Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει ζήσει και δραστηριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο όπου με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε να κάνει γνωστή τη χώρα μας και τους έλληνες σχεδιαστές. Μεγαλωμένη με μπαλέτο, γαλλικά και πιάνο, είναι μισή Θεσσαλονικιά από την πλευρά της μητέρας της με ρίζες από πόρτο Χέλι & Κρήτη από την πλευρά του πατέρα της. Η ελληνίδα παρουσιάστρια & πρέσβειρα των ελλήνων σχεδιαστών στο εξωτερικο Βίκυ Μπουζούνη μας μιλάει σε μία αποκλειστική συνέντευξη για την εκπομπή της Style-Rules στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του Epsilon tv αλλά και για το πρώτο site ελλήνων σχεδιαστών που δημιούργησε όταν ζούσε στο Λονδίνο.

1. Φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση βλέπουμε μια νέα εκπομπή που προβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες σχεδιαστές. Τον Ιούλιο ξεκινάει ο δεύτερος ανανεωμένος κύκλος επεισοδίων. Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα;

“Από τότε που ζούσα στο Λονδίνο μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνω ότι μπορώ για να προβάλλω τους Έλληνες σχεδιαστές και τις ομορφιές της χώρα μου. Μέσα από το Style Rules καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο της μόδας μας δείχνουν πως μπορούμε να ντυθούμε με βάση το σωματότυπός μας με σκοπό να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Άλκιστη Μαραγκουδάκη και τη Λίνα Ροδίτου που μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω το όνειρόo μου πραγματικότητα.”

2.Γνωρίζω ότι έχεις ένα site μόδας. Με ποιο σκοπό το δημιούργησες ;

Το Style-Rules το δημιούργησα όταν ζούσα στο Λονδίνο και εργαζόμουν ως ανταποκρίτρια για το Mega μετά από πρόταση γνωστών σχεδιαστών να τους εκπροσωπήσω στο εξωτερικό και έτσι αποφάσισα να το τολμήσω. Όταν υπάρχει θέληση, όλοι μας μπορούμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι και να κάνουμε τη διαφορά.

3. Γνωρίζω ότι δέχεσαι προσκλήσεις από πολύ σημαντικές γυναίκες παγκοσμίως, όπως η πριγκίπισσα Al Khalifa για να εκπροσωπήσεις τη χώρα μας και τους Έλληνες σχεδιαστές στο εξωτερικό.

“Είναι πολύ τιμητικό για εμένα να αναγνωρίζεται η δουλειά μου στο εξωτερικό και να προβάλλω τη χώρα μου. Είναι κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.”

4. Έχεις μία μεγάλη άνεση με τις ξένες γλώσσες, μιλάς 4 και αγαπημένο σου χόμπι έχεις την ιστιοπλοΐα;

“Έχω μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά της. Δυστυχώς ιστιοπλοΐα δεν έχω καταφέρει να κάνω πρόσφατα αλλά θα το ‘θέλα πολύ.”

5. Τι συμβουλή δίνεις στα νέα παιδιά με σκοπό να κυνηγήσουν τα όνειρά τους;

“Να μη φοβούνται να δουλέψουν σκληρά, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να απολαύσουν τη διαδικασία. Όσο πιο πολύ δουλεύω τόσο πιο τυχερή γίνομαι και έρχομαι κοντά στο όνειρο μου.”

6. Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει;

“Οι σχέσεις σήμερα έχουν γίνει επιφανειακές και πρόσκαιρες γιατί δε δημιουργούνται σε σωστές βάσεις. Έχει χαθεί ο ρομαντισμός, ο σεβασμός και οι αξίες.”

7. Αγαπημένο τραγούδι;

“Το My way του Frank Sinatra. Είναι το αγαπημένο τραγούδι του πατέρα μου και μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία.”

8.Τι στιλιστική συμβουλή θα έδινες σε μια χωρισμένη;

“Θα της πρότεινα να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να εστιάσει στο παρόν. Στιλιστικά είναι πολύ σημαντικό να ντυνόμαστε με βάση το σωματότυπό μας και να μη μας φοράει το ρούχο αλλά να το φοράμε εμείς. Όταν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η λάμψη που εκπέμπεις.”

9.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Στο Epsilon Tv ή στο site μου info@style-rules.com που περνάω ατέλειωτες ώρες.

FB: STYLE-RULES & Insta: style_rules_official”

10.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Τίνα μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι καλοτάξιδο γιατί είναι κάτι που έχεις δουλέψει πολύ και πραγματικά σου αξίζει κάθε επιτυχία.”

Ps  Ο δεύτερος κύκλος του «STYLE-RULES» με τη Βίκυ Μπουζούνη, ξεκινάει τον Ιούλιο στο Εpsilon tv. Η Βίκυ Μπουζούνη και το «STYLE – RULES» συνεχίζουν και μας παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα ακόμα πιο ενδιαφέροντα θέματα από το χώρο της μόδας, συνδυάζοντας πάντα τα μοναδικά τοπία της χώρας μας. Σε κάθε εκπομπή παρουσιάζεται ένα αφιέρωμα στην ελληνική μόδα το οποίο φιλοξενεί αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές, δείχνοντας όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο στυλ. Παράλληλα με τα αφιερώματα στη μόδα, θα προβάλλονται και οι ομορφιές της Ελλάδας, αφού κάθε αφιέρωμα θα πλαισιώνεται από τα πανέμορφα τοπία όλης της χώρας. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από τη μόδα, τα ταξίδια και το στυλ; Οι ομορφιές της Ελλάδας σε πρώτο πλάνο, μαζί με εκτενή αφιερώματα σε Έλληνες σχεδιαστές. STYLE – RULES ο δεύτερος κύκλος, με ακόμα πιο πλούσια θεματολογία, τον Ιούλιο στο Epsilon tv
Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!