Θα μπορούσε και εκείνος να σας ζητήσει κάτι αντίστοιχο!

Έχετε χωρίσει και ο καθένας έχει πάρει πλέον τον δρόμο του,εσύ μάλλον θα κλαίγεσαι και εκείνος θα κάνει τη ζωή του έχοντας πάει παρακάτω.

Είτε τον έχεις φίλο στα social media,είτε όχι εσύ ακόμα μπαίνεις στα προφίλ των social media που διαχειρίζεται για να δεις τι ανεβάζει και τσουπ πέφτεις πάνω σε δικές σας φωτογραφίες από την περίοδο που ήσασταν μαζί και ευτυχισμένοι.

Εκείνη τη στιγμή σε πιάνει μια μελαγχολία και πέφτεις ξανά στα πατώματα και μετά από ώριμη σκέψη αποφασίζεις να του ζητήσεις να διαγράψει τις φωτογραφίες σας,έχεις όμως το δικαίωμα να το κάνεις αυτό ή είναι “γυφτιά” να ζητάς κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που έχετε περάσει πολλά;

Ας δούμε λοιπόν μερικές απόψεις :

Ναι θα ήθελα να διαγράψει ο πρώην μου τις φωτογραφίες μας,καθώς το να κοιτάζω το παρελθόν με κρατάει στάσιμη εκεί & με επηρεάζει αρνητικά & δεν με αφήνει να πάω παρακάτω με τίποτα.

Δεν έχω θέμα αν δεν τις διαγράψει,άλλωστε για να μην τις έχει σβήσει ακόμα ή τις έχει ξεχάσει ή δεν τον νοιάζει και τόσο ή απλά μπορεί ακόμα να αισθάνεται κάτι για εμένα. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν βρει την επόμενη στάνταρ θα τις διαγράψει,διότι θα νιώθει άβολα και η νυν του.

Δε θα με πείραζε αν τις κρατούσε,άλλωστε οι φωτογραφίες μας θυμίζουν και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί,από την άλλη όμως σου αφήνει και μια στενάχωρη ανάμνηση. Όμως δεν θα μπορούσα να του ζητήσω ποτέ να τις διαγράψει επειδή το θέλω εγώ,σημασία έχει πως νιώθει και εκείνος.

Εγώ προσωπικά διαγράφω αμέσως τις φωτογραφίες με τον πρώην μου,ώστε να μη στεναχωριέμαι όποτε τις βλέπω,άλλοι πάλι το αντέχουν κάτι τέτοιο,αλλά πόσο πίσω όμως μας κρατάει το να έχουμε συνεχώς απέναντι τις αναμνήσεις μας ;

Και πόσο άδικο είναι για τον επόμενο να ξέρει ότι έχουμε κρατήσει φωτογραφίες με τον πρώην μας ;

Οι αναμνήσεις να ξέρεις μένουν χαραγμένες στη καρδιά και στο μυαλό για πάντα & όχι στις φωτογραφίες!