Την Έλενα την γνωρίζω εδώ και 2.5 χρόνια και έχουμε συνεργαστεί για 2 φωτογραφίσεις.

Είναι πολύ θετική και χαμογελαστή και ξεκινήσαμε μια νέα συνεργασία.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για το βάψιμο ;

Η αγάπη μου για το μακιγιάζ ξεκινάει από πολύ νωρίς.  Θυμάμαι τον εαυτό μου σχεδόν στα 16, που δειλά δειλά, πειραματιζόμουν με τα πρώτα χρώματα .  Αργότερα η αγάπη μου για το μακιγιάζ , πήρε μορφή και από χόμπι, έγινε επάγγελμα!

  2.Ποια χρώματα είναι στη μόδα για το καλοκαίρι σε βάψιμο ;

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι, είναι τα : σιέλ, πορτοκαλί, κοραλί, απαλό μώβ, τυρκουάζ , καθώς και τα κλασικά γήινα και χάλκινα.  Σημαντικό είναι πώς η επιδερμίδα , θα πρέπει να είναι απόλυτα ενυδατωμένη, ηλιοκαμένη και “γυαλιστερή”. Επίσης, οτιδήποτε σε γυαλιστερή σκιά, και φυσικά γκλίτερ, που ήρθε για να μείνει!

3.Μια χωρισμένη που έχει χωρίσει τι βάψιμο θα μπορούσε να κάνει ώστε να της τονωθεί η αυτοπεποίθησή της ;

Αν χώρισες… σίγουρα μη τα βάψεις “μαύρα” , βάλε χρώμα! Κόκκινο κραγιόν, έντονο πορτοκαλί, eyeliner, μάσκαρα και είσαι έτοιμη! Τα έντονα χρώματα γενικά, θα σε βοηθήσουν , στο να ανέβει η ψυχολογία σου.

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρα τους  ;

Σίγουρα η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους, η δικιά μου συμβουλή όμως είναι να μην τα παρατάνε και να ακολουθούν πάντα τα όνειρά τους.  Σημαντική είναι πάντα και η βοήθεια της οικογένειάς μας, από πολλές απόψεις, καθώς και οι φίλοι στη ζωή μας.

5. Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει ;

Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι πώς οι νέοι δυσκολεύονται να δημιουργήσουν μία σχέση.  Πιστεύω πως για να βρεις έναν άνθρωπο που σου ταιριάζει, είναι πλέον θέμα τύχης. Αυτό που πιστεύω πως φταίει, έχει να κάνει με τη δική μας προσωπικότητα καθαρά και πράγματα που μπορούμε να «ανεχτούμε» σε κάποιον ή όχι , όπως και  αν είμαστε διαθέσιμοι αρκετά στο να κάνουμε υποχωρήσεις.

6. Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτή την εποχή

Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια, καθώς και πολλές αγαπημένες φράσεις….. Η χαρακτηριστική μου φράση είναι το ….«Ποτέ δε ξέρεις»!

7. Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;

Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε έχει να κάνει με μακιγιάζ, είναι στα άμεσα σχέδιά μου.  Οτιδήποτε με εμπνέει και μου αρέσει, είναι στο άμεσο μέλλον μου. Είναι πολλά που θέλω να κάνω και έχω στο μυαλό μου, οπότε ….. Stay tuned!

8. Πού σε βρίσκει κανείς ;

Γενικά με βρίσκει κάποιος παντού!  Κάνω φυσικά μακιγιάζ για οποιαδήποτε περίσταση (γάμους, βαφτίσεις κτλ), μαθήματα μακιγιάζ σε αρχάριες, συνεργασίες με φωτογράφους και μοντέλα, επίσης σε εκπομπή στο you tube, όπου παρουσιάζω μακιγιάζ, σε Ακαδημία Μοντέλων (για μακιγιάζ φυσικά) .  Είμαι ανοιχτή σε πολλές συνεργασίες που αφορούν το μακιγιάζ και αυτό επειδή αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Επίσης με βρίσκει κανείς στη σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/Sugar-Beauty-Lashes-223673124764582/ Και Instagram @artistelenamakeup

9. Μια ευχή για το Ex’s ghost by Tina michaelidou

Αυτό που εύχομαι για το Ex’s Ghost είναι καταρχάς , μία όμορφη συνεργασία μαζί, έπειτα έμπνευση πολύ έμπνευση, για να μπορέσεις να φτάσεις ψηλά και να πετύχεις τον κάθε στόχο που βάζεις.