Χώρισες, έκλαψες όσο έπρεπε και τώρα βρήκες τον έρωτα ξανά; Αυτά είναι τα πιο ευχάριστα νέα γιατί επιτέλους δεν θα κλείνεσαι στο καβούκι σου κλαίγοντας για το παρελθόν σου!

Το να πας παρακάτω είναι το μόνο εύκολο, το δύσκολο είναι να κρατήσεις την νέα σου σχέση και να δεις αν είναι ο κατάλληλος για εσένα, διότι αυτό που έχει σημασία είναι να μην κάνεις πάλι τα ίδια λάθη και πληγωθείς ξανά.

(Το κορίτσι της φωτογραφίας φοράει το Lucia Dress το οποίο κοστίζει 185.00 ευρώ και θα το βρεις σε αυτό το link)

Για αρχή θα σου καταγράψω 9 βήματα που θα σε βοηθήσουν να δεις αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος και σε επόμενο άρθρο θα σου μιλήσω για το πώς να κρατήσεις την νέα σου σχέση χωρίς να ανησυχείς για το αν θα χωρίσεις (χωρίς σοβαρή αιτία) ή όχι.

Πάμε λοιπόν να δούμε για αρχή αυτά τα 9 βήματα:

1. Αφού γνωριστήκατε και αρέσετε ο ένας στον άλλον μην πέσεις από την αρχή με μανία σε αυτό τον έρωτα, μην κολλήσεις και φυσικά μην κάνεις εσύ πάντα το πρώτο βήμα σε κάθε σας ραντεβού. Αν ενδιαφέρεται θα σου στέλνει εκείνος μηνύματα ή θα σε παίρνει αυτός τηλέφωνο για να βγείτε ή για να δει τι κάνεις. Οι άντρες δεν θέλουν πολλά μηνύματα τις ώρες που βρίσκονται στη δουλειά γιατί αυτό τους ξενερώνει αφάνταστα.

2. Προσπάθησε στην αρχή να είστε σε φιλικό mood ώστε να δεις αν έχετε χημεία ή αν έχετε τα ίδια γούστα. Αν είστε η μέρα με την νύχτα τότε… next!

3. Κάνε τον να ζηλέψει! Ναι, ξέρω οι άντρες λένε πάντα ότι δεν ζηλεύουν, αλλά μέσα τους σκάνε. Εξαφανίσου για 2-3 μέρες και άφησέ τον να σε ψάξει ή βγες με τον κολλητό σου και δες πως θα αντιδράσει ο νυν όταν του το αναφέρεις. Διακριτικά όλα αυτά όμως, όχι υπερβολές γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Στον έρωτα χρειάζεται και μέτρο.

4. Μην είσαι πάνω από το κινητό σου! Αν σε πάρει τηλέφωνο ή αν σου στείλει μήνυμα δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις αμέσως. Άστον και λίγο να αναρωτηθεί γιατί δεν απαντάς αμέσως!

5. Μην ντύνεσαι υπερβολικά sexy ή μην βάφεσαι έντονα. Αν σε θέλει πραγματικά δεν θα τον νοιάζει πολύ η εξωτερική εμφάνιση. Άλλωστε όπως λέει και η μαμά μου “Βαμμένη και στολισμένη αλλά όταν κοιμηθείς με τον άλλον και τον δεις το πρωί πως ξυπνάει εκεί σε θέλω να μου πεις αν σου αρέσει πραγματικά”.

6. Μη του ανοίγεσαι από την αρχή. Κράτα και κάποια πράγματα για εσένα. Δεν χρειάζεται να ξέρει και όλο το οικογενειακό σου δέντρο.

7. Αν αρχίσει να μιλάει για τις πρώην του τρέξε μακριά! Δεν σε νοιάζει το αμαρτωλό παρελθόν του εκτός και αν καίγεσαι να μάθεις.

8. Ξέρεις τα λόγια δεν μετράνε και τόσο όσο οι πράξεις. Αν σε θέλει θα το καταλάβεις από μικρές κινήσεις του τύπου να σου πάρει μια σοκολάτα ή να σου κόψει ένα λουλούδι από έναν κήπο. Οι πράξεις είναι πιο δυνατές και πιο σημαντικές από τα λόγια.

9. Τέλος αν σε κάνει να γελάς με την ψυχή σου τότε είναι ο κατάλληλος για εσένα! Αν σε κάνει να κλαις είναι για να μην μένεις σε αυτή τη σχέση! Είναι σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο που σε θέλει χαρούμενη.

Στείλτε μου στο email  info@coverstory.gr κάποια βήματα που κάνετε εσείς για να δείτε αν ο νυν είναι ο κατάλληλος για εσάς.

Ps

Και επειδή έχουμε πει ότι πρέπει να χαμογελάμε αληθινά σου συνιστώ να σκεφτείς τα καλύτερα για τον νέο σου έρωτα! Μια αγκαλιά σοκολατάκια θα βοηθήσουν 😉

ΙΟΝ, Σοκολατάκια Υγείας Αμυγδάλου 400gr

Τιμή: 6,21 ευρώ