Η Αφροδίτη Δερματά είναι το κορίτσι με την θεσπέσια φωνή που την ακούν όσοι ζούνε στη Κύπρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Love fm 100.7.

Είναι χαμογελαστή,πανέμορφη με πολύ ζωντάνια μέσα της και αυτό φαίνεται στις εκπομπές της.

Της ζήτησα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για να μου μιλήσει για τις σχέσεις, την εκπομπή της,αλλά και για τα site που συνεργάζεται.

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για το ραδιόφωνο ;

“Γεννήθηκα στην Αθήνα πέρασα τα παιδικά μου χρόνια σε δυο χωριά της Αργολίδας, το Ηλιόκαστρο, όπου έμεναν οι γονείς μου και την Ερμιόνη που έμενε η γιαγιά μου.  Μεγάλωσα σε ένα μεγάλο ζωντανό σπίτι, έχω τρεις ακόμα αδερφούς μικρότερους. Η παιδική μου ηλικία ήταν έντονη, ανέμελη και ελεύθερη, η καθημερινότητα μου περιελάμβανε πολλή παιχνίδι, ατελείωτες βόλτες με το ποδήλατο μου και άπειρες βουτιές στη θάλασσα. Το ραδιόφωνο υπήρχε στη ζωή μου απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Στο σπίτι μας έπαιζαν ασταμάτητα μουσικές όλων των ειδών, από κλασσική μέχρι παραδοσιακή.  Πάντα ήθελα να γίνω ραδιοφωνική παραγωγός και έχω γράψει άπειρες κασέτες με φανταστικές εκπομπές. Με το ραδιόφωνο γίναμε κολλητοί στην εφηβεία, όταν το θρυλικό Jeronimo groovy γέμιζε το σκοτεινό μου δωμάτιο μαγεία κάνοντας μου παρέα με τις μοναδικές εκπομπές του.”

2.Σε ακούμε στο Love Radio της Κύπρου τι μηνύματα λαμβάνεις από ερωτευμένους ή και από χωρισμένους ;

“Με ακούτε στο Love fm 100.7 καθημερινές από τις 3 μέχρι τις 6. Είναι η ώρα που ακόμα οι ερωτευμένοι είναι κρυμμένοι στις  υποχρεώσεις της καθημερινότητας τους. Εμφανίζονται συνήθως τις πρώτες βραδινές ώρες στις εκπομπές που έρχονται μετά την δικιά μου. Παρ’ όλα αυτά είναι φορές που ερωτευμένοι και κυρίως χωρισμένοι ακροατές μπορεί να στείλουν κάποιο προσωπικό μήνυμα, ως επί τω πλήστων, στα social μου για να μοιραστούν τον πόνο τους μαζί μου και για να ζητήσουν κάποιο τραγούδι και μια κουβέντα παρηγοριάς.”

3. Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό ;

“Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολες και πιστεύω ότι φταίει το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έχει αντοχή και υπομονή να το παλέψει. Όπως όλα τα πράγματα που μας περιβάλλουν είναι μιας χρήσης έτσι κάπως λειτουργούν και οι σχέσεις σήμερα. Δεν έχουν βάθος, όλα είναι επιφανειακά.”

4. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

“Στα νέα παιδιά που ξεκινάνε  τώρα τη ζωή τους έχω να τους πω ό,τι κάνουν να το κάνουν με πάθος και αγάπη. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας και της ευτυχίας”

5.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτή την εποχή

“Αυτό τον καιρό μ ου έχει κολλήσει ο τρελός του Πασχαλίδη και η αγαπημένη μου φράση είναι «η Ζωή Ξέρει»!”

6.Μια χωρισμένη αν σου ζητούσε να της βάλεις ένα τραγούδι να ακούσει ποιο θα ήταν και γιατί ;

“Αν μια χωρισμένη μου ζητούσε να της βάλω ένα τραγούδι,  θα της έβαζα δυο. Το πρώτο θα ήταν το « Μια κόκκινη γραμμή»  της Θεοδωρίδου και το δεύτερο το «Όμορφη ζωή» του Βουτσικάκη. Γιατί κάπως έτσι είναι και ένας χωρισμός, πρώτα τραβάς με πόνο την κόκκινη γραμμή και αφού τελειώσει το πένθος συνειδητοποιείς ότι είναι όμορφη η ζωή!”

7.Σε διαβάζουμε και σε κυπριακά site. Μίλησέ μας για αυτά καθώς και να μας πεις τι κείμενα γράφεις εκεί ;

“Έχω την επιμέλεια της εφαρμογής Wiz. Πρόκειται για έναν οδηγό πόλης όπου είμαι υπεύθυνη ως επί τω πλείστων για τα πολιτιστικά δρώμενα. Έχω το δικό μου blog στο site του Must όπου γράφω ένα θέμα κάθε Παρασκευή. Είναι το προσωπικό μου ημερολόγιο μέσα από το οποίο μοιράζομαι ιστορίες, προβληματισμούς αλλά και φιλοσοφία ζωής.”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Μπορεί κανείς να με βρει σε ερημικές παραλίες, σε θέατρα, σε συναυλίες , στον καναπέ μου, στο γραφείο μου και στο studio του Love !”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Εύχομαι το Ex’s Ghost By Tina να συνεχίσει να εμπνέει και να αγγίζει ψυχές”