Συχνά με ρωτάνε αν υποστηρίζω τις σχέσεις με άτομα που δουλεύουν νύχτα.

Η θέση μου είναι λεπτή μιας & έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν νύχτα & έχουν σχέσεις.

Από προσωπική εμπειρία δε θα το ξαναέκανα  ποτέ, ούτε σχέση, ούτε friends with benefits.  

Σκέψου λίγο φίλη μου να είσαι με το αγόρι σου, να είναι κάθε βράδυ στο μαγαζί & εσύ να είσαι σπίτι & να σκας από τη ζήλια σου.

Προσωπικά ποτέ & για κανέναν λόγο, εάν είσαι από εκείνες τις κοπέλες που ζηλεύουν, καλύτερα να μην μπλέξεις.

Θα είναι μαρτύριο να τρέχεις συνέχεια στην δουλειά του για να τον τσεκάρεις, εκείνος θα το καταλάβει & θα αρχίσει να τσαντίζεται μετά από κάποιο διάστημα.

Εάν όμως είσαι από εκείνες που δε έχουν πρόβλημα, μην σε ακούσω να μου λες  ζηλεύω. 

Οι άντρες που δουλεύουν σε νυχτερινά μαγαζιά μπαίνουν συνέχεια στον πειρασμό, από ποιους να αρχίσω από τους barman που πρέπει να φλερτάρουν με τις πελάτισσες, να παίρνουν αριθμούς & να κερνάνε σφηνάκια ;

Και φαντάσου να έχουν σχέση & να μη στο έχουν πει & να το ανακαλύψεις εσύ από μόνη σου.

Σε ποιον να συνεχίσω ; Στον dj που πρέπει να λείπει σχεδόν κάθε βράδυ επειδή τον καλούν σε μαγαζιά κάθε βράδυ για να δουλέψει ;

Πρέπει να έχεις γερά νεύρα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλο αυτό, να κρατάς την ζήλια σου για εσένα & να μην ξεσπάς κάθε φορά που τον φλερτάρουν άλλες.

Είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά δεν  μπορείς να τρέχεις & κάθε βράδυ στο μαγαζί μήπως κάνει τίποτα….όποιος θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει . 

Όσους έχω ρωτήσει που δουλεύουν νύχτα για να μου πουν την γνώμη τους μου είπαν την ίδια απάντηση : Σοβαρή σχέση δεν κάνεις ποτέ με άτομα από εκεί, είναι σπάνιο & πρέπει να πετύχεις τον κατάλληλο που θα πρέπει να περάσετε από πολλές φουρτούνες για να τον εμπιστευτείς, τα βράδια που θα μένεις μόνη σου όταν θα λείπει, τα μηνύματα στο facebook & τα αιτήματα φιλίας που θα του στέλνουν , τα τηλέφωνα & τα χαρτιά που θα βρίσκεις, το να πηγαίνεις στο μαγαζί να κάθεσαι μόνη με τις ώρες να τον περιμένεις να σχολάσει & πολλά άλλα.

Καταλαβαίνω ότι οι άντρες που δουλεύουν νύχτα είναι ένας πειρασμός αλλά δεν είναι πάντα & ότι καλύτερο. 

Η προσωπική μου άποψη από την εμπειρία μου φυσικά είναι αυτή δεν σημαίνει ότι όλοι είναι στο ίδιο καζάνι. 

likewoman.gr

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το likewoman.gr*