Φέτος για 1η φορά στην Ελλάδα βλέπουμε τις παραγωγές του Power Of Love,του Game Of Love και δεν ξέρω και τι άλλο θα βγει στη πορεία στην ελληνική τηλεόραση.

Όταν υπήρχε το ελληνικό Mtv είχα πετύχει μετά τις 12 το “Ex on the beach” το οποίο φυσικά και είχα λατρέψει ως Relationship Blogger γιατί κακά τα ψέματα τα reality του εξωτερικού είναι πολύ μπροστά και στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω για να δεχτούμε τέτοια προϊόντα.

Το ”Ex on the beach” είχε ως project να μαζευτούν 15 άτομα άγνωστα μεταξύ τους σε ένα σπίτι και να συνάψουν σχέσεις μεταξύ τους, αλλά το δυσάρεστο ήταν ότι κάθε Κυριακή στη παραλία ερχόταν και κάποιος πρώην και γινόταν ένας μικρός χαμός στο σπίτι.

Ανοιχτοί λογαριασμοί,ζήλιες και φυσικά μπορούσε άνετα κάποιος να έχει όλες τις πρώην του στο σπίτι και την νυν.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι γινόταν : μαλλιοτραβήγματα ο πρώην με τον νυν, ζήλιες, επανασυνδέσεις,κλάματα και κραξίματα.

Βέβαια όσο και αν ακούγεται ωραίο project δύσκολα κάποιος θα ήθελε να εκθέσει τη ζωή του και τους πρώην του ειδικά αν είχαν δύσκολο χωρισμό.

Φυσικά θα μπορούσα και θα ήθελα να το παρουσιάσω εγώ -μίλησε η ψωνάρα χαχ- μιας και όπως ξέρετε το έχω λίγο με το να μιλάω για πρώην.

Ps ένα ακόμη reality που προβαλλόταν στο Mtv ήταν πάλι σε σπίτι και προσπαθούσες να μαντέψεις με ποιον θα μπορούσες να είσαι ζευγάρι ώστε να ανάψουν όλα τα φώτα και να κερδίσεις το μεγάλο ποσό βέβαια εδώ είναι το αντίστοιχο Game Of Love με την διαφορά πως εκεί είναι ήδη ζευγάρια και προσπαθούν να μαντέψουν ποιος έχει σχέση με ποιον.