Η αλήθεια είναι ότι καιρό τώρα ήθελα να κάνω μια αλλαγή στο blog μου. Δεν είχα κατασταλλάξει όμως στο τι πραγματικά ήθελα.

Πριν 6 χρόνια το blog μου είχε το όνομα “It’s My Life By Tina Michaelidou” και για 6 χρόνια με έχουν μάθει με αυτό το όνομα.

Για 6 χρόνια κρατάω τον τίτλο της Relationship Blogger και αυτό δε θα αλλάξει,απλά αλλάζουμε τον τίτλο, τον κάνουμε λίγο τίτλο για σχέσεις κυρίως για πρώην.Εμπνευσμένη από την ταινία “Τα φαντάσματα των Πρώην” ή στον αγγλικό τίτλο “Ghosts Of Girlfriend Past” και αφού έπρηξα στη κυριολεξία τον προγραμματιστή μου με χιλιάδες τίτλους, αφού μίλησα με τις κολλητές μου & αφού άκουσα πολύ Πλούταρχο και Οικονομόπουλο εμπνεύστηκα τον τίτλο ” Το φάντασμα του πρώην” και στον αγγλικό του τίτλο ‘Ex’s Ghost”,γιατί η αλήθεια είναι ότι λίγο πολύ όλοι μας έχουμε κάποιο φάντασμα του πρώην που όποτε τον βλέπουμε ταραζόμαστε.

Το 2018 θα μας βρει αρκετά ανανεωμένους μιας και :

  • Δεν θα μιλάμε μόνο για πρώην,
  • Ετοιμάζουμε και κανάλι στο Youtube
  • Θα έχουμε και Newsletter
  • Kάθε μήνα θα βλέπετε και μια νέα στήλη για αυτό μείνετε συντονισμένοι

Φέτος,αλλάζουμε λίγο πάμε ένα βήμα παραπάνω και προσπαθούμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε ξανά και να μην θυμάστε και πολύ τους πρώην σας και αν τους θυμάστε μη σκάτε εδώ είμαστε για να περάσουμε καλά.

Και για να μην σας ζαλίσω με την αγάπη μου για τον Πλούταρχο ακούστε πως νιώθουμε εμείς εδώ όταν μιλάμε για πρώην :

https://www.youtube.com/watch?v=Zr38_HG1D2c

Have Fun!