Τον τελευταίο χρόνο επισκέπτομαι συχνά το αγαπημένο μου μαγαζί Ρίζα Ρίζα που βρίσκεται Δράκου 19 στην Αθήνα και είναι καταπληκτικό σε ζεστό χώρο με χαμογελαστό προσωπικό που σε βοηθάει στη παραγγελία σου και φυσικά αυτά που τρως λιώνουν στο στόμα σου και θες και άλλο, ο καφές είναι ο καλύτερος που έχω πιει και το ποτό θεϊκό -αν και δεν πίνω πολύ-.

Στο Ρίζα Ρίζα η μεγάλη μου απόλαυση είναι τα ζουμερά και λαχταριστά pancakes που ένα μόνο δε σου φτάνει!

Όσες φορές πήγα με την παρέα μου δεν φάγαμε μόνο pancakes, αλλά παραγγείλαμε και από τα φαγητά που είχαν στο κατάλογο και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα που σας γράφω αυτό το post θέλω να τρέξω στο μαγαζί για να γευτώ και πάλι όσα είχαμε φάει.

Δεν νομίζω ότι έχω ξαναπάει σε άλλο μαγαζί που στη κυριολεξία όσα τρώω να λιώνουν στο στόμα μου και να καταλαβαίνω τα συστατικά του φαγητού.

Και τώρα περνάω σε σένα φίλη μου που έχεις χωρίσει μέσα στο καλοκαίρι -ναι σε καταλαβαίνω το να χωρίζεις με 40 βαθμούς δεν είναι και ότι καλύτερο- και δεν έχεις τι να κάνεις και με ποιον να βγεις βράδυ Σαββάτου εγώ σου προτείνω να πας στο Ρίζα Ρίζα είτε με την παρέα σου, είτε μόνη σου και  μην ανησυχείς δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς άμα βγεις και ένα βράδυ μόνη σου, το μόνο που σου συνιστώ είναι να μη βάλεις τα κλάματα για τον πρώην σου γιατί δεν αξίζει.

Οπότε αγαπημένη μου φρεσκοχωρισμένη φίλη μου πήγαινε στο Ρίζα Ρίζα και ξεπέρασε τον πρώην σου με φαγητό,γλυκό και ποτό -με μέτρο όμως- και είμαι σίγουρη πως θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο στέκι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις και εδώ