Μετά από τόσα χρόνια γραψίματος για πρώην κατέληξα στο εξής συμπέρασμα :

“Οι άντρες μας πέθαναν συναισθηματικά!”

Ισχύει και το αντίθετο : “Οι γυναίκες πέθαναν συναισθηματικά τους άντρες!”

Βρίσκεις κάποιον, ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις, του λες ντόμπρα τι ζητάς και αρχίζεις μια νέα ζωή,έλα όμως που στην πορεία ο λεγάμενος σου τα αλλάζει και ξαφνικά ως δια μαγείας δεν θέλει για σχέση,αλλά να περνάει μόνο καλά.

Οι άντρες λοιπόν μας πέθαναν συναισθηματικά,διότι δεν έχουμε άλλη δύναμη,κουράγιο και δάκρυα να ρίξουμε για όλους εκείνους τους χαμένους έρωτες που έληξαν άδικα,χωρίς ίχνος τσίπας και χωρίς να έχει νοιαστεί για εσένα και για τα συναισθήματά σου,που σε κορόιδευε από την αρχή λέγοντάς σου πως θέλει και εκείνος σχέση.

Οι άντρες μας πέθαναν συναισθηματικά,γιατί στην εποχή που ζούμε δεν ξέρουμε τι θέλουμε,γιατί ψάχνουμε σε λάθος μέρη τον κατάλληλο άνθρωπο,διότι στην εποχή των social media λίγο πολύ φλερτάρουμε με όλους.

Άραγε η καρδιά μας πόσες φορές αντέχει να πληγωθεί και πόσο πόνο μπορεί να αντέξει από τις κατεστραμμένες σχέσεις ; Αλλά φταίμε και εμείς που τα ανεχόμαστε και που κάνουμε λανθασμένες επιλογές.

Οι άντρες μας πέθαναν συναισθηματικά και εμείς ακόμα ψάχνουμε εκείνον τον πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά οι πρίγκιπες δεν υπάρχουν!

Οι άντρες μας πέθαναν συναισθηματικά,διότι δεν είμαστε αναίσθητες και δυναμικές είμαστε πιο ονειροπόλες και θέλουμε να ζήσουμε και εμείς σε εκείνο το ρομαντικό ροζ συννεφάκι,που μεταξύ μας θα σε στεναχωρήσω,αλλά το ροζ συννεφάκι δεν υπάρχει!

Η ζωή είναι μικρή αγαπημένη μου για να την χαραμίζεις σε λάθος ανθρώπους κ για να στεναχωριέσαι όλη την ώρα,όσο και αν σε έχουν πεθάνει οι άντρες συναισθηματικά εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να συνεχίσεις την ζωή σου σαν να μην έγινε τίποτα, να πας παρακάτω και κάποια στιγμή εκεί που δε θα το περιμένεις θα γνωρίσεις και τον κατάλληλο άντρα!

Να χαμογελάς γιατί το αξίζεις και γιατί σου πάει! Και να ξέρεις πως όσες φορές ένας άντρας σε πεθαίνει συναισθηματικά,ένας νέος εαυτός σου γεννιέται πιο δυναμικός!