33 πράγματα που έμαθα

Ξανασυστηνόμαστε! : Μετά από 8 χρόνια νομίζω πως έπρεπε να συστηθούμε ξανά.

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην μπλογκόσφαιρα έχω το χρέος να ξανασυστηθώ.

Καθώς & τον επόμενο μήνα πάμε στα 9 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του blogging.

Είμαι η Τίνα Α. Μιχαηλίδου ή αλλιώς Παναγιώτα και κατάγομαι από την Λευκωσία της Κύπρου και είμαι Ταύρος με Δίδυμο στο ζώδιο.

Και όπως καταλαβαίνεις είμαι Ταύρος σε υαλοπωλείο όπως λέγανε και οι δικοί μου-.

Εδώ και 8 χρόνια είμαι Relationship Blogger όπου με βάση τις εμπειρίες μου από τις δικές μου σχέσεις, τους δικούς μου χωρισμούς καταγράφω πως τις ξεπέρασα εγώ.

Και πως ξεκόλλησα από τους πρώην και πως αντιμετώπισα την κατάθλιψή μου ή άλλες φορές θα γράψω με βάση αυτά που συζητάμε τις φίλες μου ή με τους δικούς μου.

Έβγαλα το πρώτο μου βιβλίο το οποίο μπορείς να το βρεις στις Εκδόσεις 24 Γράμματα με τίτλο “Και Μη Χειρότερα!”

Πολλές φορές θα διαβάζετε κείμενα για τον μπαμπά μου και για την περιπέτεια υγείας του, διότι και το να είσαι φροντιστής για άτομα με άνοια θέλει γερό στομάχι και πολύ δύναμη.

Άρα σου ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι ψυχολόγος ή life coach ή relationship coach, ή δημοσιογράφος, αλλά το blog μου το ξεκίνησα καθαρά από χόμπι μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, άρα όποιον δεν εκφράζουν οι απόψεις μου μπορεί να μην διαβάζει -τόσο απλά- γιατί αυτές είναι οι δικές μου απόψεις και κανείς δεν θα μου πει γιατί τις γράφω ούτε ότι προσπαθώ να αντιγράψω κάποια προσωπικότητα διότι αυτό είναι too much γελοίο!

Επειδή πολλοί με ρωτάτε αν έχω ρίζες από Θεσσαλονίκη ή από Πόντο πρέπει να σας πω ότι ναι μεν το επίθετο Μιχαηλίδου είναι γνωστό και στη Θεσσαλονίκη πρέπει να σας πω ότι και η μισή Κύπρος έχει το επίθετο Μιχαηλίδου -πώς είναι εδώ στην Ελλάδα το επίθετο Παπαδόπουλος γνωστό;

Κάπως έτσι είναι και το επίθετο Μιχαηλίδου στη Κύπρο-.

Τώρα παραπέρα αν έχω συγγενείς και σε άλλα μέρη της Ελλάδος δεν το γνωρίζω διότι η προγιαγιά μου κλπ φύγανε από την Σμύρνη μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και διασκορπίστηκαν σε διάφορα μέρη όπως πχ Νάξο.

Στροφή στη καριέρα! Ξανασυστηνόμαστε !

Ο μπαμπάς μου είναι γνωστός παγκόσμια διότι είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και γιατρός στο Ιπποκράτειο Αθηνών.

Ενώ η γιαγιά μου Ζηνοβία ήταν ξακουστή παγκύπρια για τα χαλούμια που έφτιαχνε -το τυροκομείο ήταν στο νυν British Council και το σπίτι είναι το νυν νηπιαγωγείο Χρωματιστά Μπαλόνια-.

Να τονίσω πως το Τίνα είναι το όνομα που με φωνάζουν οι δικοί μου από τότε που ήμουν μωρό -κυπριακή πατέντα και λογοπαίγνιο με το βαφτιστικό μου-

Όπως τόνισα και παραπάνω δεν είμαι δημοσιογράφος.

Και δεν δηλώνω ποτέ δημοσιογράφος, αντιθέτως τονίζω πάντα ποια είμαι από την αρχή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Λατρεύω τον Γιάννη Πλούταρχο ξέχασα να σας αναφέρω!

Έχω αποφοιτήσει από το Αρσάκειο Ψυχικού.

Έχω τελειώσει το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας & Θρησκειολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πλέον λοιπόν έκανα και στροφή στην καριέρα μου και σπούδασα Βοηθός Νοσηλευτή στην ειδικότητα τον Ειδικώς Παθήσεων και όνειρό μου είναι να γίνω αν τα καταφέρω Νευρολόγος-Ψυχίατρος και να ακολουθήσω τα βήματα του μπαμπά μου.

Έχω μιλήσει σε συνέδρια ιατρικά, νοσηλευτικά & έχω ασχοληθεί με τον εθελοντισμό.

Επίσης, Master Practitioner In Eating Disorders στο ΚΕΑΔΔ.

Αυτά για εμένα και ελπίζω να ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα για να μην μπερδευόμαστε!

Και Ξανασυστηνόμαστε!

Ps : Μότο μου είναι : Να χαμογελάτε πάντα αληθινά, διότι σας αξίζει & γιατί σας πάει!!!

Ps : Γράψτε μου στα σχόλια λίγα πράγματα που θέλετε να μάθω για εσάς ή αν θέλετε να με ρωτήσετε εσείς κάποια πράγματα ώστε να με μάθετε λίγο παραπάνω.

Φιλιά πολλά,

Τινακάκι -όπως με αποκαλούσε ο μπαμπάς μου-

*Αν θέλετε να διαβάσετε & άλλα κείμενά μου μπείτε εδώ*