Σταυρούλα Αρναούτη: "Να ακούς την καρδιά σου και να τολμήσεις το δικό σου supertrip" 

Σταυρούλα Αρναούτη: “Να ακούς την καρδιά σου και να τολμήσεις το δικό σου supertrip” μου λέει η Σταυρούλα στη σημερινή συνέντευξη.

Η φίλη μου Σταυρούλα ένα καταπληκτικό κορίτσι, το οποίο κρύβεται πίσω από το My Super Trip μας μαγεύει συνεχώς με τα καταπληκτικά της κείμενα κάθε φορά.

Της ζήτησα να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για να την γνωρίσουμε καλύτερα,αλλά και για να μας ταξιδέψει στο μαγικό της κόσμο.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την δημοσιογραφία ;

“Γεια σε όλους! Είμαι η Σταυρούλα, μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και οι αποδράσεις, οι τέχνες, το σινεμά… 

Αγαπώ να βρίσκομαι δίπλα σε δημιουργικούς αισιόδοξους ανθρώπους και να μεταφέρω μέσα από το site μου αυτή τους τη λάμψη.

Είμαι δημοσιογράφος σε έντυπα και online μέσα και επειδή λατρεύω να γράφω για όλα τα παραπάνω -κι ακόμη περισσότερα- δημιούργησα το δικό μου site που λέγεται mysupertrip.gr.

Ανακαλύψτε το και διάβασε τις ιστορίες μου!”

2.Τον χρόνο που πέρασε λάνσαρες το νέο σου site θα ήθελα να μας πεις τι μπορούμε να διαβάσουμε στο site σου κ ποια είναι η αγαπημένη στήλη δική σου αλλά κ του κόσμου που σε παρακολουθεί;

“Πράγματι, το MySuperTrip γεννήθηκε στα μέσα του Δεκέμβρη του 2021.

Στο mysupertrip.gr μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα infos για ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, να δείτε πρωτότυπες φωτογραφίες από όμορφους τόπους, να μάθετε τα πάντα για το σινεμά και τα φεστιβάλ της χώρας μας, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους μέσα από συνεντεύξεις αλλά και πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς που κάνω σε συνεργασία με αγαπημένους ανθρώπους στο Insta account μου.

Αγαπώ πολύ τη στήλη MyTrip στην κατηγορία Travel όπου γράφω για τα ταξίδια και τις εμπειρίες μου από έναν τόπο. Τα ταξίδια είναι ένα πολύτιμο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας!

Οι αναγνώστες μου αγαπούν πολύ τα travellists μου αλλά και τη στήλη cinelists.

Αγαπημένο τους πολύ κείμενό μου είναι το “11+1 Σούπερ ισπανικά θρίλερ που σίγουρα θα απολαύσεις”.

Εντάξει το συγκεκριμένο είναι και δικό μου αγαπημένο καθώς έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στο ισπανικό σινεμά!

Ακόμη, το γυναικείο κοινό έχει αγαπήσει το άρθρο για το καλοκαιρινό νεσεσέρ των διακοπών!

3.Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό; 

“Έχεις δίκιο σε αυτό.

Φαίνεται πως οι δυσκολίες που βιώνουμε συνολικά στη ζωή μας επηρεάζουν πολύ τις σχέσεις μας με τους άλλους, φιλικές ή και ερωτικές.

Όμως αν είμαστε ψύχραιμοι και προσπαθούμε -και οι δυο πλευρές- μπορούμε να προσπεράσουμε τα πάντα.”

4. Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Τι συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν τα δικά τους όνειρα;

“Θα έλεγα σε όλα τα παιδιά να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να κάνουν αυτό που θέλουν ακόμη κι αν πρέπει να ρισκάρουν.

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο όμως αν δεν κάνεις αυτό που θέλεις και καταπιέζεσαι θα είσαι δυστυχής και έπειτα δεν θα πετύχεις και αυτά που θέλεις επαγγελματικά.

Σε κάθε περίπτωση κάτι θα σου λείπει.

Οπότε τολμήστε. Σήμερα!”

5.Έναν δικό σου χωρισμό πως τον ξεπερνάς;

“Μέσα από τα στάδια που τον περνούν όλοι.

Δηλαδή λύπη, απογοήτευση, νεύρα, αποδοχή…

Δεν ξέρω αν τα είπα σωστά αλλά τελικά όλα περνούν.

Αυτό έχει σημασία.”

6.Αγαπημένη φράση και τραγούδι αυτή τη περίοδο 

“Η φράση που έχω ξεχωρίσει εδώ και πολλά χρόνια είναι από το σινεμά και συγκεκριμένα από το αριστούργημα “Όσα Παίρνει ο Άνεμος” και είναι η εξής: “Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα”.

Τραγούδι ε;; Αυτή την περίοδο έχω επιστρέψει σε παλιά ακούσματα και έχω ξανακολλήσει με το Sometimes απο James.”

7.Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

“Μπορεί να με βρει στο Facebook, στο Insta Account μου αλλά και στο Tik Tok, και φυσικά μπορεί να με διαβάσει στο site μου και να μου στείλει μήνυμα στο email που θα βρει στην επικοινωνία.”

8. Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina A.Michaelidou

“Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, να συνεχίσει αυτό το όμορφο ταξίδι και να βοηθά πάντα πληγωμένες καρδιές που θέλουν στήριξη για να ξαναφτερουγίσουν!”

*Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό άλμπουμ της Σταυρούλας*

*Μπορείς να διαβάσεις και άλλα κείμενά μου εδώ!”