Οι χωρισμοί δεν είναι πάντα για κακό!

Οι χωρισμοί δεν είναι πάντα για κακό! είναι το πρώτο μου άρθρο για την στήλη του Say Yes To The Dr.Ex!

Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί αν κάποιοι χωρισμοί μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην ψυχολογία σου & στον εσωτερικό σου κόσμο ;


Aν όχι τότε πρέπει να διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο,διότι μέσα από αυτό θα καταλάβεις πως δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για το παρελθόν μας.


Όλες έχουμε χωρίσει & όλες έχουμε πέσει στα πατώματα για να κλάψουμε τον πρώην μας & εκείνη την σχέση που είχαμε & που έληξε άδοξα.


Όμως οι σχέσεις αν δεν τραβάνε άλλο πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους, να τελειώνουν & να πηγαίνουμε παρακάτω.


Το να κλαίμε για εκείνον τον πρώην & να φοράμε συνεχώς παρωπίδες έχοντας κολλήσει πάνω του σαν βεντούζα μόνο καλό δεν μας κάνει.


Δεν θα μιλήσω ακόμα για την οποιαδήποτε κακοποίηση μέσα σε μια σχέση καθώς αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θέλει πολύ ανάλυση & πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να μιλάμε όταν υπάρχουν διάφορες μορφές βίας κατά τη διάρκεια μιας σχέσης.


Προς το παρόν μιλάω για εκείνες τις σχέσεις που ο πρώην μας απάτησε, έπαιζε σε διπλό ταμπλό ή απλά έκανε sexting & απομακρυνόταν συνεχώς από την σχέση σας.


Δεν ξέρω καμία κοπέλα που να μπορεί να ανεχτεί μια τέτοια σχέση, ξέρω όμως αρκετές κοπέλες που κλαίνει για τους πρώην τους & τους ζητάνε πίσω ενώ τους έχουν καταστρέψει τη ψυχολογία από την συμπεριφορά τους & από τις πράξεις τους.


Δε χρειάζεται λοιπόν να στεναχωριόμαστε για τους πρώην, οι χωρισμοί τις περισσότερες φορές γίνονται για καλό μας & εξού το όταν κλείσει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη.


Τι σου συνιστώ να κάνεις ώστε να μην κάθεσαι κλεισμένη μέσα σε 4 τοίχους για να κλαις εκείνον :


Φόρα ένα όμορφο ρούχο της που εσένα σου αρέσει, βάλε ένα κόκκινο κραγιόν & φορά το πιο ωραίο & πιο αληθινό σου χαμόγελο.

Βγες έξω με τις φίλες σου για ένα ποτό & φλέρταρε, το αθώο φλερτ άλλωστε θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Προς Θεού μην μιλήσεις για τον πρώην σου χάρη θα του κάνεις. Μίλα για τα όνειρά σου στις φίλες σου & απόλαυσε την ελευθερία σου.

Μην κλαις άλλο για εκείνον χαμογέλα πάντα αληθινά!

*Αν θες να διαβάσεις & άλλα κείμενά μου μπορείς να μπεις εδώ!*

*Η φωτογραφία είναι από το Say Yes To The Press*