Την κ. Τέτα την γνωρίζω από το Teta Beauty Salon και είναι εξαιρετική στη δουλειά της και σαν άνθρωπος μπορώ να σας ενημερώσω ότι είναι γλυκιά,χαμογελαστή και πάντα είναι εκεί για τους ανθρώπους που την αγαπάνε και που τους αγαπάει.
Μου παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη και μου μίλησε για τις σχέσεις, το θέατρο,αλλά και για την δουλειά της που τόσο πολύ λατρεύει.
Πάμε να δούμε λοιπόν τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσάς & πώς ξεκίνησε η αγάπη σας ως αισθητικός ;
“Από πολύ μικρή ηλικία είχα αποφασίσει πως αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου είναι να γίνω αισθητικός. Μου άρεσε να βάφω τα νύχια από τις φίλες μου αλλά και από τις κούκλες μου, να τις χτενίζω αλλά και να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Ήταν σα να έχω γεννηθεί για να γίνω αισθητικός.”
2.Το Teta Beauty Salon είναι το “σπίτι” σας. Τι συναισθήματα θέλετε να δίνετε στον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές;
“Τα καταστήματα μου είναι όντως σα να είμαι στο σπίτι μου. Περνάω όλη μου την ημέρα δουλεύοντας σε αυτούς τους χώρους όπου επισκέπονται καθημερινά δεκάδες γυναίκες. Είμαι πάντα γεμάτη θετική ενέργεια και προσπαθώ μέσα από αυτή τη λίγη ώρα που βρίσκομαι με την κάθε πελάτισσα να της δώσω λίγη από την ενέργεια μου γιατί ο στόχος μου είναι όλοι και όλες να φεύγουν με χαμόγελο από τα Teta Beauty Salon.”
3.Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Ποια η δική σας συμβουλή στα νέα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους ;
“Εννοείται πως μας έχει επηρεάσει όλους αλλά πιστεύω πως με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που λέω σε όλους αλλά και στα παιδιά μου είναι να μην το βάζουν κάτω και να μη σταματήσουν να ελπίζουν.”
4.Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύετε ότι φταίει ;
“Δεν υπάρχει η υπομονή που προανέφερα. Με την πρώτη δυσκολία οι νέοι τα παρατάνε και φεύγουν. Είτε αυτό αφορά σε δουλειά είτε στα προσωπικά. Εμείς οι πιο παλιοί έχουμε μάθει να βάζουμε νερό στο κρασί μας κι αυτό μόνο σε καλό μας έχει βγει.”
5.Αγαπημένο τραγούδι και φράση
“Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι «Το καλοκαίρι μου» του Μιχάλη Χατζηγιάννη και αγαπημένη φράση «Δεν υπάρχουν φίλοι, δεν υπάρχουν εχθροί. Υπάρχουν δάσκαλοι στη ζωή μας».”
6.Γνωρίζω ότι ασχολείστε και με την υποκριτική. Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση με το θέατρο και σε ποια παράσταση συμμετέχετε τώρα ;
“Το θέατρο είναι η άλλη μου μεγάλη αγάπη! Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, είχα κάνει μάλιστα και μαθήματα. Μετά γνώρισα τον σύζυγό μου τον Βασίλη, κάναμε οικογένεια και το άφησα. Ωστόσο δεν έπαψα να κάνω μαθήματα όλα αυτά τα χρόνια και να που μου χρησίμευσαν μιας και δέχτηκα την πρόταση της Βάσιας Παναγοπούλου για να συμμετέχω στο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ στο Χυτήριο που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία. Τώρα έχουμε τελειώσει αλλά η παράσταση θα συνεχιστεί και του χρόνου.”
7.Τι να περιμένουμε από σας στο μέλλον ;
“Γενικά έχω πολλά σχέδια και όνειρα που πιστεύω σιγά σιγά θα τα υλοποιήσω. Τώρα έχω ανοίξει το νέο μου κατάστημα το κέντρο της Αθήνας σε συνεργασία με το Polis Hammam και θέλω να αφοσιωθώ λίγο περισσότερο σε αυτό το κομμάτι.”
8.Πού μπορεί να σας βρει κανείς ;
“Όπως σου είπα βρίσκομαι στου Ψυρρή μέσα στο Polis Hammam, στο κεντρικό κατάστημα Teta Beauty Salon στο Χαλάνδρι αλλά και σε Κηφισιά και Ζωγράφου όπου έχω κάποιες όμορφες συνεργασίες.”
9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou
“Σου εύχομαι τα καλύτερα, να συνεχίσεις με όμορφα άρθρα και ωραίες συνεντεύξεις και να βλέπουμε και μια άλλη διαφορετική ματιά όσον αφορά τις σχέσεις που δεν έχουμε συνηθίσει. Καλή επιτυχία!”