Αυτές τις μέρες νομίζουμε ότι πρωταγωνιστούμε σε ταινία θρίλερ μιας και όλα αυτά μας φαίνονται κάπως εξωπραγματικά.

Πρέπει να μείνουμε μέσα στα σπίτια μας και όχι να αλωνίζουμε έξω λες και έχουμε διακοπές ώστε να προφυλάξουμε και εμάς,αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Ναι κάθε βράδυ μπορείς να βγαίνεις και να μουτζώνεις τον πρώην σου επειδή τον έχεις άχτι και καλά κάνεις,όμως το καλύτερο θα ήταν να δώσεις ένα χειροκρότημα σε όλους εκείνους που φροντίζουν για εμάς καθημερινά.

Αφήστε λίγο τους πρώην και τα ερωτικά σας στην άκρη,αφήστε τις βόλτες και μείνετε στα σπίτια σας,αλλιώς θα καταλήξουμε σαν την Ιταλία.

Οι πρώην,οι νυν,οι βόλτες θα έρθουν ξανά στη ζωή σας όταν θα τελειώσει όλη αυτή η ιστορία τρέλας που υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

Γίνετε λίγο άνθρωποι ρε γαμώτο και νοιαστείτε για τους ανθρώπους γύρω σας,μη κοιτάτε μόνο τη πάρτι σας και τα θέλω σας.

Μιλήστε στο τηλέφωνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε,διαβάστε ένα βιβλίο και σταματήστε να κλαίτε για έναν πρώην ή να γκρινιάζετε επειδή δεν μπορείτε να βγείτε.

Άνθρωποι πεθαίνουν γύρω μας και οι περισσότεροι δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που μας έχει δώσει ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι.

Μείνετε σπίτια σας & όταν θα τελειώσει όλο αυτό θα αγκαλιάσετε ξανά τους αγαπημένους σας.

Μείνετε σπίτια σας ώστε να μην έχουμε άλλα κρούσματα & άλλους νεκρούς.

Μείνετε σπίτια σας ώστε να βοηθήσουμε όλους εκείνους που πασχίζουν μέρα νύχτα και δίνουν τα πάντα για να μας εξυπηρετήσουν ώστε να είμαστε εμείς καλά.

Μείνετε σπίτια σας γιατί έτσι πρέπει & πρέπει να συμμορφωθούμε με αυτό.

Μείνετε σπίτια σας & μη ξεχνάτε να χαμογελάτε,διότι το αξίζετε και γιατί σας πάει.

Ps : Για να ελαφρύνουμε το κλίμα και για να χαμογελάσετε σας λέω πως εγώ κάθε μέρα και όλη μέρα μουτζώνω τους πρώην μου έτσι για την αλητεία,αλλά παράλληλα χειροκροτάω και θαυμάζω όλους όσους πασχίζουν για να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση.

sensory-explorer.com

*Η φωτογραφία από το sensory-explorer.com*