Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί αν πρέπει να κρατάμε επαφές με τους πρώην μας στα social media και οι απόψεις ποικίλλουν.

Κατ΄εμέ δεν πρέπει να κρατάμε επαφές με τους πρώην μας,διότι έτσι δεν μπορούμε να πάμε ποτέ παρακάτω μιας και μένουμε προσκολλημένες στο παρελθόν μας.

Aυτή τη φορά έκανα έρευνα και ρώτησα 5 singles για να μου πουν για ποιο λόγο συνδέονται ακόμα με τους πρώην τους.

Νάντια :

“Συνδέομαι ακόμα μαζί του,γιατί θέλω να βλέπω τι κάνει στη ζωή του. Θέλω να βλέπω τι ποστάρει και που πηγαίνει. Ξέρω είναι άρρωστο αυτό και ότι είμαι κολλημένη,αλλά ακόμα δεν νιώθω έτοιμη για να ξεκολλήσω.”

Νίκος :

“Κρατάω φιλικές επαφές με την πρώην μου,διότι είναι πολύ καλός άνθρωπος. Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε κιόλας.”

Κατερίνα :

“Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ στο να μείνω φίλη με τον πρώην μου.Μετά όμως συνήθισα και όταν τον ξεπέρασα τελείως δεν με απασχολούσε και τόσο που τον έχω στη ζωή μου ακόμα.”

Μάριος :

“Εγώ είμαι ακόμα φίλος μαζί της,διότι μου λείπει ακόμα και αν δε το παραδέχομαι.”

Μάχη :

“Έμεινα φίλη μαζί του,διότι είχα στην άκρη του μυαλού μου το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.Φυσικά αυτό δεν μου έκανε και ούτε μου κάνει καλό,αλλά ακόμα ελπίζω.”

Το να μένεις φίλη ακόμα με τον πρώην σου μόνο κακό μπορεί να σου κάνει στη ψυχολογία σου μιας και μένεις όπως σου είπα και παραπάνω κολλημένη στο παρελθόν.

Μη ξεχνάς πως ακόμα και αν ελπίζεις σε κάποια επανασύνδεση ίσως και να μη συμβεί και ποτέ και απλά να πλάθεις διάφορα σενάρια στο μυαλό σου.

* Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*