Την Αλεξία την ξέρω μέσα από το καταπληκτικό site που έχει εδώ και 7 χρόνια.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα καθώς και για το “What Makes You Feel Beautiful” workshop που διοργανώνει και θα είμαστε εκεί για να το παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε τι μου είπε και της εύχομαι να σκίσει στο workshop :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε το πάθος σου για να γράφεις για ομορφιά ;

Πάντα θαύμαζα το δυναμισμό της γυναικείας φύσης. Η ενασχόληση με τον εαυτό μας, θέλοντας να τον ομορφύνουμε, να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας με τις μυρωδιές και τις υφές των προϊόντων, να διατηρήσουμε τη νεανική του όψη ή να κολακεύσουμε τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι ό,τι πιο υγιές μπορεί να κάνει μια γυναίκα και ουσιαστικά τιμά τη φύση μας. Ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας και είναι ένα ισχυρό μήνυμα από εμάς για εμάς, ότι “είμαι εδώ για τον εαυτό μου, με φροντίζω, το αξίζω”.


2.Στο site σου τι μπορεί να ανακαλύψει μια γυναίκα; 

Όλα όσα μας ομορφαίνουν εσωτερικά και εξωτερικά. Όλα όσα αποτοξινώνουν το νου και την επιδερμίδα μας. Όλα αυτά που μας κάνουν να μας αγαπάμε λίγο περισσότερο. 


3. Φέτος διοργανώνεις ένα workshop πες μας τι είναι,πού θα γίνει και γιατί να έρθει μια γυναίκα ;

Το “What Makes You Feel Beautiful” workshop, είναι ένα πρωτοποριακό workshop το οποίο πραγματοποιείται πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο οποίο θα πραγματοποιηθεί Ψυχοδυναμική Χρωματοθεραπεία. Θα μάθουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμησή μας, θα ανακαλύψουμε όλα όσα σαμποτάρουν την αυτοπεποίθησή μας και θα αναδείξουμε τον πιο δυναμικό εαυτό μας.


4. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

Η οικονομική κρίση δεν υπάρχει, αν δεν υπάρχει ως έννοια “κρίση” μέσα μας. Σαφώς και υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες όμως αν ζούσαμε σε άλλη χώρα θα είχαμε επίσης δυσκολίες απλά θα ήταν άλλης φύσεως. Το ζήτημα “οικονομική κρίση” για κάποιο νέο που θέλει να κυνηγήσει τα όνειρά του, είναι απλά μια πρόφαση για να δώσει ελαφρυντικό στην αναβλητικότητά του. Όλοι έχουμε μέσα μας τη δύναμη, τη σοφία και το θάρρος για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, είναι στο DNA μας. 


5.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει ;

Δεν βρίσκω ότι οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολες, θεωρώ ότι απλά έτσι έχουμε ονομάσει όταν κάτι μας δυσαρεστεί στον ερωτικό τομέα όταν ο άλλος δεν εκπληρώνει τις προδοκίες μας. Είναι πολύ άδικο για τον άλλο να έχουμε προσδοκίες από εκείνον. Ας τις έχουμε από τον εαυτό μας μόνο. Ας αφήσουμε το άλλο μας ολόκληρο ελεύθερο να είναι όπως επιθυμεί, να είναι ο εαυτός του και ας κρίνουμε έπειτα ψύχραιμα αν αυτό μας αρέσει ή όχι. Δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε όλα ως προσωπική απόρριψη. 

6. Μια γυναίκα χωρισμένη που θέλει να τονώσει την αυτοπεποίθησή της τι πρέπει να κάνει όσον αφορά το κομμάτι της ομορφιάς ;

Να αγαπήσει και να σέβεται τον εαυτό της. Είναι η πιο πετυχημένη συνταγή ομορφιάς. 

7. Αγαπημένο τραγούδι και φράση 
Δεν έχω. 🙂 


8. Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;
Η ζωή είναι απρόβλεπτη, το ίδιο επιθυμώ να παραμείνω και εγώ, επομένως δεν θα σου αποκαλύψω τα πλάνα μου ακόμη. 


9.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;
Στο @missbloublou_ στο instagram και στο www.missbloublou.com


10. Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou
Να συνεχίσει με επιμονή την επίτευξη των στόχων του.