Σαν να ήρθε η Άνοιξη...

Σαν να ήρθε η Άνοιξη… Νέα βασική σειρά essence Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ SKINCARE, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ! 

Ψάχνετε για εξαιρετική απόδοση, τέλεια ποιότητα, vegan συστατικά και προϊόντα που είναι διασκεδαστικά στη χρήση; Αν ναι, η νέα βασική σειρά της essence Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 έρχεται τώρα στα ράφια ομορφιάς για εσάς.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, όλα τα συστατικά μας είναι 100% vegan και με αυτή τη συλλογή, επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τη γκάμα των μοναδικών προϊόντων «Clean Beauty» και «Sensitive Skin» – για παράδειγμα, η σειρά HELLO, GOOD STUFF! έχει τώρα μερικές νέες προσθήκες. Tο ξέρουμε, είναι γεγονός: όταν νιώθετε καλά μέσα σας, δείχνετε όμορφοι και εξωτερικά. Γι’ αυτό φροντίζουμε τα προϊόντα μας να περιέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα ενυδατικά, καταπραϋντικά και θρεπτικά συστατικά – για εμφανές αποτέλεσμα περιποίησης και ευχάριστα απαλή αίσθηση στο δέρμα.

Αλλά δεν θέλουμε μόνο να φροντίζουμε το δέρμα μας, θέλουμε επίσης να δοκιμάσουμε νέα look, να πειραματιστούμε με δημιουργικές εμφανίσεις και να βρούμε το δικό μας στιλ υπογραφής για να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό και οι λάτρεις της ομορφιάς θα βρουν στη βασική σειρά έντονα χρώματα, εκφραστικά εφέ και ό,τι άλλο χρειάζονται για τολμηρές εμφανίσεις που θα συζητηθούν και μοναδικά, εξατομικευμένα στιλ.

Και αν θέλετε περισσότερα, θα τα βρίσκετε κάθε μήνα στο www.essence.eu – εκεί υπάρχουν πάντα νέα, συναρπαστικά online exclusive προϊόντα για να ανακαλύψετε. Στα κανάλια μας στα social media θα βρείτε επίσης εμπνευσμένα βίντεο, ενδιαφέροντα tips και συναρπαστικές ειδήσεις.

* Το 100% των προϊόντων της essence έχει πλέον αναπτυχθεί ως vegan. Καθώς κάνουμε αυτήν τη μετάβαση, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας είναι vegan μέσω του εικονιδίου vegan   στο πίσω μέρος του προϊόντος.

* Όλα τα προϊόντα “Clean Beauty” της essence περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών και υποστηρίζουν την παραγωγή βιώσιμου φοινικέλαιου. Πείτε λοιπόν «Αντίο» σε: • PEGs • Μικροπλαστικά σωματίδια • Parabens • Επιπρόσθετα για τα βερνίκια νυχιών πείτε «Αντίο» σε: Πολυμερή στυρενίου, εποξυκές ρητίνες, μελαμίνη, πολυαϊμίδια, τοσυλαμίδιο αιθυλίου, καμφορά, φωσφορικό τριφαινύλιο. Και πείτε «Γεια» στην “Καθαρή Ομορφιά” από την essence. Σε μερικά προϊόντα “Clean Beauty” μπορέσαμε να αποφύγουμε ακόμη περισσότερα συστατικά.

hydro hero 24h HYDRATING TINTED CREAM

Ένα αληθινά πολυτάλαντο προιόν ομορφιάς: η hydro hero 24h HYDRATING TINTED CREAM είναι foundation, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό σε ένα. Η κρέμα BB έχει ελαφριά ως μέτρια κάλυψη που κτίζεται σε στρώσεις και δημιουργεί ομοιόμορφη επιδερμίδα με φρέσκο, φυσικό φινίρισμα. Παράλληλα, η καθημερινή φροντίδα παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία με SPF 20. Η μη λιπαρή σύνθεση, απαλλαγμένη από αλκοόλ, σιλικόνες και άρωμα, αποτελείται από 88% φυσικά συστατικά και είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ. Το προϊόν απλώνεται ευχάριστα και αφήνει μια ελαφριά και απαλή αίσθηση στο δέρμα, δεν φράζει τους πόρους και βρίσκει τη θέση του σε κάθε ντουλάπι μπάνιου.

