Ο πρίγκιπας πέθανε ή όχι ;

Ο πρίγκιπας πέθανε ή όχι ; είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου & άραγε πόσες από εμάς έχουμε αναρωτηθεί αν έχουμε βρει τον δικό μας πρίγκιπα;

Όπως έχει πει & σε συνέντευξή μου σε Κυπριακό περιοδικό μεγάλου ομίλου, πρίγκιπες δεν υπάρχουν, όμως αν έχουμε βρει τον σωστό άνθρωπο για να έχουμε δίπλα μας τότε στα δικά μας μάτια είναι ο δικός μας πρίγκιπας.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έγραφα για σχέσεις & για πρίγκιπες, ούτε φανταζόμουν πως θα ήμουν κάτι σαν την Carrie Bradshaw από το Sex and The City που έγραφε για τον Mr. Big.

Εγώ πάλι τον αποκαλώ Mr.Ex καθώς γράφω κυρίως για τους πρώην.

Δε περίμενα ποτέ ότι θα εντασσόμουν στην κατηγορία της Relationship Blogger & πως οι γυναίκες θα ταυτίζονταν μαζί μου.

Όμως αυτά θα τα πούμε άλλη φορά καθώς δεν είναι της παρούσης.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το κλασσικό ο Πρίγκηπας πέθανε ή ζήτω ο πρίγκηπας ;

Ας πούμε όμως για εκείνους τους πρίγκηπες που θέλουμε όλες οι γυναίκες. 

Όλες έχουμε στο μυαλό μας εκείνο τον όμορφο πρίγκηπα που διαβάζαμε στα παραμύθια ή βλέπαμε μικρές στις ταινίες που έρχεται καβάλα πάνω στο λευκό άλογο & έρχεται να σε πάρει μακριά από όλους & από όλα.

Όμως αυτό στη πραγματική ζωή δεν υπάρχει.

Για εμένα ο πρίγκηπας δεν υπάρχει αλλά θα είναι εκείνος ο σωστός άντρας που θα διαλέξω για να έχω στο πλάι μου τότε στα δικά μου μάτια θα είναι ο πρίγκηπάς μου.

Ο πρίγκηπας για εμένα θα είναι εκείνος που θα με αγαπάει πραγματικά για αυτό που είμαι & που δεν θα θέλει να με αλλάξει.

Από την άλλη όμως δεν είναι κακό μια κοπέλα να ονειρεύεται πως θα ήθελε τον δικό της πρίγκηπα που θα τον έχει δίπλα μας, αλλά αν αυτός ο πρίγκηπας γίνεται πρώην τότε τι γίνεται ;

Υπάρχουν άλλοι πρίγκηπες εκεί έξω ή είναι ένας και μοναδικός;

Φυσικά μην ξεχνάς πως δεν υπογράφεις συμβόλαιο πως θα μείνεις για πάντα με έναν άνθρωπο, διότι ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.

Ωραία τα παραμύθια, αλλά δεν έχουν όλα εκείνο το πολυπόθητο happy end.

Νομίζω όμως πως στην αληθινή ζωή οι σχέσεις είναι δύσκολες καθώς για να βρεις τον σωστό άνθρωπο πρέπει να τον περάσεις από κόσκινο για να δεις αν ταιριάζετε, εάν έχετε χημεία δηλαδή σε όλους τους τομείς.

Να ξέρεις κάποιες φορές ο πρίγκηπας μπορεί να είναι δίπλα μας και εμείς να μη το βλέπουμε, είτε διότι είμαστε κολλημένες στον πρώην, είτε επειδή θέλουμε κάποιον άλλον ακατάλληλο ο οποίος δεν μας δίνει σημασία και πολύ, αλλά εμείς εκεί είμαστε κολλημένες.

Πώς αναγνωρίζουμε λοιπόν αυτόν τον πρίγκηπα :
  • Eίναι ο πιο ωραίος πρίγκηπας στα δικά μας μάτια
  • Μας δείχνει με λόγια, αλλά & με πράξεις πως μας αγαπάει αληθινά
  • Είναι δίπλα στα καλά & στα άσχημα
  • Προσπαθεί & εκείνος πολύ για την σχέση σας
  • Σας προσέχει κάθε λεπτό
Πώς θα αναγνωρίσουμε κάποιον που δεν είναι πρίγκηπας :
  • Είναι τοξικός & δεν μας σέβεται
  • Είναι παθητικά ζηλιάρης & ασκεί πάνω μας οποιαδήποτε μορφή βίας
  • Κοιτάζει & άλλες γυναίκες
  • Δεν ενδιαφέρεται για εμάς
  • Δείχνει μόνο στα λόγια πως μας αγαπάει & από πράξεις μηδέν
Είναι στο χέρι σου ποιον θες να διαλέξεις για να έχεις δίπλα σου, το θέμα όμως είναι να διαλέξεις με τη λογική & όχι με το συναίσθημα & να τεστάρεις τον άλλον πριν μπεις σε σχέση μαζί του.

Γιατί η αλήθεια είναι πως πολλές φορές κάνουμε σχέση απλά για να λέμε ότι έχουμε σχέση ή επειδή δεν θέλουμε να είμαστε μόνες λόγω του ότι φοβόμαστε την μοναξιά ή κάνουμε σχέση αμέσως μετά τον χωρισμό μας για να ξεπεράσουμε τον πρώην μας.

Να θυμάστε πάντα πως για να διατηρηθεί & να πάει καλά μια σχέση πρέπει να υπάρχει χημεία, σεβασμός, εμπιστοσύνη & διάλογος.

Αν δεν υπάρχουν αυτά τότε καλύτερα να μην είσαι με κάποιον γιατί μια σχέση θέλει αμοιβαίες υποχωρήσεις & κοινά ενδιαφέροντα.

Μην αναζητάτε τον πρίγκηπα κορίτσια αφήστε τον να έρθει μόνος του με μαγικό τρόπο!!!

Εσείς έχετε βρει τον δικό σας πρίγκηπα ή είστε ακόμα στην αναζήτησή του ;

Μην ξεχνάτε πως ό,τι και αν γίνει εσείς πρέπει να χαμογελάτε πάντα αληθινά, διότι σας αξίζει & γιατί σας πάει!!!

Περισσότερα για τους πρώην & για τις σχέσεις θα πούμε σε επόμενα άρθρα.

Σας φιλώ,

Ps Αν θέλεις να διαβάσεις για πρώην μπορείς να με βρεις εδώ : 

https://www.tinamichaelidou.gr/

Καθώς και να διαβάσεις το πρώτο μου βιβλίο για τους χωρισμούς : https://24grammata.com/product/328/?fbclid=IwAR0ua4wXo1ggB7dUZs7GF-seAmmIPzq8x5CrCv6kw7RD9gZpxjY3cIHQm

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*