Ερωτευτείτε Καταλλήλους & όχι Ακαταλλήλους είναι το δεύτερο βιβλίο μου από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο.

Μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του βιβλίου μου “Και Μη Χειρότερα!” από τις Εκδόσεις 24 Γράμματα το 2021 με βρίσκει με το δεύτερο βιβλίο μου τύπου Ημερολόγιο που κυκλόφορε τον Νοέμβριο.

Το Ημερολόγιο λοιπόν ήθελα χρόνια να το εκδώσω.

Πιστεύω πως όλα τα πράγματα θέλουν το σωστό χρόνο για να γίνουν.

Στο Ημερολόγιο λοιπόν μπορείς να βρεις μέσα διάφορα quotes, tips & μικρά κείμενα-συμβουλές ώστε να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου & τον πρώην σου.

Ερωτευτείτε Καταλλήλους & όχι Ακαταλλήλους λοιπόν και είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε το συγκεκριμένο Ημερολόγιο, όπως το αγάπησα & εγώ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο :

“Πώς θα ήταν η ζωή σου αν μέσα σε ένα Ημερολόγιο έβλεπες και διάβαζες διάφορα quotes για πρώην και χωρισμούς και εσύ κατέγραφες τα συναισθήματά σου;

Πώς θα σου φαινόταν κάθε φορά που ξυπνάς να πιάνεις στα χέρια σου το Ημερολόγιο και να βρίσκεις δύναμη, για να χαμογελάς, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου;

Οι χωρισμοί δεν είναι πάντα ανώδυνοι, είναι και επώδυνοι πολλές φορές.

Σημασία έχει όμως εμείς να βρίσκουμε δύναμη και να στεκόμαστε ξανά στα πόδια μας.

Ετοιμάσου να ζήσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι, συντροφιά με το Ημερολόγιο και την καταγραφή των συναισθημάτων σου, παρέα με τα quotes μου.

Και μην ξεχνάς ποτέ αυτό που λέω: «Να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και σου πάει»”

Λίγα λόγια για την συγγραφέα :

“Παναγιώτα (Τίνα) Α. Μιχαηλίδου, με καταγωγή από τη Λευκωσία της Κύπρου, μεγάλωσε και έζησε στην Αθήνα, τελείωσε το Αρσάκειο Σχολείο Ψυχικού & σπούδασε στην Κοινωνική Θεολογία και Θρησκειολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,καθώς και στο Διεκ Νοσοκομείου Γεννηματάς ως Βοηθός Νοσηλευτή πάνω στην Ειδικότητα των Ειδικών Παθήσεων (Νευρολογία-Ψυχιατρική).

Έχει ασχοληθεί στο ΚΕΑΔΔ για το Master Practitioner in Eating Disorders.

Τέλος, εδώ και χρόνια, γράφει σε πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες για τις ανθρώπινες σχέσεις, κυρίως όμως για τους χωρισμούς και μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα www.tinamichaelidou.gr μοιράζεται πολλές συμβουλές.

Μότο της: «Να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και γιατί σου πάει».

Άλλα Βιβλία: «Και Μη Χειρότερα!» Εκδόσεις 24 Γράμματα”