Περίπου 4,99€**

MAGIC All In One FACE Cream

Είναι ένα είδος μαγείας: η πρωτοποριακή κρέμα MAGIC All in One SKIN δημιουργεί μια υγιή και ομοιόμορφη επιδερμίδα με θολό φινίρισμα σε δευτερόλεπτα. Σσσς, θα σας αποκαλύψουμε το κόλπο: η κρέμα περιέχει κάψουλες χρώματος που απελευθερώνονται κατά την εφαρμογή και αναμειγνύονται με τον φυσικό τόνο του δέρματος, χωρίς να δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με μάσκα, καθώς η υφή δίνει μια διακριτική κάλυψη. Με SPF 10, η/ μαζί με την  καθημερινή φροντίδα προσφέρει επίσης ελαφριά αντηλιακή προστασία.

Περίπου 4,99€**

HELLO, GOOD STUFF! GLOW SERUM PRIMER                                                                  93% φυσικά συστατικά

Το HELLO GOOD STUFF! GLOW SERUM PRIMER είναι εμπλουτισμένο με νερό καρπουζιού. Είναι επίσης φτιαγμένο από 93% φυσικά συστατικά και περιέχει νιασιναμίδη που τελειοποιεί το δέρμα. Η ελαφριά υφή του gel μπορεί να εφαρμοστεί σαν ορός και απορροφάται γρήγορα. Το αποτέλεσμα: μια δόση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στη στιγμή. Το δέρμα έχει εξαιρετικά απαλή αίσθηση μετά την εφαρμογή και είναι τέλεια προετοιμασμένο για το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει. Το Serum Primer μπορεί να φορεθεί και χωρίς foundation. 

Περίπου 4,99€**

HELLO, GOOD STUFF!  HAPPY BLISS FACE SPRAY                                                           96%   φυσικά συστατικά

Clap along if you feel like happiness is the truth… Με το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών, το HELLO, GOOD STUFF! HAPPY BLISS FACE SPRAY εξασφαλίζει κυριολεκτικά καλή διάθεση και χαρούμενα vibes. Αλλά δεν είναι μόνο το φρέσκο, ζωντανό άρωμα που σας ανεβάζει τη διάθεση, μια ματιά στα 96% φυσικά συστατικά και το νερό εσπεριδοειδών είναι επίσης σίγουρο ότι θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το σπρέι παρέχει ενυδάτωση και είναι ιδανικό για τόνωση της ευτυχίας και της φρεσκάδας εν κινήσει ή ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: ετοιμάσαμε μια μικρή έκπληξη που μπορείτε να ανακαλύψετε σαρώνοντας τον κωδικό QR στη συσκευασία.

Περίπου 3,79€**

HELLO, GOOD STUFF!  MOUSSY FACE MOISTURIZER                                                     92%   φυσικά συστατικά

Μπανάνα! Το  HELLO, GOOD STUFF! MOUSSY FACE MOISTURIZER είναι εμπλουτισμένο με νερό μπανάνας και παρέχει ελαφριά ενυδάτωση. Η αέρινη μους  υφή του δίνει ένα αποτέλεσμα σαν ελαφρύ τζελ και απορροφάται γρήγορα χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Η ενυδατική κρέμα είναι εξαιρετικά εύκολο να ενσωματωθεί στη δική σας ρουτίνα ομορφιάς: απλώστε απλά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και αφήστε την να απορροφηθεί για λίγο. Έχει αποτέλεσμα λείανσης του δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή περιποίηση ή ως βάση μακιγιάζ.

Περίπου 4,99€**

kissed by the light illuminating powder

Ηλιοκαμένο δέρμα – με την kissed by the light illuminating powder, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με λίγες μόνο κινήσεις του πινέλου. Το πολυτάλαντο αυτό προϊόν συνδυάζει τρεις αποχρώσεις: highlighter, bronzer και ρουζ. Οι διαφορετικές αποχρώσεις είναι τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη έτσι ώστε να μπορούν να αναμειχθούν εύκολα μεταξύ τους. Τονίστε μεμονωμένα highlights, δώστε έμφαση στα περιγράμματα ή κάντε την επιδερμίδα σας να λάμπει με μια μοναδική λάμψη σε όλη την επιφάνεια. Μπορείτε να τα πετύχετε όλα!

Περίπου 4,89€**

fix & LAST make-up gripping JELLY PRIMER

Με το fix & LAST make-up gripping JELLY PRIMER, όλοι οι λάτρεις της ομορφιάς μπορούν εύκολα να ασχοληθούν με το μακιγιάζ τους. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η διάφανη ζελέ υφή ξεδιπλώνει ένα εξαιρετικό εφέ που εγγυάται ένα κράτημα που διαρκεί. Το primer απορροφάται γρήγορα, παρέχει ενυδάτωση και δημιουργεί ένα λείο, φρέσκο φινίρισμα.

