Οι πρώην δεν είναι φαντάσματα που στοιχειώνουν αν εσύ δεν τους βγάλεις από τη ζωή σου

Ναι το ξέρω σου βάζω δύσκολα όπως λέει και το τραγούδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου και σου ζητώ να ξεπεράσεις τον εαυτό σου λέγοντάς σου πως πρέπει να μείνεις από το παρελθόν σου μακριά.

Ξέρω επίσης ότι στα λόγια είμαστε καλοί όλοι μας, αλλά στις πράξεις κάτι κάνουμε λάθος και άλλα θέλουμε να δείξουμε και άλλα δείχνουμε τελικά.

Όσο δύσκολο και να είναι, όσο και αν σου ακούγεται και σου φαντάζει τραγικό και πονεμένο το να πας παρακάτω ναι φίλη μου δεν είναι ακατόρθωτα αυτά που σου γράφω.

Το να προχωρήσεις τη ζωή σου είναι κάτι το φυσικό, κάτι που πρέπει να γίνει και χωρίς να κάθεσαι να περιμένεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ξανά το παρελθόν σου.
Το παρελθόν δεν είναι ο μπαμπούλας που κάθεται σαν το φάντασμα και σε στοιχείωνει, αν το κάνει αυτό τότε φταις εσύ που δεν έκλεισες την πόρτα κατάμουτρα και που δίνεις ελπίδες σε κάτι που έχει τελειώσει.
Οι πρώην είναι άνθρωποι που δεν ταίριαξες μαζί του, που δεν είχατε καλή χημεία, που δεν έδεσε απλά το γλυκό και εσύ στεναχωριέσαι για αυτό.
Αλλά όχι δεν πρέπει,γιατί από τους πρώην μας μαθαίνουμε τα λάθη μας και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και γιατί πλέον έχουμε μάθει να κρίνουμε τους ανθρώπους.
Οπότε ήρθε η ώρα να κλείσεις την πόρτα στο παρελθόν σου και να την ανοίξεις στο παρόν και στο μέλλον και αν ξανάρθει το παρελθόν στη ζωή σου κοίτα να μην είσαι διατεθειμένη να ξαναφάς τα ωραία σου μουτράκια.
Η καρδιά μια φορά πρέπει να πληγωθεί, όχι χιλιάδες…