Την Στέλλα την γνώρισα όταν ήμασταν και οι 2 ομιλήτριες στο Συνέδριο για τις Ηρωίδες και Μαχήτριες Γυναίκες και αμέσως δέσαμε.

Χαμογελαστή,αυθόρμητη που δε το βάζει κάτω σε κανένα εμπόδιο δέχτηκε να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για να μου μιλήσει για όλα μιας και φέτος βραβεύτηκε από τα MADAME FIGARO BEAUTY AWARDS της Κύπρου.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για το μακιγιάζ ;

“Μικρή μου άρεσε πολύ να βλέπω την μητέρα μου να μεταμορφώνεται με 2-3 απλά καλλυντικά και να βλέπω πως άλλαζε η διάθεση της όταν ήταν μακιγιαρισμένη και περιποιημένη.  Το είδα λίγο σαν ψυχοθεραπεία και ήθελα να δώσω προς τα έξω αυτό το όμορφο συναίσθημα, να αλλάζω την διάθεση των κοπέλων.  Το άρχισα λοιπόν σαν hobby και μέχρι σήμερα το βλέπω ακόμα σαν το hobby που δίνει χαρά στις φίλες πελάτισσες μου και σε μένα ικανοποίηση.”

2.Πως ξεκίνησε η ιδέα να ξεκινήσεις δικό σου λανσάρισμα βλεφαρίδων; 

“Στην αγορά δεν βρίσκεις εύκολα καλής ποιότητας βλεφαρίδες και σε καλή τιμή για να μπορεί να τις χρησιμοποιεί κάποιος που θέλει ποσότητα όπως οι επαγγελματίες.  Πειραματιζόμουν και δοκίμαζα λοιπόν για μένα και έδινα και σε φίλους makeup artist να τις δοκιμάσουν δειλά- δειλά και σε λιγότερο από ένα χρόνο βρεθήκαμε να κερδίζουμε το βραβείο σαν καινοτόμο προϊόν της χρονιάς στα MADAME FIGARO BEAUTY AWARDS!! 

Έξι μήνες μετά τις βλεφαρίδες κυκλοφορήσαμε κάποια δικά μας καλλυντικά που και πάλι βασίζονται στην καλή ποιότητα μαζί με καλή τιμή. Πάντα σκέφτομαι τι θα μου άρεσε εμένα να έχω στο βαλιτσάκι μου. Μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την πορεία τους.”

3. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;

“Τα όνειρα δεν έχουν όρια και φυσικά δεν έχουν τιμή.  Κρίση υπάρχει περισσότερο στο κεφάλι και στην νοοτροπία μας παρά στην τσέπη μας.  Η τότε κρίση μας έμαθε να ψάχνουμε λίγο τι αγοράζουμε και να απαιτούμε ποιότητα ακόμα και στα πιο φτηνά προϊόντα.  Οπότε ας πάρουμε τα θετικά από αυτό που έγινε και να προχωρήσουμε με νέα μυαλά. Καμία κρίση του τότε δεν επηρεάζει το δικό σου αύριο!”   

4. Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Οι διαδικτυακές σχέσεις, τέλειες! Για τις προσωπικές σχέσεις δεν ξέρω τι γίνετε… (γέλια).

Μεγάλη παγίδα η αλήθεια… κρατώντας ένα κινητό στο χέρι νιώθεις να γεμίζει ο χρόνος σου, η μέρα σου και δεν έχεις ανάγκη την άμεση επαφή με τον άνθρωπο σαν παρουσία.  Όταν μένεις χωρίς WIFI ή μπαταρία στο κινητό σου, εκεί καταλαβαίνεις πόσο μόνος/ή είσαι.  Στο χέρι μας είναι είτε να έχουμε πάντα φορτιστή για την μπαταρία μαζί μας, είτε να κρατήσουμε μια ουσιώδη και αληθινή  επαφή με τα άτομα που θέλουμε κοντά μας.”

5.Τι μακιγιάζ και τι χρώματα θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο χειμώνα; 

“Το γυαλιστερό κραγιόν είναι πλέον γεγονός, και σιγά σιγά φεύγει το matte (δόξασέ!!) Φυσικά πρόσωπα, καθαρά αληθινά πρόσωπα με ατέλειες χωρίς πολύ μακιγιάζ και φίλτρα. Θα είναι τάση το πολύ έντονο σκούρο κραγιόν μέχρι το απαλό γήινο χρώμα στα χείλη σε συνδυασμό πάντα με το καθαρό βλέμμα και το χοντρό ατίθασο φρύδι.  Φέτος θα την δούμε λίγο Καραμαλής όλες αλλά το προτιμώ για να σου είμαι ειλικρινής, παρά αυτό το φρύδι της δεκαετίας του 30!  Την τιμητική τους θα έχουν και φέτος οι βλεφαρίδες μιας και αλλάζουν τόσο εύκολα το όλο look μας.”

6. Μια χωρισμένη τι μακιγιάζ και τι χρώματα πρέπει να βάλει πάνω της ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή της ;

“Εάν έπρεπε να διαλέξω κάτι θα έλεγα το έντονο κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με ένα τεράστιο χαμόγελο.. Κάνε τον, αγαπημένη μου, να διερωτάται τι έκανε λάθος και είσαι τόσο χαρούμενη μετά τον χωρισμό σας!”

7.Τι θα δούμε από σένα στο μέλλον; 

“Έλα μου ντε….”

8.Αγαπημενη φράση και τραγούδι 

“Show must go on!”

9.Τι συμβουλή θα έδινες στα παιδιά σου ώστε να ξεπεράσουν έναν χωρισμό;

“Πάρε τα θετικά που έζησες σε  αυτήν την σχέση και πάμε για άλλα.”

10.Που μπορεί να σε βρει κανείς;

“Η έδρα μου είναι στην Λευκωσία, Κύπρο αλλά θα με βρεις όπου με ζητήσεις.”

11.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Συνέχισε όπως είσαι και να θυμάσαι πάντα «Δεν υπάρχει γυναίκα άσχημη, παρά μόνο απεριποίητη!»”