Περίπου 4,99€**

daily Drop of ENERGY AMPOULE FACE SERUM

Για τόνωση ενέργειας και φροντίδας το πρωί: το καθημερινό Drop of ENERGY AMPOULE FACE SERUM είναι η τέλεια προσθήκη στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς και μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ πριν από την ενυδατική σας κρέμα ή κάτω από το foundation. Ο ορός περιέχει

2% βιταμίνη C και δημιουργεί μια λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα. Η δοσολογία είναι εύκολη χάρη στην έξυπνη συσκευασία. Το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών προσθέτει τη δική του πινελιά, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο ξεκίνημα στην ημέρα σας.

Περίπου 4,99€**

daily Drop of BEAUTY SLEEP AMPOULE FACE SERUM

Sweet Dreams are made of this – το daily Drop of BEAUTY SLEEP AMPOULE FACE SERUM με χαλαρωτικό άρωμα λεβάντας και 7% νερό λεβάντας παρέχει ενυδάτωση και αποτελεί ιδανική προσθήκη στη βραδινή σας περιποίηση. Λίγες σταγόνες από τον ορό στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό, προσφέρουν μια επιπλέον ώθηση φροντίδας και το άρωμα λεβάντας σάς βοηθά να ηρεμήσετε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την αγαπημένη σας κρέμα νυκτός. Η πρακτική συσκευασία είναι ιδανική για τη διανομή του ορού σταγόνα-σταγόνα. Όνειρα γλυκά, ερχόμαστε.

Περίπου 4,99€**

Skin Lovin‘ SENSITIVE FACE SERUM

Ευαίσθητο, αλλά ουάου! Ιδιαίτερα για το ευαίσθητο δέρμα, το Skin Lovin’ SENSITIVE FACE SERUM προσφέρει άφθονη καλοσύνη. Χωρίς άρωμα, σιλικόνες, αλκοόλ, parabens και ορυκτέλαια, η υφή του ορού είναι μη φαγεσωρογόνος, απλώνεται εύκολα, ενυδατώνει, θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα με αλόη βέρα και αλλαντοΐνη. Η συμβατότητα με το ευαίσθητο δέρμα έχει ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί δερματολογικά. Εφαρμόστε το πρωί πριν την καθημερινή σας περιποίηση ή το βράδυ πριν την κρέμα νυκτός σας. Μπορείτε όμως να κάνετε και τα δύο – με αυτόν τον τρόπο, το ευαίσθητο δέρμα σας απολαμβάνει μια ακόμα παραπάνω φροντίδα.

Περίπου 5,99€**

ULTRA STRONG & precise! nail glue

Λίγες σταγόνες, μεγάλο εφέ: το ULTRA STRONG & precise! Η κόλλα για τα νύχια παρέχει ένα πολύ δυνατό κράτημα με μεγάλη διάρκεια στα τεχνητά νύχια. Αν σπάσουν τα τεχνητά νύχια, η κόλλα τα επισκευάζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το εξαιρετικά λεπτό απλικατέρ σταγόνων, η υφή μπορεί να εφαρμοστεί εξαιρετικά εύκολα με ακρίβεια. Αυτό κάνει την κόλλα νυχιών απαραίτητη για όποιον θέλει να φέρει το nail salon στο σπίτι – ένας απαραίτητος βοηθός για επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι.

Περίπου 3,59€**

hydra MATTE lipstick

Το χρώμα συναντά τη φροντίδα – το κραγιόν hydra MATTE δεν εντυπωσιάζει μόνο με την υψηλή απόδοση χρώματος, το δυνατό κράτημα και το ματ φινίρισμα, αλλά επίσης θρέφει τα χείλη με βούτυρο καριτέ, ηλιέλαιο και ένα σύμπλεγμα βιταμινών. Η κρεμώδης υφή έχει ευχάριστη αίσθηση στα χείλη και το σκουαλάνιο και το υαλουρονικό οξύ παρέχουν πρόσθετη ενυδάτωση– έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για συμπληρωματική φροντίδα χειλιών. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό και ακριβές ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ essence για να περιγράψετε τα χείλη πριν εφαρμόσετε το κραγιόν για ένα ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα στο χρώμα.

