Ο Χρίστος είναι συμπατριώτης μου που τον γνώρισα και αυτόν από τις Εκδόσεις Ευγνώμων και σε αυτή τη συνέντευξη μας παρουσιάζει το βιβλίο του “Η Μεγαλύτερη Ανακάλυψη” το οποίο ήταν και ένα όνειρό του να το εκδώσει όπως μας λέει και ο ίδιος παρακάτω.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την συγγραφή βιβλίων;

“Ονομάζομαι Χρίστος Θεοδώρου, είμαι 36 χρόνων, παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα, έχω ένα υπέροχο γιο και σε λίγους μήνες ακόμα μια υπέροχη κορούλα.Αγαπάω να δουλεύω με ανθρώπους που θέλουν να εξελίσσονται, να είναι πεινασμένοι για να ανακαλύψουν τις κρυφές ικανότητες που κρύβουν μέσα του και να πετυχαίνουν τα όνειρα τους.Αγαπάω την εξέλιξη και καθημερινά κάνω βήματα πάνω σε πράγματα που φοβάμαι γιατί πιστεύω αυτός είναι ο τρόπος που εξελίσσεται και μεγαλώνει εσωτερικά ένας άνθρωπος. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω σε όλους τους ανθρώπους και ήρθε η ιδέα του βιβλίου με ονομασία Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ.”

2.Με τι θέμα πραγματεύεται το βιβλίο σου;

“Το βιβλίο ήταν ένα πρόσφατο όνειρο που είχα και ήθελα να γράψω μέσα, όλους τους τρόπους, την φιλοσοφία, τα μυστικά ανθρώπινης εξέλιξης τα οποία ανακάλυψα μέσα από πορεία, τα βιώματα μου ψάχνοντας την εξέλιξη μου και την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Αυτός είναι ο λόγος που ο τίτλος είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, γιατί θα ανακαλύψεις τις μυστικές εσωτερικές δυνάμεις που θα πετύχεις ότι δεν πέτυχες μέχρι τώρα.”

3.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;


“Θα προτιμούσα να πω λίγα λόγια γενικά για τις ανθρώπινες σχέσεις. Χρειάζεται πρώτα να αποδεχτούμε ότι ζούμε σε αυτήν τη ζωή μαζί με 7,5 περίπου δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ο κάθε ένας είναι διαφορετικός από τον άλλο, με διαφορετικά βιώματα, ο κάθε ένας κάτι Αγάπα κάτι φοβάστε και το ποιο σημαντικό ο καθένας είναι ευτυχισμένος με διαφορετικά πράγματα. Αυτό και μόνο σε κάνει να μπεις στη θέση κάποιου άλλου, που δεν το κάνει σχεδόν κανείς. Αυτό που έχουμε χάσει είναι αυτό το πολύτιμο εργαλείο το οποίο λέγεται επικοινωνία. Η υγιές ανθρώπινες σχέσεις και με πρόσφατες έρευνες, αποκαλύπτουν ότι είναι το βασικό συστατικό της Ευτυχίας. Αυτό που έχουμε την απαίτηση οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι την στιγμή που μιλάμε στον απέναντι μας, να μας καταλάβει, όταν όμως μας μιλάει δεν την ακούμε καθόλου γιατί το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τα δικά μας θέματα. Αυτό είναι που χάσαμε. Ο εγωκεντρισμός κανένα δεν έχει κάνει ευτυχισμένο. Ζούμε σε μια τεράστια ομάδα που περιέχει μέσα ανθρώπους, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Βρείτε το διαμάντι που κρύβει ο άνθρωπος απέναντι σας. Το αφήνω μέχρι εδώ γιατί μπορώ να σας μιλάω για σχέσεις για μια βδομάδα. Χαχαχαχα.”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;


“Η οικονομική κρίση είναι ένα ωραίο γλειφιτζούρι που το γλείφουμε κάθε μέρα απλά για νιώθουμε καλά. Βασικά είναι η ποιο φτηνή δικαιολογία και θα προσπαθήσω να σας το εξηγήσω. Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου, μαθαίνουμε χιλιάδες πληροφορίες καθημερινά που είναι επιλογή δική μας αν θα βλέπουμε και να διαβάζουμε χρήσιμες ή άχρηστες πληροφορίες. Μέσα από αυτό το εργαλείο που λέγεται διαδίκτυο μπορείς να δημιουργήσεις μια επιχείρηση, ένα καινούργιο brand, μια ιδέα, να ζητήσεις χορηγούς, να στείλεις τα δικά σου μηνύματα. Μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα, απλά χρειάζονται κάποια βήματα : Πρώτο, να βρεις τι είναι αυτό που αγαπάς, αυτό που θα έκανες και δωρεάν, αυτό που σε γεμίζει. Δεύτερο, Μάθε τα πάντα για αυτό που θέλεις να αναπτύξεις, βρες το πρόβλημα που έχει ο κόσμος και δώσε του τη λύση. Τρίτο, βρες τι διαφορετικό έχει η υπηρεσία ή το προϊόν σου από τους άλλους. Τέταρτο, κάνε Πλάνο πάνω στα καθημερινά βήματα που χρειάζεται να κάνεις για να προωθήσεις αυτό που θέλεις, το οικονομικό πλάνο.Πέμπτο, Απλά άρχισε, κάνε δράση,. Από σένα έρχεται η ευτυχία και ευτυχία.”


5.Γράψε μας το αγαπημένο σου κομμάτι από το βιβλίο που θες να το μοιραστείς μαζί μας

“Από την στιγμή που αποδέχεσαι την διαφορετικότητα, αρχίζει να αναπτύσσεται μια δυναμική για την εξέλιξη σου και στη συνέχεια της κοινωνίας.” 

6.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτήν την εποχή


“Αγαπημένο τραγούδι και στοίχος είναι από τον Ne – Yo το “LET ME LOVE YOU” Άσε με να σε αγαπήσω. Γιατί το μόνο που χρειαζόμαστε οι άνθρωποι είναι η σύνδεση με την Αγάπη.” 

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Χαχαχαχα Συγνώμη για το γέλιο γιατί ούτε εγώ δεν γνωρίζω ακριβώς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμπνέομαι και εξελίσσομαι καθημερινά, έτσι το προσεχώς μέλλον σίγουρα θα με βρίσκει να εμπνέω και να εκπαιδεύω όλο και περισσότερους ανθρώπους γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου και Αγαπάω.”

 
8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Μπορείτε να με ανακαλύψετε στα social media Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.”

9.Mια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Εύχομαι να μεγαλώνει καθημερινά, να συνεχίζει να εμπνέει όλο και περισσότερο κόσμο γιατί το χρειαζόμαστε όλοι.”