Η Χριστίνα είναι μια φοβερή συγγραφέας & συνάμα καταπληκτικός άνθρωπος με πολύ χιούμορ & τρέλα με την καλή έννοια.

Πρόσφατα της ζήτησα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη ώστε να μου μιλήσει για τις σχέσεις,το βιβλίο της,αλλά & για τα μελλοντικά της σχέδια.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την συγγραφή βιβλίων; 

“Καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Ονομάζομαι Χριστίνα Νάκου και γεννήθηκα στην Μυτιλήνη Λέσβου στις 23-8-82. Έχω σπουδάσει νοσηλευτική και βοηθός μικροβιολόγου όμως η μεγάλη μου αγάπη είναι η λογοτεχνία. Θυμάμαι πως από μικρή έψαχνα να βρω ένα βιβλίο να διαβάσω και πάντα διάλεγα τα πιο ογκώδη. Επίσης πάντα πειραματιζόμουν με την συγγραφή και την ποίηση. Επίσημα όμως στον χώρο αυτό μπήκα πριν δύο χρόνια περίπου.”

2.Με τι θέμα πραγματεύεται το βιβλίο σου;

“Είναι μυθιστόρημα φαντασίας και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες σχεδόν, από 9 ετών και πάνω. Έχει δράση, περιπέτεια, αγωνία, ξωτικά, νεράιδες, δεισιδαιμονίες κτλ. Πρόκειται για μια φανταστική μάχη του καλού έναντι στο κακό. Με άπειρα μηνύματα τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους.”

3.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Πολλά δυστυχώς. Πιστεύω όμως πως όλα ξεκινούν μέσα από το ζευγάρι και πως δουλεύουν οι ίδιοι την σχέση τους. Αν δεν υπάρχει επικοινωνία, σεβασμός και κανέναν εξωτερικό παράγοντα που να τους επηρεάζει τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλά αυτό είναι κάτι που θέλει πολύ δουλειά και από τους δύο.”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους.Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

“Να μην τα εγκαταλείψουν και να παλέψουν γι αυτά. Η ζωή τώρα λίγο είναι δύσκολη αλλά θα περάσουν όλα.” 

5.Γράψε μας το αγαπημένο σου κομμάτι από το βιβλίο που θες να το μοιραστείς μαζί μας.

“Δεν έχω αγαπημένο κομμάτι γιατί τα αγαπάω όλα. Χαχαχα. Ίσως μια αδυναμία στην γλώσσα των ξωτικών γιατί αυτή με κούρασε πιο πολύ όσο την δημιουργούσα.”

6.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτήν την εποχή. 

“Έχω πάντα αδυναμία στις ροκ μπαλάντες. Κυρίως στον axel rudi pell ο οποίος με εμπνέει και έχω γράψει άπειρα ποιήματα ακούγοντας τον. Όσο για την φράση αυτή που λέω πάντα. Πάλεψε για τα θέλω σου και τα όνειρα σου χωρίς να σε σταματάει τίποτα.”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Εξωτερικό”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

“Στο facebook είμαι σαν Χριστίνα Νάκου Συγγραφέας, instgram Χριστίνα Νάκου, SoundCloud Χριστίνα Νάκου Συγγραφέας, YouTube Χριστίνα Νάκου, email xristnac@hotmail.com.”

9.Mια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Εύχομαι από καρδιάς πάντα επιτυχίες και να συνεχίσετε πάντα έτσι δυναμικά όπως τώρα.”