Την Μαρία την γνώρισα από την συνεργασία που έχω με το κυπριακό site like.com.cy του ομίλου Φιλελεύθερος.

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε μια συνεργασία με το κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Fm και της ζήτησα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη ώστε να μου μιλήσει για όλα.

Πάμε να δούμε τι μας είπε:

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για την
Δημοσιογραφία ;

“Η αγάπη μου για την δημοσιογραφία ξεκίνησε πολύ ξαφνικά και απρόσμενα η αλήθεια είναι. Ήμουν σε μια ηλικία που δεν ήξερα πραγματικά τι θα κάνω με το μέλλον μου και κάπου εκεί άρχισα να ψάχνομαι και να γνωρίζω κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό μου. Σίγουρα αν με ρωτούσε μικρή πως θα με φανταζόμουν σε μερικά χρόνια η απάντηση μου δεν θα ήταν δημοσιογράφος αλλά ραδιοφωνικός παραγωγός. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Έψαξα κάτι που να συνδυάζει τα πάντα. Ήξερα πως η καλλιτεχνική μου φύση και η ανάγκη να γνωρίζω τα πάντα θα με οδηγούσε κάπου εδώ.”

2.Σε ποιο ραδιοφωνικό σταθμό μπορεί να σε ακούσει κάποιος ;

“Είναι η πρώτη φορά που έχω την δική μου εκπομπή στο ραδιόφωνο και είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Βρίσκομαι και επίσημα πλέον στην οικογένεια του Kiss Fm.”

3.Σκέφτεσαι και για κάποια τηλεοπτική εκπομπή στο μέλλον ;

“Η αλήθεια είναι πως πήρα μια γεύση από την τηλεόραση, αφού συμμετείχα σε πάνελ απογευματινής εκπομπής. Ήταν μια μοναδική εμπειρία που διακόπηκε ξαφνικά και έτσι τα συναισθήματα είναι κάπως ανάμεικτα. Θα φανταζόμουν τον εαυτό μου στη τηλεόραση ίσως σε ένα διαφορετικό concept.”

4.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Πιστεύω πως οι άνθρωποι πλέον είναι πιο επιρρεπής. Παρασύρονται πιο εύκολα και αυτό κατά τη δική μου άποψη οφείλεται στα social media τα οποία πλέον κυριαρχούν στις ζωές μας. Είναι τόσο εύκολο για έναν άνθρωπο να βρει το «ταίρι» του, με ένα απλό μήνυμα, ένα απλό like και γενικά με μια απλή διαδικασία. Χάθηκε το φλερτ και η διεκδίκηση. Επίσης πολλοί νέοι έχουν σαν προτεραιότητα την καριέρα και μετά τις σχέσεις, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αφού μετά την οικονομική κρίση ο καθένας από εμάς προσπαθεί να εξασφαλίσει την οικονομική του ανεξαρτησία και μετά οτιδήποτε άλλο. Είναι οι συγκυρίες που έφεραν τις σχέσεις σε αυτή την «παρακμή», αν θες να το πούμε έτσι. Ωστόσο πιστεύω πως όλα είναι ένας κύκλος.”

5.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

“Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που θα κυνηγούσα το χρήμα. Η δική μου συμβουλή είναι πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που αγαπά και του αρέσει. Αν πιστέψει σε αυτό και το κυνηγήσει με την ψυχή του, τότε όλα θα έχουν αίσιο τέλος.”

6.Αγαπημένο τραγούδι & φράση αυτή την εποχή

“Αγαπημένο τραγούδι: Fly me to the moon από Frank Sinatra.
Αγαπημένη φράση: Πίστεψε στον εαυτό σου γιατί το μέσα σου έχει περισσότερη δύναμη από αυτό που νομίζεις”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση. Έχω σκεφτεί διάφορα πράγματα που θέλω να ασχοληθώ στα επόμενα χρόνια αλλά δεν έχω καταλήξει. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως θα ήθελα να έχω ένα δικό μου καταφύγιο ζώων. Θα είναι προσωπική μου επιτυχία αν το καταφέρω.”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Instagram, Facebook, είμαι παντού ;p”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

Πολλές επιτυχίες και προς όλες τις γυναίκες που τους κυριεύει ακόμα το φάντασμα του πρώην, να διαβάζουν προσεχτικά και συνειδητοποιήσουν πως ο πρώην είναι απλά ένας πρώην.

*Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό άλμπουμ της Μαρίας*