Δεν είναι δύσκολες οι σχέσεις,όταν βρεις αυτό που θέλεις

Η Αλεξάνδρα Τσότσου είναι συγγραφέας 2 καταπληκτικών βιβλίων που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διάνοια.

Είναι εξαιρετική συγγραφέας,αλλά και φίλη καθώς εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάνουμε απίστευτη παρέα & μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα.

Για να την γνωρίσουμε καλύτερα της ζήτησα να μου παραχωρήσεια μια συνέντευξη,ώστε να μας μιλήσει για τα βιβλία της,αλλά και για τις σχέσεις.

Πάμε να δούμε τι μου είπε “

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για την συγγραφή βιβλίων;

“Με λένε Αλεξάνδρα, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει σε προάστιο του Πειραιά, αλλά γενικά αυτώ αποκαλούμαι Πειραιώτισσά. Είμαι μητέρα ενός αγοριού που αγαπώ και λατρεύω πολύ. Η συγγραφή βιβλίων ξεκίνησε σε μια ανύποπτη στιγμή, κατά την διάρκεια της χρονικής περιόδου που με ταλαιπωρούσε το διαζύγιο μου. Ο ψυχικός μου κόσμος εκείνη την περίοδο, ήταν σε κατάσταση εκτάκτους ανάγκης. Ξεκίνησα από κάτι ποιο απλό, να διαβάζω αμέτρητα άρθρα, και κάθε φορά που ταυτιζόμουν, ένιωθα πως και εγώ θέλω να εκφράσω όλα αυτά που είχα μέσα μου. Έτσι έγινε η αρχή, έκανα αίτηση στο εν λόγω site και ακόμη εξακολουθώ να είμαι μέλος και να γράφω άρθρα στο www.pillowfights.gr

2.Με τι θέμα πραγματεύονται τα βιβλία σου;

“Το πρώτο μου βιβλίο, είναι βιωματικό και κατατάσσεται στην κατηγορία των αισθηματικών. Το δεύτερο πνευματικό μου παιδί είναι περιπέτεια με έντονο το μεταφυσικό στοιχείο, το οποίο είναι και τριλογία.”

3.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Δεν είναι δύσκολες, όταν βρεις αυτό που θέλεις. Πρέπει να υπάρχει συμβατότητα και πραγματική θέληση γιατί τελικά πιστεύω πως οι σχέσεις είναι business πλέον, όλο και κάποιο συμφέρον κρύβεται πίσω από τις εικόνες που προβάλλουν τα δήθεν με το κιλό ζευγάρια! Πιστεύω, πως φταίει η μη σύνδεση του εαυτού του καθενός μας. Αν ο καθένας είχε άρτια σύνδεση με τον εαυτό του, οι χωρισμοί και τα διαζύγια θα ήταν μετρημένα στα δάχτυλα, αλλά αμ δεν που είναι και καλύτερα να σωπάσω!”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

“Έχει ένα μικρό ποσοστό, αλλά δε θεωρώ ότι είναι αιτία αυτή. Πάντα κάτι θα υπάρχει να επηρεάζει το οτιδήποτε. Να έχουν πίστη στον εαυτό τους και να πιστέψουν στα όνειρά τους.”

5.Γράψε μας τα αγαπημένα σου κομμάτια από τα βιβλία σου που θες να τα μοιραστείς μαζί μας

“Δεν έχω συγκεκριμένα, και δεν τα έχω σημειώσει χαχαχ”

6.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτήν την εποχή

“Δεν έχω ούτε και εδώ κάτι συγκεκριμένο χαχαχα”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;

“Πολλά ενδιαφέροντα συγγραφικά ταξίδια.”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Α. Michaelidou

“Θεός σχωρέστον!!!””Θεός σχωρέστον!!!”