Πριν λίγες μέρες μια φίλη μου με πήρε τηλέφωνο λέγοντάς μου “Γιατί οι πρώην μένουν για πάντα πρώην και ποτέ δεν ξαναγίνονται  νυν ;”. 

Με το δικό μου το μυαλό σκέφτηκα πως με κοροϊδεύει εκείνη τη στιγμή μιας και η πιο σωστή απάντηση είναι η εξής : “Αν δεν τραβάει άλλο μια σχέση τότε χωρίζεις και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να τα ξαναβρείς με τον πρώην σου. Ποια η λογική του να γίνεται πάλι ζευγάρι, ενώ ήσασταν μαζί και απλά έληξε;”

Μα γιατί ο πρώην μου να μείνει για πάντα πρώην και να μην ξαναγίνει νυν ;

Μετά από λίγο το σκέφτομαι πάλι και μπαίνω στη θέση της κάνοντας την ίδια ερώτηση στον εαυτό μου, μόνο που και πάλι δεν μπορώ να της δώσω κάποια άλλη απάντηση – άλλη απάντηση θα της έδινα στα 18 μου που εκείνη την εποχή έλεγα πως ίσως κάποια στιγμή να ξαναγυρνούσα σε πρώην μου-.

Αν άλλαζα τον χρόνο ίσως να γυρνούσα στον πρώην μου, αλλά επειδή ωρίμασα και έχω άλλα μυαλά δε θα γυρνούσα ποτέ σε κάποιον πρώην μου

Μετά σκέφτομαι εκείνα τα ζευγάρια -που σπανίζουν- που τα βρίσκουν ξανά με τους πρώην τους και όλα είναι μέλι γάλα. Αλλά και πάλι στο δικό μου το μυαλό, με τις δικές μου εμπειρίες και με βάση τους δικούς μου πρώην δε θα γυρνούσα ποτέ πίσω σε εκείνους, γιατί χμ να το πω λίγο ντόμπρα απλά δεν άξιζαν.

Προσπαθώντας να καταλάβω τη σκεπτική του πρώην μου και το γιατί χωρίσαμε με έκανε να σκέφτομαι πως αν υπάρχει ένα ποσοστό επανασύνδεσης τότε εγώ δε τη θέλω αυτή την επανασύνδεση,γιατί δεν θέλω να το παίξω κορώνα γράμματα

Δε σου κρύβω πως πιάνω αραιά και που να σκέφτομαι τον πρώην μου, αλλά η αλήθεια είναι πως για κάποιο λόγο έχουν σβηστεί από τη μνήμη μου όλες οι χαρούμενες στιγμές μας και μου έχουν μείνει χαραγμένες οι άσχημες, άρα με βάση αυτή την ανάμνηση δεν θα γυρνούσα ποτέ.

Όπως είπα και στη φίλη μου : Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά του πρώην σου, αλλά και της σχέσης σας και αποφάσισε ποιο είναι το καλύτερο για εσένα και μόνο.

Οι πρώην είναι πρώην δεν χρειάζεται να ξαναγίνουν νυν ΠΟΤΕ!!!

Ps : Μην αναλώνεστε για ανθρώπους που δεν αξίζουν & να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει!!!