ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Τίνας Α. Μιχαηλίδου από τις εκδόσεις 24 Γράμματα. Το βιβλίο αποτελεί την συνέχεια του πρώτου της βιβλίου “Και Μη Χειρότερα” και στο οποίο παρακολουθούμε την εξέλιξη των ιστοριών των 11 ηρωίδων.

Η δημιουργική πένα της συγγραφέως μας δείχνει πως προχωράει η ζωή των ηρωίδων της, πως βγήκαν από τον πόνο ενός χωρισμού και από την κατάθλιψη, πως βγήκαν στο φως της μέρας και φυσικά πως ο έρωτας βρήκε πάλι θέση στην καρδιά τους και έδωσε χρώμα στη ζωή τους. 

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει όλη την βεντάλια των συναισθημάτων που απλώνονται.

Τη χαρά, τη θλίψη, την ευτυχία, τον πόνο της απώλειας, τη στεναχώρια και τόσα άλλα και να χαρεί με την κατάληξη των ηρωίδων.

Μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο συναίσθημα, το “Και στα Καλύτερα” αποτελεί μια από τις προτάσεις ανάγνωσης για το φετεινό καλοκαίρι.

Το βιβλίο διατίθεται από την ιστοσελίδα μας https://www.bythebook.gr/vivlia/logotexnial/ellhnikh-pezografia/ke-sta-kalitera-apo-to-ke-mi-chirotera-sto-ke-sta-kalitera και η τιμή του είναι στα 13,50€. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με υπογραφή της συγγραφέως.

Το παραπάνω άρθρο γράφτηκε από το bythebook.gr