401 Mauve-ment,  402 Honey-stly,  403 Peach it,  404 Virtu-Rose,  405 Berry Special,  406 Cherryfic,  407 Corral competence,  408 Pink positive

Περίπου 2,99€**

ELECTRIC GLOW colour changing lipstick

Εκφράσου! Το κραγιόν αλλαγής χρώματος ELECTRIC GLOW αντιδρά στη φυσική, μοναδική τιμή pH του δέρματος των χειλιών και ως αποτέλεσμα αλλάζει χρώμα. Η υφή χρωματίζει τα χείλη σε μια μοναδική, λεπτή ροζ απόχρωση και τους δίνει ένα φυσικό, λαμπερό φινίρισμα – για απαλή λάμψη χρώματος. Ταυτόχρονα, το κραγιόν θρέφει τα χείλη.

Περίπου 3,79€**

GINSENG LIP OIL

Έλαιο τζίνσενγκ, λάδι jojoba και βιταμίνη Ε – η φόρμουλα του GINSENG LIP OIL είναι εμπλουτισμένη με αυτά τα ενεργά συστατικά. Χάρη στην υφή που μοιάζει με gel, το λάδι για τα χείλη απλώνεται εύκολα, θρέφει τα χείλη και έχει αναπλαστική δράση. Έχει ευχάριστα ελαφριά αίσθηση και προκαλεί ένα ελαφρύ κάψιμο. Τα χείλη φαίνονται πιο γεμάτα με το λάδι για τα χείλη και έχουν φυσικό φινίρισμα.

Περίπου 2,99€**

CRANBERRY LIP OIL

Πέφτει σαν λάδι: χάρη στην πολύ ελαφριά υφή του, σαν τζελ, το CRANBERRY LIP OIL γλιστρά εύκολα πάνω από τα χείλη, δίνοντάς τους ένα λαμπερό φινίρισμα χωρίς κολλώδη αίσθηση. Το θρεπτικό λάδι χειλιών με βιταμίνη Ε και έλαιο cranberry παρέχει ενυδάτωση και αντιδρά στη φυσική, ατομική τιμή pH του δέρματος των χειλιών. Με αυτόν τον τρόπο, το λάδι εντείνει το φυσικό χρώμα των χειλιών και το τονίζει διακριτικά – για απαλά, θρεπτικά χείλη με φυσικό αποτέλεσμα.

Περίπου 2,99€**

HEART CORE fruity lip balm

Με την παιχνιδιάρικη όψη και σχήμα καρδιάς, το φρουτώδες βάλσαμο για τα χείλη HEART CORE δεν είναι μόνο πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά και ένα απαραίτητο στοιχείο ομορφιάς με θρεπτικό αποτέλεσμα. Η ευχάριστα φρουτώδης αρωματισμένη υφή είναι εμπλουτισμένη με 10% γλυκό αμυγδαλέλαιο και παρέχει εντατική φροντίδα. Ταυτόχρονα, το lip balm δημιουργεί μια απαλή χρωματική λάμψη στα χείλη με ελαφριά κάλυψη. Το φρουτώδες βάλσαμο για τα χείλη HEART CORE έχει μια θέση σε κάθε τσάντα για γρήγορο ρετούς εν κινήσει.

01 Creazy Cherry, 02 Sweet Strawberry, 03 Wild Watermelon, 04 Lucky Lemon

Περίπου 1,99€**

LIP CARE booster overnight lip mask

Όμορφα, θρεπτικά χείλη ενώ κοιμάστε; Ακούγεται σαν όνειρο.

Αλλά περίμενε! Η μάσκα για τα χείλη LIP CARE booster overnight κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με 10% εκχύλισμα γάλακτος βρώμης, θρέφει και αναπλάθει τα χείλη ενώ χαλαρώνουμε στο κρεβάτι και στον ύπνο. Το επόμενο πρωί, ξυπνάμε ανανεωμένοι με ελαστικά, απαλά χείλη.

Περίπου 3,79€**

LIP CARE booster caring lip peeling

Όταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα – ή ένα θρεπτικό scrub για τα χείλη. Το LIP CARE booster caring peeling χειλιών αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από τα χείλη με σκόνη φλούδας λεμονιού και τα θρέφει με 10% λάδι λεμονιού. Το αποτέλεσμα: απαλά, ελαστικά, ενυδατωμένα χείλη.

Περίπου 2,99€**

sensitive BUT WOW VOLUME mascara

Απαλή φόρμουλα, wow όγκος – η sensitive BUT WOW VOLUME mascara  είναι κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια ακόμα και για όσους φορούν φακούς επαφής. Αυτό έχει ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί οφθαλμολογικά. Η μάσκαρα είναι εμπλουτισμένη με νερό από καλέντουλα και άνθη χαμομηλιού και δίνει στις βλεφαρίδες φυσικό όγκο για εκφραστικό βλέμμα στα μάτια. Και γίνεται ακόμα καλύτερο: η υφή αφαιρείται εύκολα με λίγο ζεστό νερό – χωρίς να χρειάζεται ντεμακιγιάζ ματιών.

