Είσαι με τον αγαπημένο σου για κάποιο χρονικό διάστημα ; Μικρό μεγάλο δεν έχει σημασία, σημασία έχει όμως ότι είσαι καλά και νιώθεις καλά μαζί του.

Όμως το ένστικτό σου δε σε αφήνει σε ησυχία και πιστεύεις ότι κάτι δεν σου πάει καλά, ότι σε κερατώνει ρε αδερφέ.

Και τότε ναι πέφτεις για μια ακόμη φορά μέσα και χειροκροτείς τον εαυτό σου που και πάλι ήσουν σωστή, ενώ οι φίλες σου σου λέγανε πως είσαι υπερβολική.

Η αλήθεια είναι ότι το να σε κερατώνει δεν είναι κάτι το τρομερό -μάλλον είναι αλλά θα το αναλύσουμε άλλη φορά- αλλά το σημαντικότερο είναι ότι σου πουλάει έρωτες και ψέματα, ενώ εσύ ξέρεις την αλήθεια και απλά το αφήνεις να το δεις που θα το πάει και πόσο θα το τραβήξει.

Γενικά νιώθεις σαν ηλίθια, γιατί τον εμπιστευόσουν και δεν ήθελες για μια ακόμη φορά να πέσεις μέσα ότι κάτι άσχημο συμβαίνει.

Δυστυχώς το κέρατο δεν μπορείς να το αποφύγεις, όμως τα ψέματα μπορείς να τα αποφύγεις και καλά θα κάνεις να του δίνεις τα παπούτσια στο χέρι παρά να κάθεσαι και να βασανίζεσαι.

Νιώθεις προδομένη και αηδιασμένη που καθόσουν και ανεχόσουν τα ψεύτικα σ αγαπώ και τις γλύκες που σου έκανε και σου έλεγε πως όλα είναι καλά και περνάει καλά μαζί σου.

Ναι μπορεί στην αρχή να τα ένιωθε όλα αυτά και στη πορεία κάτι να στράβωσε δεν αντιλέγω, αλλά καλό θα ήταν να στο πει και όχι να προσπαθείς να μυρίσεις τα νύχια σου.

Μην προσπαθείς να μπεις στο μυαλό τους και να τους φιλοσοφήσεις,γιατί άκρη δεν θα βγάλεις λόγω τους εγωισμού τους.

Βρες τον επόμενο και μην ασχολείσαι με τέτοια.