Την Κυριακή την γνωρίζω χρόνια και είναι η πιο “τρελή” φίλη που έχω με την καλή έννοια. Είναι η χαρά της ζωής που ακόμα και στα δύσκολα φοράει το χαμόγελό της και προχωράει.

Είναι χωρισμένη και μανούλα ενός πανέμορφου αγοριού που ακούει στο όνομα Γιώργος.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για τα 2 site που έχει, για τις σχέσεις και έδωσε μια συμβουλή για τις χωρισμένες μανούλες.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την αρθρογραφία ;

“Λίγα λόγια δεν μπορώ να πω γιατί είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν περιγράφομαι :p Πέρα από τη πλάκα, αγαπώ το γράψιμο και ασχολούμαι με αυτό από μικρό παιδί. Το πρώτο μου άρθρο το έγραψα και δημοσιεύθηκε σε συνδρομητική εφημερίδα σε ηλικία 7 ετών και το πρώτο μου βιβλίο σε ηλικία 11 ετών. Το γράψιμο με ανακουφίζει από τα άγχη, τις στενοχώριες, τον πόνο. Είναι ο τρόπος να πω αυτά που σκέφτομαι και αισθάνομαι, η άμυνά μου όταν βάλλομαι.”

2.Γνωρίζω ότι έχεις 2 δικά σου site. Πες μας λίγα λόγια για τα site κ με τι θέματα καταπιάνονται ;

“Το Singleparent.gr ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2013 και είναι το πρώτο και ,μέχρι στιγμής, το μοναδικό site που αφορά τη μονογονεϊκή οικογένεια και όλα τα σύγχρονα είδη οικογένειας. Το Singlewoman.gr ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017 και αφορά τις μόνες και ανεξάρτητες γυναίκες, που έχουν μάθει να διαλέγουν και όχι να…τις διαλέγουν.”

3.Τι συμβουλή δίνεις στα νέα παιδιά με σκοπό να κυνηγήσουν τα όνειρά τους ;

“Να μην αντιγράφουν και να μην ακούν τους άλλους. Να έχουν δική τους προσωπικότητα. Αν μια ιδέα είναι πετυχημένη δεν σημαίνει πως κάνοντας την ίδια ή παρόμοια, θα πετύχει εξίσου.”

4.Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει;

“Φταίει που δεν είμαστε ειλικρινείς με εμάς πρώτα απ’ όλα. Λέμε ψέματα στον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν παραδεχόμαστε τα λάθη μας, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας, παραμυθιαζόμαστε ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτόν που τάχα αγαπάμε, επειδή δεν θέλουμε να χάσουμε τη βολή μας. Είμαστε θύτες και παριστάνουμε τα θύματα.”

5.Αγαπημένο τραγούδι και φράση

“Όλα του Βασίλη Καρρά, ειδικά τα πιο παλιά, είναι αγαπημένα. Φράση;  Για να φτάσεις πάνω, μην κοιτάζεις κάτω”.

6.Τι συμβουλή θα έδινες σε μια φρεσκοχωρισμένη μαμά που έχει παιδιά ;

“Να μην παραμελεί τον εαυτό της. Ναι τα παιδιά είναι προτεραιότητα αλλά δεν είναι η μοναδική. Να μην χάσει τον εαυτό της και κυρίως να μην «κρεμαστεί» από τα παιδιά της, είναι βαρύ φορτίο για εκείνα και άδικο.”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Τα καλύτερα και σε καλή τιμή!”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

“Μπροστά σε ένα πι σι, που αλλού;

Και φυσικά στα SingleparentSinglewoman”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Να ζει το τώρα, το παρόν, ξορκίζοντας κάθε τί στοιχειωμένο. Και να προσέχει τι εύχεται :p”