Την Δήμητρα την γνωρίζω χρόνια λόγω της ιδιότητάς της ως ψυχολόγος και παιδαγωγός καθώς όμως και από τις τηλεοπτικές εκπομπές που έχει εμφανιστεί.

Φέτος την ακούω καθημερινά στο Party Fm 10-12 και πραγματικά τη θαυμάζω,διότι είναι κάτι που της αρέσει και το κατέχει πολύ.

Είναι όμορφη,χαμογελαστή και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να θέσει στόχους για εκείνη και να τους πετύχει.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για τις σχέσεις,το ραδιόφωνο,την οικονομική κρίση,αλλά και για τα παιδιά της.

Πάμε να δούμε τι μας είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για το ραδιόφωνο

“Η αγάπη μου για το ραδιόφωνο υπήρχε ανέκαθεν η αλήθεια είναι και για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,ραδιόφωνο και τηλεόραση ήταν κάτι που ήθελα από μικρή όπου φανταζόμουν τον εαυτό μου ότι ήμουν μια παρουσιάστρια και καθόμουν μπροστά στον καθρέπτη και παρουσίαζα μια εκπομπή είτε αυτή ήταν εκπομπή στο ραδιόφωνο,είτε εκπομπή στη τηλεόραση,οπότε το μικρόβιο θεωρώ ότι το έχω από μικρή.Άλλωστε αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική,το χορό.το ρυθμό και τις νότες.”

2.Σε ακούμε στο Party Fm τι μηνύματα λαμβάνεις από ερωτευμένους ή και από χωρισμένους

”Με ακούτε στο Party Fm κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή 10-12,τα μηνύματα που λαμβάνω από ερωτευμένους ή και από χωρισμένους να σου πω ότι τον τελευταίο καιρό οι κοπέλες πιο πολύ μου στέλνουν θέματα περί χωρισμού,περί σχέσεων.Ζητάμε από το κοινό να μας στέλνει μηνύματα μέσω viber και αυτό κάνουμε μέσα από τις στήλες μας μέσα στην ημέρα και είναι μεγάλη ανταπόδοση θα έλεγα και συνήθως τα μηνύματα είναι από χωρισμένους και όχι από ερωτευμένους.”

 3. Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με τους άντρες ή με τις γυναίκες δηλαδή αν φταίει πιο πολύ ένας άντρας ή μια γυναίκα,νομίζω ότι φταίει το πως έχουμε μεγαλώσει,ίσως φταίει στο ότι έχουμε κακομάθει.”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;

“Να έχουν υγεία και να πιστεύουν στα όνειρά τους.”

5.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτή την εποχή

“Το “Δεν Κατάφερα”του Ρέμου που είναι και ο αγαπημένος μου τραγουδιστής,τώρα από αγαπημένη φράση έχω το είμαι στον κόσμο,αφήστε με στον κόσμο μου”.

6.Μια χωρισμένη αν σου ζητούσε να της βάλεις ένα τραγούδι να ακούσει ποιο θα ήταν και γιατί;

“Θα της έβαζα της Ζευγαρά το”Αμάρτησε μαζί μου και Έλα έλα” για να την κάνω να χαρεί ή το “Σήμερα είναι η μέρα μου” του Μάκη Δημάκη”

7. Εκτός από ραδιοφωνική παραγωγός είσαι και ψυχολόγος και μαμά. Τι συμβουλή θα έδινες στα παιδιά σου αν χώριζαν ώστε να μην πέσουν στα πατώματα;

“Είμαι μαμά τριών παιδιών,οπότε από τώρα τους λέω πως θα είμαι δίπλα τους στα πάντα,καλό είναι να μου τα λένε όλα και μιλάμε για τα πάντα όλα. Έχω τον τρόπο να τους στηρίξω και να τα κατευθύνω χωρίς να τα αφήσω να πέσουν στα πατώματα.”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

“Μπορεί να με βρει στο Facebook, Instagram και στο Party Fm.Στο μέλλον θα ανοίξω και το κανάλι μου και θα είμαστε μια μεγάλη παρέα.”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

¨Εύχομαι να φτάσει εκεί που θέλει η Τίνα,να βοηθήσει τους χωρισμένους και τους ερωτευμένους νέους,διότι θεωρώ πως αυτά που γράφει τα έχει περάσει,είτε τα περνάει και πρέπει και οι νέοι να τα καταλάβουν.Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα!”