Την Τάνια την γνώρισα πριν 4 χρόνια όταν της έστειλα ένα μήνυμα για να γράφω κείμενα στο site της. Ήταν το 1ο μου “σπίτι” που φιλοξένησε άρθρα μου και για αυτό και στο βιογραφικό μου το Likewoman είναι πάντα πρώτο. Τo Likewoman πάντα με στήριζε στα βήματά μου και η Τάνια ήταν δίπλα μου σε ευχάριστες,αλλά και σε δυσάρεστες στιγμές.

Την ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την τιμή που μου έκανε να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη και να μου μιλήσει για όλα : για το site,τις σχέσεις & το φιλανθρωπικό σκοπό. 1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η ιδέα του Likewoman

“To όνειρο μου ήταν γίνω σχεδιάστρια μόδας, ξεκίνησα για την Νέα Υόρκη όπου και με κατέκτησε. Ήταν σαν να ήμουν γεννημένη εκεί. Δυστυχώς γύρισα πίσω γιατί ερωτεύτηκα. Και ο έρωτας σε αυτές τις ηλικίες είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Αφού τελείωσα εδώ τις σπουδές μου έπιασα αμέσως δουλειά. Ανήσυχο πνεύμα τότε όλο ήθελα καινούργια πράγματα, να μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Για κάποια χρόνια ήμουν στο κομμάτι της μόδας και της διαφήμισης και από το 2000 μέχρι τώρα είμαι στο κομμάτι της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Το 1010 μπήκα ενεργά στο κομμάτι των social λόγω του ομίλου που δούλευα και πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου το “δικό μου διαδικτυακό σπίτι” (site). To likewoman.gr το άρχισα το 2014 για χόμπυ και το 2015 σταμάτησα την δουλειά λόγω capital control. Έτσι έπεσα με τα μούτρα σε αυτό το οποίο ήταν και είναι μέρος της ζωής μου και της ψυχής μου.”
2.Στο Likewoman τι θέματα μπορεί να βρει μια γυναίκα & τι είναι αυτό που κάνει το site τόσο ξεχωριστό
“Θα σου πω ένα μυστικό. Όταν δεν έχεις στο μυαλό σου τα οικονομικά οφέλη και να αγχωθείς για κάτι που κάνεις αυτό πίστεψε με από μόνο του σαν σκέψη  το κάνει μαγικό. Εγώ ήθελα να βάλω εκεί μέσα ότι μου άρεσε εμένα να βλέπω και να ψάχνω, να δίνω το κάτι το διαφορετικό. Κάτι που να ανεβάζει την γυναίκα και όχι να την ρίχνει με τόσα που έχει να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά της. Εμείς δεν έχει επικαιρότητα, δεν έχουμε ειδήσεις παρά μόνο κάτι πολύ πολύ σοβαρό στον κόσμο. Επίσης θέλω οι γυναίκες να έχουν ποιότητα ζωής όπως θέλω και εγώ για μένα. Θέλω να το διαβάζουν και να χαμογελάνε γιατί εκεί βρίσκουν θετική ενέργεια, όμορφες συμβουλές και την αστερόσκονη που λείπει από την ζωή τους. Όμορφες ιδέες και προτάσεις που δεν χρειάζονται πολλά χρήματα γιατί μην ξεχνάς περνάμε δύσκολους καιρούς. Και έχουμε και τους διαγωνισμούς μας με υπέροχα δώρα που μας δίνουν οι πελάτες μας και όσοι συνεργάζονται μαζί μας και τα μοιράζομαστε με τους αναγνώστες μας.
Επίσης υπάρχει ένα άλλο κομμάτι και το ξέρεις πολύ καλά εσύ ότι δίνω χώρο σε ανθρώπους να βάλουν το δικό τους στίγμα και την υπογραφή τους στο site. Χαίρομαι που στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε εάν μπορώ να βάζω κείμενα τους.”
