Τη Ζωή τη γνώρισα μέσω του καταπληκτικού site της Lifeme το οποίο διαφέρει από τα υπόλοιπα μιας και περιέχει τα πάντα για το πως να ακολουθεί κάποιος το δρόμο της σωστής διατροφής και άσκησης.

Ευχαριστώ πολύ τη Ζωή για την τιμή που μου έκανε στο να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για αυτό πάμε να δούμε τι μου απάντησε:

1. Τι είναι το Lifeme.gr;

Το Lifeme.gr είναι ένα νέο portal που έχει στόχο να προσφέρει απλούς και εύκολους τρόπους ώστε να βελτιώσει κάποιος την ποιότητα ζωής του. Παρέχει συνεχή ενημέρωση σε θέματα διατροφής, γυμναστικής, ομορφιάς και σε πολλές άλλες ενδιαφέρουσες ενότητες, προτείνει υγιεινές και νόστιμες συνταγές  βασισμένες στη διατροφική τους αξία και πάνω από όλα αποτελεί  έναν έγκυρο και εξειδικευμένο οδηγό σχετικά με προϊόντα, καταστήματα και οτιδήποτε αφορά ένα άτομο που ενδιαφέρεται να υιοθετήσει μια υγιεινή στάση ζωής με απολαυστικό τρόπο.

2.Ποιο είναι το αγαπημένο σου μότο;

Healthy is the new sexy, φυσικά! Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε το Lifeme, όταν αποφάσισα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.. Θέλω και προσπαθώ να δείχνω στους ανθρώπους πως ένας υγιεινός τρόπος διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση και θετική σκέψη, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερο σου εαυτό…

 3.Πώς ξεκίνησε το site;

Εργαζόμουν σε διάφορες διαφημιστικές εταιρίες και οι συνάδελφοι μου με πείραζαν, γιατί ενώ δούλευα πολλές ώρες, είχα πολλή ενέργεια.  Πήγαινα πάντα με τάπερ στη δουλειά, ψαχνόμουν πολύ και οι φίλοι και οι γνωστοί με ρωτούσαν ποια υγιεινά προϊόντα να επιλέξουν, σε ποιο εστιατόριο θα φάνε υγιεινά και σε ποιο γυμναστήριο να πάνε. Ώσπου ένα πρωί αποφάσισα να ξεκινήσω το δικό μου project, προκειμένου να δείξω στους ανθρώπους ότι παρ’ όλες τις καθημερινές δυσκολίες, εσύ μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να νιώθεις περήφανος που τον φροντίζεις.

 4.Πώς θα περιέγραφες το Lifeme;

To Lifeme θα σε μάθει να κάνεις διατροφή και όχι δίαιτα, να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου και να ομορφύνεις την καθημερινότητα σου. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

 5.Τι είναι αυτό που κάνει το site σου να ξεχωρίζει από τα άλλα;

Το Lifeme συνδυάζει ενημέρωση, προτάσεις, προσφορές. Σε ό,τι αφορά το Wellness, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Αν μας διακρίνει κάτι, είναι σίγουρα η εγκυρότητα και η αξιοπιστία. Γίνεται μεγάλη έρευνα στην επιλογή των διαφημιζομένων συνεργατών μας. Είτε είναι προϊόν, γυμναστήριο, κατάστημα ή υπηρεσία.

6.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια είναι η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους;

«Διεκδίκησε μια θέση σε μια δουλειά που σου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολλή επιμονή και σκληρή δουλειά, αλλά αν σου αρέσει αυτό που κάνεις, όλα θα είναι πιο εύκολα!»

 7.Πόσο δύσκολο είναι να έχει κάποιος ένα πετυχημένο blog/ website/ portal;

Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον τόσα πολλά και συνεχώς δημιουργούνται και άλλα. Το ιδανικό αποτέλεσμα προϋποθέτει μια δυνατή ομάδα ανθρώπων που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και ασπάζονται τη φιλοσοφία αυτή μεταφέροντας την προς τα έξω.

8.Τι να περιμένουμε από το Lifeme στο παρόν- μέλλον;

Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη και ελπίζουμε να φέρουμε εις πέρας όλα όσα έχουμε σκεφτεί. Μία από τις επόμενες κινήσεις μας, είναι να φέρουμε το κοινό πιο κοντά στην ιδέα που αποτελεί το Lifeme με workshops, events και πολλές άλλες διαδραστικές εκδηλώσεις. Stay tuned!

 9.Μια ευχή για το It’s My Life By Tina Michaelidou!

Εύχομαι ολόψυχα όλες οι φανατικές θαυμάστριες του blog να έχουν ένα έτος γεμάτο υγεία, ευεξία και πολλή αισιοδοξία!