“Θα του κάψω το σπίτι, θα του γδάρω το αμάξι και θα του σπάσω τα μούτρα” έλεγε μια γνωστή μου όταν χώρισε και μου φαινόταν τόσο γελοίο όταν το άκουγα, γιατί όταν πονάς τα δραματοποιείς όλα.

Βήμα 1: Κάψτε του το σπίτι -το σπίτι θα το κάψουμε όταν εκείνος θα είναι μέσα-
Βήμα 2: δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας που καταφέρατε να τον ξεπεράσετε
Αυτά τα βήματα θα τα σκεφτόταν η κάθε πικραμένη κοπέλα που έληξε άδοξα την σχέση της και προσπαθεί να τον εκδικηθεί με κάθε τρόπο.
Όμως η λύση είναι μια : Απλά αδιαφορείς με την πάρτυ του και τον φτύνεις. Κάνεις την ζωούλα σου και απλά προχωράς παρακάτω βρίσκοντας τον επόμενο.
Πώς φαίνεται ότι ξεπέρασα τον δικό μου πρώην ;
Ένα βράδυ τον είδα έξω και απλά έσκασα στα γέλια. Μου φαινόταν τόσο γελοίο το θέαμα του να με βλέπει ο πρώην μου με το στόμα ανοιχτό λες και δεν έχει να ξαναδεί πρώην του μπροστά που απλά τον αποτελείωσα με ένα πολύ ειρωνικό γέλιο.
Για να ξεπεράσεις τον πρώην σου δε θέλει και πολύ μυαλό για να το καταφέρεις, θέλει όμως κότσια να σταματήσεις να μιλάς για αυτόν λες και είναι ο απόλυτος θεός και οι άλλοι άντρες είναι βλάκες.
Επίσης αφού βλέπεις ότι σε φτύνει και δεν ασχολείται δε πρέπει να κάθεσαι σαν τη πιστή Πηνελόπη και να περιμένεις τον Οδυσσέα για να γυρίσει που θα γυρίσει μόνο όταν θα σε έχει ανάγκη για μια βραδιά ή μέχρι να βρει κάποια πολύ καλύτερή σου.
Όπως θα έλεγα : Την κατάρα μου να έχει και πάμε για άλλα!!!