Η Τίνα Μιχαηλίδου μας δίνει 5 συμβουλές, για το πως μπορούμε να αναθερμάνουμε την σχέση με τον σύντροφό μας.

Αν νιώθετε πως η σχέση σας βρίσκετε στα όρια της, ρίξτε μια ματιά για το πως μπορείτε να κρατήσετε ζωντανό το πάθος ανάμεσα σε σας και τον σύζυγό σας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν κάνουμε μια μακροχρόνια σχέση ή όταν παντρευόμαστε τον καλό μας, πως η ζωντάνια και η φλόγα που υπάρχει ανάμεσα σε μας και στον σύντροφό μας κάποια στιγμή χάνεται. Όχι γιατί δεν υπάρχει η αγάπη και το πάθος, αλλά γιατί η καθημερινότητα και η ρουτίνα δεν μας επιτρέπουν να είμαστε όπως στην αρχή.

Τι μπορείτε όμως να κάνετε για να αναθερμάνετε τη σχέση σας;

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση με τον σύντροφό σας.
  1. Αν έχετε παιδιά μπορείτε να ζητήσετε από τους γονείς σας για ένα σαββατοκύριακο ή ένα βράδυ να τα κρατήσουν, ώστε να κάνετε μια κοντινή απόδραση σε κάποιο μέρος που θέλετε να πάτε ή απλά να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά μόνο για εσάς.
  2. Το να στείλετε ακατάλληλα μηνύματα στον σύντροφό σας δεν είναι κακό, ειδικά αν λόγω παιδιών ή άλλων υποχρεώσεων έχετε χάσει τη σεξουαλική επαφή. Ένα ακατάλληλο μήνυμα που να του ζητάτε να γυρίσει σπίτι επειδή είναι ελεύθερο, είναι απόλυτα φυσιολογικό και σίγουρα θα αναθερμάνετε όχι μόνο τη σχέση σας, αλλά και την σεξουαλική σας ζωή.
  3. Προσπαθήστε να πάρετε ίδιες μέρες άδεια ώστε να κάνετε μαζί διακοπές και όχι ο καθένας ξεχωριστά.
  4. Προσπαθήστε να βρείτε τον χαμένο σας εαυτό κάνοντας πράγματα που αρέσουν και στους δυο. Αναπολήστε τα παλιά και θυμηθείτε τον λόγο για τον οποίο ερωτευτήκατε και είστε πλέον μαζί.
  5. Μην ξεχνάτε ποτέ να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, ακόμα και αν η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει μην ξεχνάτε ποτέ τον σύντροφό σας.

Οι σχέσεις μη ξεχνάτε πως είναι δύσκολες και θέλουν κόπο για να κρατηθούν αν αξίζουν πραγματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας και αναθερμάνετε συχνά τη σχέση σας.

mamasou.gr

*Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από το mamasou.gr*