Την Ελευθερία την γνώρισα μέσα από το site της και αμέσως δέσαμε.

Έτσι ξεκίνησε και μια συνεργασία μεταξύ μας και μπορώ να σας πω ότι είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Για να μην πολυλογώ μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξή της και την ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την δημοσιογραφία.

Όταν ήμουν πέντε χρονών και άκουγαν οι δικοί μου ειδήσεις, παρακαλούσα τους γονείς μου να με βάλουν μέσα στο ραδιόφωνο για λέω κι εγώ ειδήσεις από εκεί. Οπότε φαντάζομαι από τότε είχα το μικρόβιο (γέλια). Χωρίς πλάκα πάντως η δημοσιογραφία είναι όντως μικρόβιο και πάθος!Για εμένα δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Καλύτερα ρώτα αυτούς που με ξέρουν καλά… ή τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, μπορείς και να το παραλείψεις (γέλια).

2.Γνωρίζω ότι ήσουν στον Αντ1. Ποια η εμπειρία του να δουλεύεις σε ένα κανάλι τόσο μεγάλο και αξιόλογο και τι μαθήματα πήρες από κει.

Τέλειωσα τη σχολή του Αντ1, έκανα την πρακτική μου στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού και δούλεψα και ως υπεύθυνη προγράμματος σε κάποιο περιοδικό του ομίλου. Για χρόνια ήταν το δεύτερο σπίτι μου, ίσως και το πρώτο πολλές φορές αφού «ξεχνούσα» να φύγω! Ήταν σίγουρα μεγάλο σχολείο για εμένα.

3.Τελευταία μας λάνσαρες το νέο σου site. Πες μας λίγα λόγια για αυτό.

Είναι ένα σάιτ αποκλειστικά και μόνο με συνεντεύξεις.

4.Τι θες να πετύχεις με το site & τι είναι αυτό το κάτι που θα το κάνει μοναδικό

Ήθελα κάτι εξειδικευμένο και διαφορετικό γι’ αυτό έφτιαξα ένα σάιτ μόνο με συνεντεύξεις από πέντε διαφορετικές κατηγορίες. Έξτρα είναι κάποιες προτάσεις για έξοδο. Είμαστε στην αρχή ακόμη κι έχουμε να φτιάξουμε πολλά αλλά υπάρχει θέληση από τα παιδιά της ομάδας, οπότε θα τα καταφέρουμε!

5.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους, πόσο μάλλον τον τομέα της δημοσιογραφίας, ποια η συμβουλή σου στα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα.

Να ακολουθήσουν το όνειρο τους όσο δύσκολο κι αν είναι… Και να έχουν και μια δεύτερη δουλειά για τα προς το ζην γιατί δεν είναι όλοι τυχεροί ώστε να μπορούν να ζήσουν από το επάγγελμα τους! (γέλια) Βέβαια, αυτό στις μέρες μας συμβαίνει σε πολλούς κλάδους. Να μην μπορείς να ζήσεις δουλεύοντας πάνω σε αυτό που σπούδασες.

6.Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να πετύχει ένα site; 

Είμαι στη αρχή και δεν μπορώ να ξέρω για να σου πω. Αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά για να πετύχεις οτιδήποτε και αυτό ακολουθώ πάντα.

7.Αγαπημένη φράση κ τραγούδι που σε εκφράζουν αυτή την περίοδο;

Αγαπημένη φράση: ή θα τον βρούμε το δρόμο ή θα τον φτιάξουμε!

Αγαπημένο τραγούδι: Ρούντολφ το ελαφάκι! Στο πνεύμα των ημερών! (γέλια)

8.Που μπορεί να σε βρει κανείς;

Συνήθως πίσω από έναν υπολογιστή ή στον δρόμο να τρέχω γιατί ΠΑΛΙ άργησα στο ραντεβού μου! (γέλια).Και φυσικά με βρίσκει και στο thespotlight.gr

9.Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Λένε πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει…

10.Μια ευχή για το 2017 μιας και όπου να ναι μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή ενός παράξενου χρόνου.

Να έχουμε όλοι υγεία, γαλήνη κι ευτυχία! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πως στη ζωή χρειαζόμαστε λίγα για να είμαστε καλά.

11.Μια ευχή για το It’s My Life By Tina Michaelidou

Εύχομαι πολλές πολλές επιτυχίες και χιλιάδες αναγνώστες