Περίπου 4,49€**

HYDRO HERO under eye stick

Γρήγορο boost ενυδάτωσης για την περιοχή των ματιών: το στικ κάτω από τα μάτια HYDRO HERO είναι τέλειο για την περιποίηση της επιδερμίδας εν κινήσει ή ως προσθήκη στην πρωινή σας ρουτίνα μετά το ξύπνημα ή το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Το πρακτικό σχήμα stick κάνει τη διαφανή υφή εξαιρετικά εύκολη στην εφαρμογή. Παρέχει επίσης ένα έντονο ενυδατικό, θρεπτικό αποτέλεσμα χάρη στη φόρμουλα εμπλουτισμένη με πανθενόλη, νιασιναμίδη και αλόη βέρα. Το στικ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή κάτω από το μακιγιάζ.

Περίπου 3,59€**

brow like a boss ink brow gel

Πραγματικά εντυπωσιακό … αυτό χαρακτηρίζει το brow like a boss ink brow gel! Το γωνιακό άκρο του πινέλου διευκολύνει την εφαρμογή της ελαφριάς, έγχρωμης υφής gel με ακρίβεια, παρέχοντας στα φρύδια πληρότητα, πυκνότητα και φυσικό φινίρισμα. Η εμφάνιση διαρκεί έως και 72 ώρες – δοκιμασμένο από ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο. Χάρη στην ανάλαφρη φόρμουλα, το τζελ φρυδιών είναι άνετο στη χρήση και πάνω από όλα, είναι αδιάβροχο και δεν μουτζουρώνει!

01 Blonde, 02 Brown, 03 Dark Brown, 04 Ash Brown

Περίπου 4,89€**

ANOTHER VOLUME MASCARA… JUST BETTER!

Χρειαζόμαστε πραγματικά άλλη μάσκαρα όγκου; Ναι, φυσικά και το κάνουμε! Γιατί αυτή η μάσκαρα όγκου είναι… ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Προσφέρει στις βλεφαρίδες μοναδικό πάχος, πυκνότητα και όγκο. Η θρεπτική υφή είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ για να εξασφαλίσει έναν ιδανικό συνδυασμό περιποίησης και απόδοσης. Χάρη στο ειδικό βουρτσάκι με ιδιαίτερα απαλές τρίχες από ίνες, το εφέ όγκου της ANOTHER VOLUME MASCARA… JUST BETTER μπορεί να συσσωρευτεί και να ενταθεί από στρώση σε στρώση.

Περίπου 4,49€**

welcome to MIAMI eyeshadow palette

Όλη τη νύχτα στην παραλία μέχρι το ξημέρωμα: με την παλέτα σκιών Welcome to MIAMI, φέρνουμε τις ηλιόλουστες δονήσεις της Φλόριντα στις τσάντες μακιγιάζ μας αυτή την άνοιξη. Οι 12 πολύ χρωματισμένες σκιές ματιών είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα του Miami Beach και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευτυχίας με τις nude ροζ, βιολετί, τιρκουάζ και πράσινες αποχρώσεις τους. Χάρη στην υψηλή απόδοση χρώματος και τα διάφορα ματ έως μεταλλικά εφέ, η παλέτα εξασφαλίζει δημιουργικές, ξεχωριστές εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Η υφή εφαρμόζεται και αναμειγνύεται εξαιρετικά εύκολα. Συμβουλή: για ακόμα πιο εκπληκτικές λεπτομέρειες, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο τι κρύβεται πίσω από τον κωδικό QR στη συσκευασία.

Περίπου 8,99€**

ANGLED EYELINER BRUSH

Το Eyeliner μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκφραστικών, δραματικών, καλλιτεχνικών ή τολμηρών στιλ μακιγιάζ ματιών καθώς και για φυσικές, καθημερινές εμφανίσεις. Χρειάζεσαι όμως σταθερό χέρι και πολλή εξάσκηση; Όχι απαραίτητα, γιατί χάρη στην εξαιρετικά λεπτή άκρη του πινέλου και τη γωνιακή λαβή, το ANGLED EYELINER BRUSH επιτρέπει την ακριβή και αξιόπιστη εφαρμογή όλων των υφών του eyeliner – ακόμα και για αρχάριους. Το ειδικό σχήμα του πινέλου είναι εύκολο στο πιάσιμο και το κράτημα -για εκφραστικά στιλ eyeliner που μοιάζουν με επαγγελματικά.

Περίπου 2,29€**