3.Ξέρω ότι ασχολείσαι και με φιλανθρωπίες.Στη σημερινή εποχή που υπάρχουν πολλά προβλήματα είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που δε νοιάζονται.Ποιο είναι το συναίσθημα που έχεις μετά από μια τέτοια πράξη ;
“Στην σημερινή εποχή η φιλανθρωπία έχει διάφορες έννοιες. Είναι η φιλανθρωπία όπου πληρώνεται  και η φιλανθρωπία όπου κάνεις κάτι και το εποικοινωνείς γιατί το αγαπάς. Εγώ ανήκω στο δεύτερο σκέλος όπου ότι κάνω το  κάνω με αγάπη. Όπως ξέρεις έχω πολλού φίλους και όπου μου ζητάνε βοηθάω με χαρά. Είμαι περήφανη που ανήκω σε 2 συλλόγους , ο ένας είναι ο Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας που είμαι μέλος του Δ.Σ. και ειδικά η Πρόεδρος η Λιάνα Σκουρλή τον έχει φτιάξει με πολύ αγάπη και στόχος της είναι να βοηθήσει στην ανέγερση του Μουσείο Μαρία Κάλλας και ο δεύτερος είναι “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι” με Πρόεδρο την Σύλβια την Αντώναρου η οποία είναι φίλη καρδιάς και την ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύθηκε σε ένα τόσο ευαίσθητο κομμάτι και αφορά αυτά τα “μαγικά” ιδιαίτερα παιδιά. Σε αυτό τον σύλλογο βοηθάω στο κομμάτι της επικοινωνίας, της γραμματειακής υποστήριξης και ότι άλλο χρειαστεί ο σύλλογος είμαι παρόν. Εσύ το ξέρεις πολύ καλά αφού είσαι και χορηγός επικοινωνίας αλλά και εθελόντρια στην Επίδειξη Μόδα ΑΜΕΑ 2018 που γίνεται στο κλειστό γήπεδο Αργυρουπόλεως “Αργοναύτες” στις 14 Μαΐου και με χαρά σας προσκαλούμε όλους να μας παρακολουθήσετε.”
4.Οι σχέσεις στην εποχή μας είναι δύσκολες. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;
“Εγώ είμαι πολύ τυχερή αλλά και ευγνώμων για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και τα μοιραζόμαστε όλα παρέα. Οι άνθρωποι τώρα τελευταία είναι περίεργοι, είναι κλειστοί στον εαυτό τους και πολλές φορές γίνονται αγενείς. Τι να κάνουμε όπως προχωράμε παρακάτω. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μας περνάει διάφορα άσχημα και δυστυχώς μας παίρνει όλους η μπάλα.  Όταν δεν υπάρχουν χρήματα όλα αλλάζουν. Βέβαια αυτό έχει 2 όψεις. Οι σχέσεις  καλυτερεύουν όποιες και εάν είναι αυτές, προσωπικές ή φιλικές ή τελειώνουν. Είναι ο καιρός που ξεκαθαρίζει το τοπίο όπως λέω εγώ και αυτό είναι καλό.”
5.Αγαπημένη φράση & αγαπημένο βιβλίο
“Η ζωή μπορεί να αλλάξει μόνο αν αλλάξεις το όνειρο σου” και το αγαπημένο μου βιβλίο αυτήν την στιγμή όπου το διαβάζω για 2η φορά είναι η “Αφύπνηση” της Αργυρώς Λεντούδη.
Γιατί είναι ο καιρός της Αφύπνισης!”
6.Ετοιμάζεις αυτή την εποχή κάτι ξεχωριστό στο Likewoman
“Πολλά ετοιμάζω και τίποτα δεν ανακοινώνω, αφού ξέρεις είμαι του ξαφνικού. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο!”
 
7.Τι είναι Likewoman για εσένα; 
“Η αναπνοή μου”
8.Που μπορεί να σε βρει κανείς;
“Παντού αφού είμαι “ανοιχτό” βιβλίο και δηλώνω παρουσία όπου πάω, χαχαχα, στο facebook https://web.facebook.com/tania.nikolopoulou ή στην σελίδα μου https://web.facebook.com/likewoman.gr/. “
9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou
“Reach your dreams aren’t that far away”