Όλες μας έχουμε περάσει από αυτή τη φάση. Όλες μας στην αρχή δυσκολευτήκαμε στο να κοιμηθούμε εκείνα τα βράδια που περνούσαμε σκεφτόμενες τι στο καλό πήγε λάθος στη σχέση μας και τελείωσε έτσι ξαφνικά.

Όλες κλάψαμε,πονέσαμε και κοιτάζοντας το ταβάνι και σπάγαμε το μυαλό μας για να βρούμε λύσεις και τηλεφωνούσαμε στη κολλητή μας 3 η ώρα τα ξημερώματα για να μας στηρίξει ψυχολογικά.

(Το κορίτσι της φωτογραφίας φοράει Libelloula ψηλόμεση εβαζέ φούστα από παγιέτα με φερμουάρ στο πλάι η οποία κοστίζει 90,00 ευρώ με την έκπτωση και θα το βρεις σε αυτό το link)

Τα πρωινά είναι δύσκολο να κάνεις απαγορευμένες και στενάχωρες σκέψεις γιατί όλη μέρα τρέχεις με δουλειές.  Το βράδυ, όμως, όταν γυρνάς σε ένα άδειο σπίτι και δεν λαμβάνεις ποια εκείνα τα γλυκά μηνύματα, τότε είναι που αρχίζεις να πέφτεις ψυχολογικά.

Τι  δεν κάνεις σωστά

Σκέφτεσαι πώς θα ήταν αν ήσασταν ακόμα μαζί ή σκέφτεσαι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης αν θα πετύχαινε.

Το πιο δυσάρεστο κομμάτι, όμως, δεν είναι αν τα σκέφτεσαι όλα αυτά, αλλά όταν ζεις μια εμπειρία επώδυνη: Της φιλίας με τον πρώην σου!

Αν δε το ζήσεις δεν ξέρεις τι σημαίνει πραγματικός πόνος.

Κάνε το λίγο εικόνα: Εκείνος να σου λέει ότι έχει άλλη και ότι σε βλέπει φιλικά και εσύ να λιώνεις με εκείνον και για χάρη της νυν και της φιλίας να κάνεις πίσω.

Προσωπικά θα προτιμούσα τα βράδια να μην κοιμάμαι από στενάχωρες σκέψεις παρά να μπω στο τρυπάκι του μένω φίλη με τον πρώην μου και γίνομαι ένα με το πάτωμα από τον πόνο.

Μην το σκέφτεσαι άλλο φίλη μου (το λέω σε εσένα, μήπως και το ακούσω εγώ). Μην σκέφτεσαι τι πήγε λάθος, που να είναι τώρα, πότε θα χωρίσει, πώς θα συναντηθείτε ξανά τυχαία (;), αν σε σκέφτεται και αν πρέπει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία (που μπορεί να μην την ζήτησε καν).

Σκέψου πώς θα βγεις έξω να χαρείς τα βράδια σου, να βρεθείς με φίλες, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου τίτλο και γιατί όχι να συναντήσεις τον επόμενο έρωτα της ζωής σου 😉

Ps

MAGIC CLASSIC, Παγωτό οικογενειακό (440ml)

Τιμή: 5,28 ευρώ 

Αν και εσύ τα βράδια δεν κοιμάσαι πάρε ένα οικογενειακό παγωτό να φας πίστεψέ με βοηθάει και να χαμογελάς γιατί το αξίζεις !

Με αγάπη

Τίνα