Την Εύη την γνώρισα μέσα από το instagram.

Την έχω ακούσει στο ραδιόφωνο από τα stories που ανεβάζει & είναι γλυκύτατη.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα,για τις σχέσεις,την οικονομική κρίση καθώς και για την αγάπη της για το ραδιόφωνο.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα,πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για την διδασκαλία αλλά και για το ραδιόφωνο;

“Γεια σας !!! Ονομάζομαι Χρηστάκη Εύη. Κατάγομαι από το υπέροχο νησί της Κρήτης και μένω μόνιμα στο Ηράκλειο με την οικογένειά μου. Η αγάπη μου για τη διδασκαλία γεννήθηκε σε μικρή ηλικία. Με θυμάμαι μικρό κορίτσι να βάζω όλα τα λούτρινα παιχνίδια μου σε κύκλο και να τους κάνω το δικό μου φανταστικό μάθημα. Μεγαλώνοντας σκέφτηκα και άλλα επαγγέλματα με τα οποία θα μπορούσα να ασχοληθώ αλλά η αγάπη μου για τα παιδιά και η ανάγκη μου να προσφέρω με ώθησε στο παιδαγωγικό Κρήτης, από όπου αποφοίτησα το 2010. Εκείνη τη χρονιά μπήκε στη ζωή μου και η άλλη μεγάλη μου αγάπη το ραδιόφωνο. Τη συγκεκριμένη  περίοδο ένας ραδιοφωνικός σταθμός ζητούσε μια κοπέλα για συμπαρουσιάστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή. Έκανα ένα δοκιμαστικό  και τους άρεσε πολύ η φωνή μου , οπότε και με κράτησαν. Έτσι ξεκίνησα αρχικά ως συμπαρουσιάστρια και στη συνέχεια απέκτησα τη δική μου ραδιοφωνική εκπομπή. . Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ και συνδυάζω και τα 2.”

2.Πού σε ακούει κανείς και με τι θέματα καταπιάνεσαι;

“Τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκομαι στον super 904 έναν από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Κρήτη.Καθημερινά 5-7 το απόγευμα κρατάω παρέα στους ακροατές μου με την καλύτερη διάθεση και τις πιο αγαπημένες ξένες mainstream επιτυχίες. Τα θέματα της εκπομπής εναλλάσσονται ανάλογα με τη μέρα και καταπιάνομαι με μουσικά νέα, νέα της σοουμπιζ,ζητήματα  σχέσεων και συμβουλές για καλύτερη ζωή.”

3.Σου έχει ζητήσει κάποια χωρισμένη να της δώσεις λύση στο χωρισμό της & ποιο τραγούδι θα της έλεγες να αφιερώσει στον πρώην της;

“Έχει χρειαστεί αρκετές φορές να συμβουλεύσω φίλη που έχει χωρίσει για το πως να το χειριστεί και τι θα έπρεπε να κάνει. Είναι μια δύσκολη περίοδος ένας χωρισμός για όποιον άνθρωπο και αν το περνάει. Στο ραδιόφωνο μάλιστα έχει τύχει να με πάρει ακροάτρια και να μου πει την ιστορία του χωρισμού της ζητώντας μου το αγαπημένο της τραγούδι. Το τραγoύδι που θα πρότεινα σε κάποια κοπέλα να αφιερώσει στον πρώην της είναι  το Somebody that i used to know από Gotye ή το Someone like you από Adele.”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους.Ποια η δική σου συμβουλή στα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;

“Η κρίση σίγουρα μας επηρεάζει όλους σε πολλούς τομείς. Παρόλαυτα τα νέα παιδιά δεν πρέπει να καταθέτουν τα όπλα αλλά ούτε και να παραιτούνται από τα όνειρά τους. Η συμβουλή μου είναι να βάζουν υψηλούς στόχους και να προσπαθούν να τους υλοποιήσουν και να ασχολούνται με πράγματα που τους δίνουν χαρά και τους γεμίζουν ολοκληρωτικά.”

5.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Στις μέρες μας δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν γίνει περισσότερο εγωιστές. Σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και αυτό δε βοηθά πολύ στο να δημιουργήσεις μια υγιή σχέση. Επίσης θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Οι πράξεις μας καμιά φορά δείχνουν άλλα από αυτά που μπορεί να θέλουμε με αποτέλεσμα να μη δίνουμε στον άλλο να κατανοήσει τα θέλω μας.”

6. Αγαπημένο τραγούδι & φράση αυτή την εποχή

“Αγαπημένο τραγούδι αυτή την εποχή είναι το  Senorita από Shawn Mendes και Camila Cabello και αγαπημένη φράση Να δίνεις αξία στα μικρά και απλά που συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή γιατί αυτά μετράνε.”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Ετοιμάζω κάποια σεμινάρια για ενήλικες σχετικά με το κομμάτι της διδασκαλίας και θα μου άρεσε πολύ να ασχοληθώ με την αρθρογραφία.”

8. Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

“Με βρίσκεις πολύ εύκολα στο προσωπικό μου instagram evi_christaki και στο facebook Evi Christaki.”

9. Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Εύχομαι στο site σου να συνέχισε την ανοδική του πορεία. Να βοηθάς με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο όλους εκείνους που έχουν ανάγκη από μια φιλική συμβουλή στη δύσκολη φάση του χωρισμού. Σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη!!”

*Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό άλμπουμ της Εύης*