Τη κορίτσι το γνώρισα όταν μου στείλανε να κάνω like στη σελίδα της στο Facebook για το νέο της site.

Αμέσως μιλήσαμε,μου είπε την ιδέα γύρω από αυτό που ετοιμάζει και αμέσως θέλησα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για να μου μιλήσει για το site της, την οικονομική κρίση,αλλά και τις σχέσεις.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μου λίγα λόγια για εσένα και πώς ξεκίνησε η ιδέα του site που ετοιμάζεις;

“Ονομάζομαι Γεωργιάννα Μαρίνου, είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιούμαι και στον τομέα της αρθρογραφίας.
Το «Think out of the box» είναι μια ιδέα που υπήρχε καιρό στο μυαλό μου, αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να την υλοποιήσω. Η εμπειρία μου σε διάφορα δημοσιογραφικά site με τα οποία συνεργάστηκα, μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια για να φτιάξω μια δική μου σελίδα, αξιοποιώντας έτσι την αγάπη μου για την αρθρογραφία και την επικοινωνία με το αναγνωστικό κοινό.”

2.Τι θεματολογία έχει το site και το διαφορετικό θα έχει από τα άλλα; 

“Η θεματολογία του site καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, όπως εκπαίδευση, ψυχαγωγία, ψυχολογία, ιδέες για διακόσμηση και μαγειρική, προτάσεις για ταξίδια, αλλά και βόλτες στην Αθήνα, θέματα μόδας και πολλά άλλα. Το διαφορετικό αυτού του blog, όπως φαίνεται κι απ’ το όνομά του, είναι να προσφέρει στους αναγνώστες υλικό, του οποίου το περιεχόμενο δεν βρίσκεται «μέσα στο κουτί», αλλά «έξω από αυτό», δίνοντας την ευκαιρία στα άτομα που γράφουν να εκφράζονται ελεύθερα. Παράλληλα, πρόκειται για μια πλατφόρμα χωρίς ταυτότητα, καθώς τα περισσότερα θέματά του αφορούν κι ενδιαφέρουν και τα δύο φύλα.”

3.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Προσωπικά, πιστεύω πως η δυσκολία στις σύγχρονες σχέσεις οφείλεται σε δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, στην έλλειψη επικοινωνίας, η οποία έχει δημιουργηθεί λόγω της κυριαρχίας των social media και κάνει τους ανθρώπους να κρύβονται πίσω από μια οθόνη. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν διάφορα taboo που θέλουν τον άντρα να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση και να είναι «κυνηγός», με αποτέλεσμα οι γυναίκες ή να ντρέπονται ή να διστάζουν να δείξουν ενδιαφέρον και τους άντρες μερικές φορές να βαριούνται να «κυνηγήσουν». “

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

“Θεωρώ ότι όποιος έχει όνειρα είναι τυχερός και θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να τα εκπληρώσει. Η συμβουλή που δίνω στα νέα παιδιά είναι να μην σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν και να μην αφήσουν πιθανές κακοτυχίες να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο τους. Επίσης, να μην διαγράψουν από τη ζωή τους κάτι που να αγαπούν πολύ να κάνουν, μόνο και μόνο επειδή δεν θα τους αποφέρει χρήματα, αλλά να βρουν έναν τρόπο να το αξιοποιήσουν σαν χόμπι.”

5.Αγαπημένο τραγούδι και φράση 

“Αγαπημένο μου τραγούδι το «At night» από Shakedown.
Αγαπημένη φράση «Όλα μου τ’ αύριο και τα χθες στο τώρα θα τα κλείσω».”

6.Τι να περιμένουμε από σένα στο παρόν μέλλον;

“Προς το παρόν, να περιμένετε ένα διαρκώς εξελισσόμενο blog, με πολλά κι ενδιαφέροντα άρθρα, πολλή δημιουργία και νέους ανθρώπους να αξιοποιούν το ταλέντο ή το μεράκι τους μέσω των άρθρων τους. Μελλοντικά, εύχομαι απλά ο κόσμος να αγκαλιάσει το «Think out of the box» και να μάθει να διαβάζει και να σκέφτεται πιο ανοιχτά, πιο ελεύθερα, χωρίς δημοσιογραφικά όρια και κανόνες.”

7.Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

“Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του blog www.thinkoutofthebox.site και να επικοινωνήσετε μαζί μας εύκολα είτε στο thinkoutofthebox.site (Instagram), αλλά και στο Think out of the box (Facebook).”

8.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Η ευχή μου είναι να είσαι πάντα δημιουργική και να βοηθάς με τον τρόπο σου τις γυναίκες που παλεύουν να ξεφύγουν από δέσμιες καταστάσεις!”