Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ DISNEY «ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ DISNEY+

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την κλασική θεματική ατραξιόν της Disneyland, με ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis και τον Jared Leto ως Το Φάντασμα της Καπελιέρας.

Η ταινία της Disney, «Στοιχειωμένο Αρχοντικό», εμπνευσμένη από την κλασική θεματική ατραξιόν της Disneyland, είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Η τρομακτικά διασκεδαστική περιπέτεια, «Στοιχειωμένο Αρχοντικό», η οποία έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα στις 27 Ιουλίου, σκηνοθετήθηκε από τον Justin Simien, με πρωταγωνιστές τους LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis και τον Jared Leto ως Το Φάντασμα της Καπελιέρας.

Το «Στοιχειωμένο Αρχοντικό», είναι η ιστορία μιας γυναίκας και του γιου της που προσλαμβάνουν μια ομάδα υποτιθέμενων πνευματικών ειδικών για να τους βοηθήσουν να διώξουν από το σπίτι τους, τους μεταφυσικούς καταληψίες. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Dan Lin και Jonathan Eirich, ενώ την εκτελεστική παραγωγή ανέλαβαν οι Nick Reynolds και Tom Peitzman.

Δείτε το τρέιλερ εδώ