Πόσες φορές έχουμε δει ή έχουμε ζήσει το ενδεχόμενο να θέλει ο πρώην να μείνει φίλος με την ex του και παράλληλα να έχει νυν ; Θα σου απαντήσω εγώ ότι το έχουμε ακούσει πολλές φορές και πραγματικά σταυροκοπιόμαστε.

Πώς γίνεται δηλαδή να είσαι φίλος με την πρώην να την φιλάς ερωτικά -γιατί σε θεωρεί ωραία γυναίκα-,να σε βλέπει καθαρά φιλικά -φυσικά κρεβάτι δεν γίνεται- και να έχει άλλη.

Η αλήθεια είναι ότι εμένα μου φαίνεται εξωπραγματικό έως και σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως δε θέλω να σε στεναχωρήσω διότι αυτά συμβαίνουν και στη πραγματική ζωή.Το γεγονός ότι αυτός θέλει να σε κρατήσει στη ζωή του με αυτό τον τρόπο, εσένα ουσιαστικά σε κρατάει στην αναμονή και δε ξέρεις πως να το διαχειριστείς,γιατί ρε παιδί μου το να βγεις για καφέ με έναν πρώην εντάξει δεν είναι κακό το να φιληθείτε όμως στο στόμα καθαρά ερωτικά και φιλικά και να έχει άλλη κρούει το καμπανάκι του quote : Μην ανέχεσαι τέτοιες καταστάσεις.

Κατ΄ εμέ φιλία μεταξύ ανάμεσα σε 2 πρώην δεν υπάρχει και αυτό γιατί :

  • Πάντα ο ένας κάτι νιώθει για τον άλλον ή και οι 2 μπορεί να νιώθουν πράγματα και απλά να μη τα παραδέχονται
  • Το να κάθεσαι να ακούς για τα χιλιάδες προβλήματα που έχει με τη νυν του είναι παράλογο και φυσικά δεν μπορείς και να του τα λύσεις,απλά του λες “Δική σου η επιλογή λούσου την τώρα”
  • Πάντα θα συζητάτε για εσάς και θα έρχεστε σε αμηχανία

Οι πρώην δε γίνεται να βγαίνουν για καφέ και να φιλιούνται,διότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και μπορεί η νυν του να σας δει ή κάποιος κοινός γνωστός τέλος πάντων.

Και καλά εσείς κουβαλάτε τρέλα αυτή η νυν διαίσθηση και μυαλό δεν έχει ότι ο καλός της παίζει σε διπλό ταμπλό;

Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κοπέλα που να ανέχεται να μιλάει το αγόρι της κάθε μέρα και όλη μέρα με την πρώην του.

Και άντε να σας έχει για καβάτζα αν δεν υπάρχει κρεβάτι τότε γιατί στο καλό σας κρατάει μεταξύ ερωτικού και φιλικού ;

Η φιλία με τους πρώην γενικά είναι περίεργη για αυτό μακρυά και αγαπημένοι ώστε να μην σκας και να μη βασανίζεις το μυαλουδάκι σου.

Ps καλά τα έλεγε και η Πέγκυ Ζήνα