Μην το σκέφτεσαι! Αν θέλεις να το ζήσεις, φόρεσε το ωραίο σου φουστάνι, πάρε μαζί την καλύτερή σου φίλη και πηγαίνετε μαζί στον γάμο του πρώην… Θα έχετε να το συζητάτε όλο τον χρόνο! Το κορίτσι της φωτογραφίας φοράει υπέροχο Catewalk φόρεμα -The dark ocean dress- το οποίο κοστίζει 99,90 ευρώ και θα το βρεις σε αυτό το link

Στον καναπέ μας στο γραφείο απολαμβάνω τον παγωμένο μου καφέ και κοιτάζω την οθόνη του υπολογιστή για να σκεφτώ τι θέμα να γράψω. Εκείνη τη στιγμή μου στέλνει μήνυμα μια γνωστή μου για να μου αναφέρει το εξής ”

Μόλις έλαβα ένα προσκλητήριο γάμου. Και μάντεψε ποιανού γάμου! Του πρώην μου!

Για αρκετά λεπτά προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς έγραφε στο μήνυμά της, ώστε να της δώσω την δική μου απάντηση.

Εσύ που σήμερα διαβάζεις αυτό το κείμενο σε κάποια παραλία τότε ίσως και εσύ να έχεις λάβει προσκλητήριο γάμου από τον πρώην σου ή να τον έχεις καλέσει εσύ στον δικό σου γάμο!

Κατέβηκα από το γραφείο και άρχισα να ρωτάω περαστικούς το εξής :

Αν σε καλούσε ο πρώην στον γάμο του θα πήγαινες ;

Οι απαντήσεις ήταν πολλές και οι περισσότερες ήταν αρνητικές,διότι θεωρούσαν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στη πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του πρώην σου!

Πάμε να δούμε τι μας είπαν :

  • Kατερίνα,30 γυμνάστρια : Φυσικά και δεν θα πήγαινα. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν εγώ αρραβωνιασμένη και απορώ πως σκέφτηκε και να με καλέσει! Οι πρώην ανήκουν στο παρελθόν και όποια κοπέλα βάζει τον πρώην της ξανά στη ζωή της στη πορεία θα το μετανιώσει πολύ.
  • Νίκος, 35 barman : Πρέπει να πάω ; Δεν νομίζω. Δε το θεωρώ και σωστό να είμαι καλεσμένος στη πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της πρώην μου, εκτός και αν το κάνει για να ζηλέψω ή για να μου δείξει ότι δε με ξεπέρασε και για να με έχει ακόμα στη ζωή της,αλλά αυτά ούτε τα μικρά παιδάκια δε τα κάνουν! Μακρυά και αγαπημένοι!
  • Σοφία,29 δασκάλα : Ναι θα πήγαινα, θα γινόμουν όμορφη θα έπαιρνα και τη σχέση μου και η ώρα τους η καλή!
  • Σάκης, 30 γυμναστής : Για να με θυμηθεί η πρώην μου στον γάμο της σημαίνει ότι κάποια εκδίκηση θέλει να μου δώσει οπότε δεν θα της κάνω τη χάρη.
  • Νανά, 32 γραμματέας : Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου και να αρχίσω να κλαίω για κάτι που δεν αξίζει;
  • Mιχάλης, 33 υπάλληλος γραφείου : Θα πήγαινα μόνο και μόνο για να δω πως θα αντιδράσει μετά από τόσα χρόνια και θέλω να δω πως θα νιώσει και ο άντρας της όταν μάθει ότι είμαι ο πρώην της.
  • Νίκη,29 φιλόλογος : ‘Οχι ποτέ δε θα το έκανα αυτό στον εαυτό μου, διότι θα είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία για μένα και δεν θέλω να τη βιώσω.

Αφού τελείωσα την έρευνά μου γύρισα στο γραφείο μου και άρχισα να γράφω το κείμενο που διαβάζεις τώρα για να δεις και εσύ ότι δεν είσαι μόνη σου σε αυτό!

Και τώρα θα σου δώσω την απάντηση που έδωσα στη γνωστή μου :

Αν έχεις ακόμα συναισθήματα για τον πρώην σου καλά θα κάνεις να μην παραβρεθείς στον γάμο του, διότι κακό σε εσένα θα κάνεις. Αν πάλι τον ξεπέρασες και θες να του δείξεις πως υπάρχει ζωή και μετά από εκείνον βάλε το πιο ωραίο σου φόρεμα, γίνε κούκλα και πήγαινε δείξε του τι έχασε (αν πραγματικά νομίζεις ότι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτεραα(. Μην στεναχωριέσαι που δεν είσαι εσύ στη θέση της κοπέλας που παντρεύεται εσύ θα βρεις κάποιον καλύτερο που σου αξίζει!

Αν έχετε και εσείς ιστορίες με γάμους των πρώην σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο info@coverstory.gr

ΓΙΩΤΗΣ, Έτοιμο μείγμα για σπιτική τούρτα μπισκότο σοκολάτα

Τιμή: 6,44 ευρώ

ΥΓ.

Να μην ξεχνάς να χαμογελάς, γιατί το αξίζεις! Και επειδή οι τούρτες στο γάμο είναι τέλειες αν είσαι καλεσμένη να φας άφθονη και αν θες μπορείς να φτιάξεις μια μικρή τούρτα για εσένα και μόνο -μην κάνεις καμιά τριώροφη τούρτα 😛

Με αγάπη

Τίνα!

coverstory.gr