Την Ελένη τη γνώρισα όταν είχε το site της Αλμυρό Φυστίκι. Τώρα συναντιόμαστε ξανά για να μου συστήσει το ebook της που πραγματικά είναι πολύ πρωτότυπο.

Πρόσφατα,λοιπόν μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1)Πες μας λίγα λόγια για σένα και πως ξεκίνησες το ebook με τι θέματα καταπιάνεται;

“Το 2011 έφτιαξα το site Αλμυρό Φυστίκι που ασχολούνταν με τις τέχνες και με κοινωνικά θέματα. Είχε φτάσει σε 5 χρόνια να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς επικοινωνίας σε θεατρικές παραστάσεις και φεστιβάλ στην Αθήνα. Όμως, το 2016 έκλεισε, γιατί μετακόμισα στην Αγγλία. Κάπου εκεί γνώρισα μία απίστευτη παρέα Ελλήνων με τόσο ιδιαίτερες προσωπικότητες που αποφάσισα να τις «φυλακίσω» σε μία ιστορία φαντασίας και μυστηρίου. 

Το ebook μου, λοιπόν ασχολείται με μία παρέα 7 ατόμων που αποφασίζουν το τελευταίο βράδυ τους να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι η «Νύχτα πέφτει στο Παλέρμο». ‘Όμως, ένα λάθος του αφηγητή και μια περίεργη τράπουλα ήταν αρκετά για μεταφερθούν σε ένα παιχνίδι μυστηρίου και θανάτου.”

2) Οι σχέσεις αυτή την εποχή είναι δύσκολες, τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό; 

“Νομίζω πως οι σχέσεις ήταν πάντα δύσκολες. Απλά πλέον η οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και σιγά σιγά όλος ο κόσμος, συν ο εγωισμός μας που αυξήθηκε μέσα από τα Social media και το ίντερνετ, μας οδήγησαν στην ψευδαίσθηση πως πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο… Όμως, δεν καταλαβαίνουμε πως το καλύτερο μπορούμε να το φτιάξουμε εμείς, αν υπάρχει μία καλή βάση. 

Επίσης, σε κάθε σχέση μας, πρέπει να κάνουμε μια αυτοκριτική. Να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτές, χωρίς να θυματοποιούμαστε.”

3) Η οικονομική κρίση μας επηρρεάζει όλους, ποια η δική σου συμβουλή στους νέους που τώρα ξεκινάνε τα όνειρα τους.

“Η οικονομική κρίση πλέον είναι στο πετσί μας, δεν μας επηρεάζει απλά. Έχουμε ζήσει μία 10ετια μέσα σε αυτό, παρόλα αυτά τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ! Είναι η κινητήρια δύναμη για να προχωράμε στην ζωή και το πείσμα για την υλοποίηση τους μεγαλώνει στις δύσκολες εποχές. Το έχει αποδείξει η ιστορία άλλωστε.

Για αυτό, κυνηγήστε τα όνειρα σας άφοβα και με μπόλικο πείσμα και θέληση, όλα θα γίνουν!”

4)Ετοιμάζεις νέο ebook; Και αν ναι,τι θέμα έχει; 

“Βασικά έχω ξεκινήσει τη συνέχεια της 1ης ιστορίας. Βέβαια, αν κάποιος θέλει να μείνει στο υπάρχον βιβλίο μπορεί, καθώς έχει ένα δικό του τέλος. Επίσης, ευελπιστώ σε λίγο καιρό να έχω και το audio book που θα δίνει την ικανότητα στον αναγνώστη να το ακούει και όχι να το διαβάζει…”

5) Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτή την εποχή.

“Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια. Βασικά, ακούω την κατάλληλη μουσική ανάλογα με την ψυχολογία μου στην δεδομένη φάση. Αλλά θα πω πως ένα τραγούδι με το οποίο έχω κολλήσει αυτό τον καιρό είναι των Oasis το “Don’t look back in Anger”. 

Όσο για την φράση που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο είναι το «Μην αγχώνεστε». Μάλλον, την λέω για να την ακούω εγώ. (Γέλια).”

6)Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;

“Πολλά και τίποτα! (Γέλια). Βασικά, μου αρέσει μέσα από την δουλειά μου να εξελίσσομαι, γιατί όπως γνωρίζεις και από το παρελθόν αγαπώ την συγγραφή και το Speakage. Πάντα θέλω κάτι νέο να υπάρχει. Επομένως για την ώρα, να περιμένετε το audiobook.”

7) Που μπορεί να σε βρει κανείς; 

“Αυτή την περίοδο μπορείτε να με δείτε στο site www.blossominggoddess.com που σχολιάζω τα κακώς κείμενα και φυσικά στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/KarajohnEleni/ και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram Eleni Karajohn.”

8) Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou.

“Σας εύχομαι τα καλύτερα! Να κυνηγάτε μανιωδώς τα όνειρα σας και να αφήσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος μακριά!”