Την Ράνια την γνωρίζω μέσα από την τηλεόραση καθώς και από το νέο της site με το όνομα PatKiout.gr.

Είναι ένα φρέσκο site που έχει τα πάντα μέσα χωρίς κάποια διάθεση κιτρινισμού ή κουτσομπολιού όπως μου είπε και η ίδια στην συνέντευξή της.

Πρόσφατα της ζήτησα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη ώστε να μου μιλήσει γα το site της, τις σχέσεις, την οικονομική κρίση,καθώς και τις συμβουλές που θα δώσει στο παιδί της για τους χωρισμούς.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την δημοσιογραφία;

“Μεγάλωσα σε μια υπέροχη οικογένεια γεμάτη αγάπη που, όμως, δεν είχε καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Δεν ξέρω καν πώς από παιδί είχα αυτό το μικρόβιο. Να φανταστείς, στην ηλικία των 6 και 7 ετών έβλεπα ειδήσεις και καλησπέριζα την παρουσιάστρια! Ήμουν μονίμως με ένα μικρόφωνο στο χέρι και έλεγα διάφορα. Αυτό ήταν το παιχνίδι μου. Όταν πια μεγαλώνοντας τους ανακοίνωσα πως θέλω να γίνω δημοσιογράφος, το βρήκαν απολύτως φυσιολογικό και με στήριξαν.”

Το νέο σου site ποιο είναι και τι θεματολογία έχει;

“Είναι το PatKiout.gr. Παραπολιτικά, gossip, κοινωνικά, life style, αλλά με καμία διάθεση κιτρινισμού ή κουτσομπολιού. Με αποκαλύψεις δυνατές, αλλά και με μια γραφή αξιοπρέπειας.”

Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;

“Να μην «μασάνε». Να βάζουν τα δυνατά τους. Να παλεύουν με το κεφάλι ψηλά. Θα ταλαιπωρηθούν αλλά αν έχουν υπομονή και τσαγανό, στο τέλος θα πετύχουν!”

Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή είναι δύσκολες, τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Πολλά! Οι αλλαγές στην κοινωνία, όχι μόνο τη δική μας, αλλά όλου του κόσμου. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και να συμβιβαστούμε με τις καινούργιες καταστάσεις. Και μέσα σε όλη αυτή τη φρενίτιδα, έχουμε αποξενωθεί. Έχουμε αλλάξει ρόλους, αλλά δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε, δυστυχώς, όλο αυτό και οι σχέσεις δυσκολεύουν όλο και περισσότερο.”

Αγαπημένο τραγούδι και φράση
 
“Αγαπημένο τραγούδι πολλά χρόνια τώρα: «Τον εαυτό του παιδί», του Μάριου Φραγκούλη. Χτυπάει την κεντρική μου αρτηρία… Όσο για φράση, θα πω μια του Κομφούκιου: «Όταν παραπονιέσαι για το κακό το διπλασιάζεις, όταν το περιγελάς το εξουδετερώνεις».”

Τι συμβουλή θα δώσεις στο παιδί σου όταν χωρίσει ώστε να μην πονέσει πολύ;

“Μάλλον δεν θα του δώσω συμβουλή γιατί θέλω να πιστεύω πως τον έχω γαλουχήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην έχει την ανάγκη μου να τον συμβουλεύσω για τέτοια πράγματα, αλλά για πολύ πιο σοβαρά. Έχουμε περάσει πολλά μαζί χωρισμούς, αρρώστιες, πυρκαγιές… Επομένως, κάτι τέτοια μου φαίνονται πολύ δευτερεύοντα.”

Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Οτιδήποτε! Τα πάντα και τίποτα!”

Πού σε βρίσκει κανείς;

“Στη «φωλιά» μου και στο PatKiout.gr. Στάνταρ θα με βρεις εκεί.”

Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Πολλές ευχές θα ήθελα να πω, αλλά επειδή δεν θέλω να μακρηγορήσω θα πω επιτυχία, δημιουργία, φαντασία και πολύ-πολύ υγεία!”

*Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό άλμπουμ της Ράνιας*