Την Xαρά την γνώρισα πρόσφατα μέσα από τις δημιουργίες της και ερωτεύτηκα τα κοσμήματά της.
Της ζήτησα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη και να μου μιλήσει για όλα,γιατί αξίζει να την γνωρίσουμε καλύτερα και να αγοράσουμε τα κοσμήματά της!

Πρέπει να σου πω ότι είναι πολύ χαρούμενος άνθρωπος και θέλει η δουλειά της να είναι άψογη και για αυτό είναι πετυχημένη σε αυτό που κάνει.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με τα κοσμήματα ;
“Η επαφή μου με το κόσμημα και γενικότερα με το εμπόριο ξεκίνησε από μικρή ηλικία καθώς η μητέρα μου έχει κοσμηματοπωλείο στην επαρχία. Φεύγοντας για σπουδές δούλευα περιστασιακά σε εκθέσεις κοσμημάτων και άρχισα να μαθαίνω από τον πατέρα μου να φτιάχνω χειροποίητα κοσμήματα για να βοηθάω εξ αποστάσεως στη δουλειά. Η ιδέα του e shop  ήρθε μαζί με την απόφασή μου να ασχοληθώ με την οικογενειακή επιχείρηση. Θέλοντας να κάνω κάτι δικό μου ξεκίνησα πριν ένα χρόνο την διαδικασία και να ‘μαστε τώρα εδώ.”
2.Ποια θα είναι τα must κοσμήματα την σεζόν αυτή;
“Η πρότασή μας για φέτος είναι σικάτα κοσμήματα, διαχρονικά μοντέρνα θα τα έλεγα. Θέλουμε να θυμίσουμε στις γυναίκες πως δεν χρειάζονται υπερβολές για να αναδείξουν το στυλ τους αλλά έξυπνες, minimal και μοντέρνες επιλογές.”
3. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρα τους ;
“Σίγουρα η κρίση μας δυσκολεύει όλους να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας αλλά πιστεύω ότι όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα όταν δουλεύεις πολύ και είσαι καλός σ’ αυτό που κάνεις μπορείς να πετύχεις, σε όποια χώρα και αν ζεις, σε όποια οικονομική κατάσταση και αν βρίσκεσαι χρειάζεται υπομονή και πίστη στο όνειρό σου.”
4.Μια χωρισμένη τι κοσμήματα πρέπει να φοράει πέρα από το χαμόγελο της ώστε να βρει ξανά την αυτοπεποίθησή της ;
“Μια χωρισμένη γυναίκα αυτό που σίγουρα έχει ανάγκη είναι μια ανανέωση. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια ή πολύ σκέψη, να φορέσει το μαύρο της φόρεμα, τις μαύρες γόβες της, χρυσά κοσμήματα και να βγει.”
5.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει;
“Δεν πιστεύω ότι σήμερα οι σχέσεις είναι πιο δύσκολες από παλιότερα, πιστεύω ότι σε κάθε χρονική περίοδο υπήρχε και ένα αντίστοιχο πρόβλημα. Σήμερα νομίζω πως φταίει ότι γινόμαστε ρηχοί, επενδύουμε πολύ στην εικόνα και εξιδανικεύουμε εικόνες που δεν είναι ρεαλιστικές. Σταματάμε να κοιτάζουμε λίγο πιο βαθιά.”
6.Το δικό σου αγαπημένο κόσμημα που δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ πιο είναι ;
“Οι ασημένιοι κρίκοι μου. Λατρεύω τους κρίκους γενικά και δεν τους αποχωρίζομαι εύκολα στην καθημερινότητά μου.”
7.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτή την εποχή 
“Αγαπημένο τραγούδι που παίζει non stop είναι το girls like you από Maroon 5 και αγαπημένη φράση που σημαίνει πολλά για μένα είναι “a grateful heart is a magnet of miracles””
8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;
“Φυσικά στο e shop μας, www.etoile.gr . Έχουμε και φυσικό κατάστημα στην Άρτα βέβαια.”
9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou
“Να γεμίζει διαρκώς με όμορφα άρθρα γεμάτα φαντασία, όπως συμβαίνει ήδη.”