Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι μας ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και χαιρόμαστε που επιτέλους θα ξεκουραστούμε και λίγο.

(Τα κορίτσια της φωτογραφίας φοράνε υπέροχα φορέματα Kivos τα οποία θα βρεις -μαζί με πολλές ακόμα προτάσεις για το καλοκαίρι σου-σε αυτό το link με το ρεπορτάζ αγοράς)Ακόμα και εσύ που χώρισες μπορείς να περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι που θα είναι το ιδανικό από το να κάθεσαι κλεισμένη σε ένα σπίτι και να μαραζώνεις ενώ μπορείς άνετα να βγεις και να διασκεδάσεις σε κάποιο beach bar όπου θα κάνει party πίνοντας ένα cocktail.

Σου δίνω 5 Tips για να περάσεις καταπληκτικά χωρίς να σε νοιάζει ο πρώην σου :

1 . Τον διαγράφεις από παντού ώστε να μην βλέπεις που είναι και τι κάνει, δεν χρειάζεται να βασανίζεις άδικα το μυαλό σου2. Κανόνισε διακοπές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σίγουρα θα έχεις καιρό να τα δεις3. Κανόνισε να πας και κάπου μόνη σου ώστε να βρεις λίγη ηρεμία και να “μιλήσεις” με τον εαυτό σου4. Σταμάτα να μιλάς συνέχεια για εκείνον κακό σε εσένα κάνεις μόνο5. Να χαμογελάς ακόμα και όταν πονάς. Γιατί σου πάει και επειδή δεν αξίζει να χαλιέσαι για κανένανΟι καλοκαιρινές διακοπές είναι για να περνάμε καλά και για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και όχι για να στεναχωριόμαστε επειδή χωρίσαμε.Και που ξέρεις… μπορεί στις διακοπές σου να γνωρίσεις έναν υπερτέλειο καλοκαιρινό έρωτα και έτσι δια μαγείας θα έχεις ξεχάσεις τον προηγούμενο και θα τον έχεις ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ -κάτι σαν να τον έχεις διαγράψει από την ζωή σου ή από τον χάρτη του μυαλού και της καρδιάς σου όπως λέω εγώ συχνά.Μέχρι το επόμενο άρθρο, ετοιμάστε τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και μην αφήσετε τίποτα να σας στεναχωρήσει και να σας χαλάσει τις διακοπές σας.

ΕΒΓΑ, Παγωτό Red Velvet 2Spoons Scandal (750 ml)Τιμή: 8,10 ευρώPs : Και επειδή οι καλοκαιρινές διακοπές χρειάζονται παγωτό σου συνιστώ να δοκιμάσεις τα καινούρια παγωτά της εταιρείας Scandal ιδιαίτερα το RED VELVET CAKE.

Με αγάπη,

Τίνα

xxx