Πρόσεχε

Η μαμά μου από μικρή με έμαθε να προσέχω τι λέω στον καθένα! Ήθελε να μάθω να κρίνω τους ανθρώπους πριν μοιραστώ μαζί τους τα μυστικά μου και φυσικά μου τόνιζε πως δεν λυπούνται όλοι με την στεναχώρια σου, ούτε χαίρονται όλοι με την χαρά σου.

(Το υπέροχο λευκό τοπ από μαλακή ζορζέτα με το δέσιμο στον λαιμό που φοράνε τα κορίτσια της φωτογραφίας κοστίζει 70,00 ευρώ και θα το βρεις σε αυτό το link) 

Στο σημερινό κείμενο δεν θα σου μιλήσω για πρώην, αλλά για εκείνα τα αθώα ή ένοχα μυστικά που δεν χρειάζεται να τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Ρώτησα 10 άτομα για να μου πουν την δική τους εμπειρία που… την πάτησαν από τα λάθος άτομα :

Κώστας:

” Είπα στον δήθεν κολλητό μου ένα μυστικό για το πρώην αφεντικό μου. Για κάποιο λόγο ήρθε να δουλέψει στην εταιρεία που ήμουν, γίνανε φιλαράκια και του τα αποκάλυψε όλα. Με πρόδωσε μετά από 13 χρόνια φιλίας”.

Χριστίνα:

“Η νονά του παιδιού μου εκμυστηρεύτηκε ένα μεγάλο μου μυστικό στον άντρα μου, είχε να κάνει με το παρελθόν μου και δεν του το είχα αναφέρει μιας και θεωρώ πως ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν μένει εκεί. Ο άντρας μου με χώρισε και η νονά του παιδιού μου όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει ακόμα άσχημα για εμένα. Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί”.

Αναστάσης:

“Η πρώην κοπέλα μου, μου αποκάλυψε ένα μυστικό της κολλητής της. Την χώρισα διότι το θεώρησα φάουλ να αποκαλύπτεις σε τρίτους κάτι σημαντικό που ο καλύτερός σου φίλος θέλει να κρατήσει κρυφό. Αν ήθελε η φίλη της να το μάθω θα μου το είχε πει. Σωστά;”.

Νάντια:

” Η αδερφή μου είπε όλα μου τα μυστικά στους φίλους μου και στις σχέσεις μου. Λάθος μου που της είχα εκμυστηρευτεί τα μυστικά μου, αλλά επειδή είναι αδερφή μου και αίμα μου ήθελα σε κάποιον να μιλήσω. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ”.

Αντώνης:

“Η πρώην μου όταν χωρίσαμε ό,τι μυστικό της είχα πει το αποκάλυψε παντού για εκδίκηση. Πλέον δεν έχω ξαναπεί σε σχέση μου κανένα μου μυστικό. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν πια”.

Κατερίνα:

“Την έχω πατήσει άσχημα από συναδέλφους! Για να μου πάρουν τη θέση το παίζανε καλοί μπροστά μου και μόλις γύριζα την πλάτη με έθαβαν. Το αποκορύφωμα; Όταν σταμάτησα την συνεργασία με την εταιρεία που ήμουν τότε ενώθηκαν όλοι εναντίον μου. Βέβαια ποτέ δεν με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι για μένα!”.

Μάριος:

“Έχω κάνει το λάθος να μεθύσω και να πω στην μπαργούμαν ένα μυστικό μου. Από τότε δεν ήπια ξανά τόσο πολύ. Ελπίζω να μην το είπε πουθενά”.

Άννα:

“Εμένα με πρόδωσε η ίδια μου η φίλη. Είπε όλα τα μυστικά μου στην οικογένειά μου. Ήταν πισώπλατο χτύπημα.”

Μιχάλης:

” Ο φίλος μου έδειξε τις μυστικές φωτογραφίες που είχα κρατήσει από την πρώην μου στην νυν μου χωρίς καν να με ρωτήσει. Την επόμενη μέρα που χωρίσαμε εκείνος τα έφτιαξε αμέσως μαζί  της. Αφορμή έψαχναν μάλλον”!

Μελίνα:

“Έχουν δίκιο που λένε τα γραπτά μένουν μια φορά έκανα το λάθος να γράψω ένα μυστικό μου σε φίλο μου και το έστειλε παντού”.

ΥΓ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Ευφροσύνη τούρτα – Μυστική συνταγή που ευφραίνει καρδιές!

Τιμή: 23.50 ευρώ/ κιλό

Επειδή το θέμα σηκώνει σοκολάτα… απόλαυσε αυτή την υπέροχη τούρτα και σκέψου σοβαρά σε ποιον θα πεις τα δικά σου μυστικά (και σε ποιον τα έχεις πει ήδη)!

Ps : Αν τα μυστικά σου είναι αθώα ή ένοχα εσύ να συνεχίσεις να χαμογελάς γιατί σου αξίζει και γιατί σου πάει!

Με αγάπη,

Τίνα!

*Φωτογραφία παρμένη από το site coverstory.gr*