Η Βασιλική είναι στο χώρο του μακιγιάζ εδώ και 23 χρόνια και αν δεις στα social media τις φωτογραφίες που ανεβάζει με τη δουλειά της είμαι σίγουρη πως και εσύ θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και φαίνεται στη προσεγμένη και άψογη επαγγελματική της δουλειά,πρόσφατα το γλυκό αυτό κορίτσι δέχτηκε να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για να μου μιλήσει για τις σχέσεις, την οικονομική κρίση,τη δουλειά της,αλλά και τις τάσεις στο μακιγιάζ.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για το μακιγιάζ;

“Ονομάζομαι Βασιλική Μπέσιου είμαι μακιγιέζ και κάνω βήματα στο χώρο της ομορφιάς τα τελευταία 23 χρόνια.
Η αγάπη μου για το μακιγιάζ ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία γύρω στα 6 όταν έχοντας αγάπη για τις κούκλες μου τις έβαφα με ξύλο μπογιές, μαρκαδόρους και με το κόκκινο κραγιόν της μαμάς. Όταν με ρωτούσαν “τι θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;” απαντούσα “θέλω να είμαι αυτή που θα βάφει τις κούκλες”. Τότε δεν ήξερα ότι αυτό ήταν τέχνη και ονομαζόταν μακιγιάζ.
Αργότερα με την παρότρυνση μιας φίλης που θα πήγαινε σε σχολή αισθητικής και επαγγελματικού μακιγιάζ  αποφάσισα και εγώ να πάω από όπου και αποφοίτησα ως εξαιρετικό ταλέντο στο μακιγιάζ  και αυτό ήταν  το μικρόβιο έγινε πιο δυνατό.”

2. Με τι είδους μακιγιάζ ασχολείσαι;

“Μου αρέσει πολύ το νυφικό μακιγιάζ και το beauty make up.
Είναι πολύ όμορφο να συμμετέχεις σε μία πολύ σημαντική μέρα για μία γυναίκα όπως είναι ο γάμος της, η βάπτιση του παιδιού της, ο αρραβώνας της, είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα βάλει την πινελιά του για να ολοκληρωθεί η εικόνα που θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη της καθώς  στις φωτογραφίες και στο βίντεο βλέποντας το μετά από αρκετά χρόνια.”

3. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;


“Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχουν κλονιστεί όλα τα επαγγέλματα Όπως και το δικό μας αλλά από την άλλη υπάρχει μία άνθηση στον τομέα που ονομάζεται ομορφιά με ολοένα και περισσότερα παιδιά να ασχολούνται με αυτόν τον.
Η δική μου συμβουλή στα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα είναι ότι πρέπει να έχουν όρεξη, αγάπη για αυτό που κάνουν να μην το δουν σαν επάγγελμα μέσα στα φώτα και στη δημοσιότητα δεν είναι πάντα έτσι, να το δουν περισσότερο σαν χόμπι  όταν τη δουλειά σου την αντιμετωπίζει  σαν χόμπι και πηγαίνεις στα ραντεβού με χαρά τότε σε αγαπάει και εκείνη περισσότερο.
Αν με ρωτήσεις εμένα δεν είδα το  μακιγιάζ ποτέ σαν δουλειά πάντα για μένα ήταν και θα είναι  το αγαπημένο μου χόμπι, η χαρά της δημιουργίας κάθε γυναίκα  είναι μια άλλη προσωπικότητα με αποτέλεσμα κανένα μακιγιάζ  ποτέ δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο άσχετα με το αν έχεις χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική, τα ίδια χρώματα. Αυτή είναι η μαγιά της τέχνης που υπηρετώ.
Πάντα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει ανταγωνισμός και συναγωνισμός αρκετές φορές  αλλά τα παιδιά  που το αγαπούν ξεχωρίζουν.”

4. Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;


“Δυστυχώς η σημερινή εποχή είναι  πιο πολύ στον ψηφιακή, στην εποχή που ο καθένας ζει το όνειρο του με ένα  κινητό ένα tablet ή ένα laptop φανερώνει μία άλλη ζωή από αυτήν που πραγματικά έχει. Δυστυχώς οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν γίνει πιο απόμακρες είμαστε στο ίδιο σαλόνι και ο Καθένας κοιτάζει το κινητό του.Δεν μιλάμε μεταξύ μας δεν αγαπάμε πια, αγαπάμε μόνο ψηφιακά ανεβάζουμε τα γεμιστά της μαμάς, το αν πήγαμε βόλτα, το πόσο όμορφοι είμαστε, τα ωραία ρούχα που φοράμε, μετράμε τα like κάτω από κάθε φωτογραφία,εκεί είναι λίγο που έχουν χαθεί οι σχέσεις των ανθρώπων ας κοιτάξουμε και λίγο έξω από το παράθυρο υπάρχει ο ουρανός ο ήλιος τα αστέρια.”

5.Τι μακιγιάζ και τι χρώματα θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο χειμώνα; 


“Το φετινό trent για το μακιγιάζ είναι το 60’s makeup, έντονες λάμψεις στα μάτια και στα χείλι, έντονα κόκκινα και μπορντό κραγιόν, χάλκινες και χρυσές μεταλλικές σκιές και το αγαπημένο eyeliner μαύρο ή ακόμα και με χρώμα.
Πάντα να μην ξεχνάμε όμως ότι τάση είναι ότι ταιριάζει στην προσωπικότητα και στο στυλ μας!!!”

6. Μια χωρισμένη τι μακιγιάζ και τι χρώματα πρέπει να βάλει πάνω της ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή της;


“Κάθε γυναίκα που έχει περάσει από το στάδιο του χωρισμού είτε αυτός είναι ερωτικός είτε ενός αγαπημένου προσώπου βρίσκεται σε μια ευάλωτη θέση και δεν έχει πάντα την καλύτερη ψυχολογία.
Το πρώτο πράγματα που πρέπει να κάνει είναι να αγαπήσει τον εαυτό της και να δει μέσα από τα μάτια της τα όμορφα χαρακτηριστικά που έχει και να παίξει με αυτά, να τονίσει με ένα κόκκινο κραγιόν τα χείλι της να τοποθετήσει μια ελαφρά βάση στο πρόσωπο της, ένα απαλό Ρουζ σε φυσικούς τόνους και φυσικά Μάσκαρα το πιο ισχυρό ατού του μακιγιάζ ώστε να αναδείξει τα μάτια της.
Πάντα να μην ξεχνάμε φοράμε το πιο όμορφο χαμόγελο μας και βλέπουμε τα πράγματα από την θετική πλευρά!!”

7.Τι θα δούμε από σένα στο μέλλον; 


“Υπάρχουν πολλά σχέδια για το μέλλον που θα ήθελα να πραγματοποιήσω και τα έχω βάλει στόχο.. Εν καιρώ θα τα αποκαλύψω”

8. Αγαπημένη φράση και τραγούδι 

“Αγαπημένη φράση : “. “Ο μόνος δρόμος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά, είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις” Steve Jobs
Αγαπημένο τραγούδι :” wonderwall” Oasis”

9.Που μπορεί να σε βρει κανείς; 


“Μπορεί να με βρει στα social
Facebook Page : https://www.facebook.com/makeupbyvabs/
Instagram : https://www.instagram.com/vasiliki_bs/

10.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou


“Τίνα μου εύχομαι η κάθε μέρα να σου φέρνει και πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου  για μια ανοδική και δημιουργική πορεία.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ όμορφη κουβέντα μας.”