Την αγαπημένη μου Κλαίρη την είχα γνωρίσει όσο ήταν στη Lierac.

Είναι μια πανέμορφη και γελαστή κοπέλα που με το χαμόγελό της και μόνο νιώθεις πολύ όμορφα και σου αλλάζει και η διάθεση .

Φέτος μου έστειλε το υπέροχο ημερολόγιό της το οποίο μπορείς να το βρεις στο site της στο Feminine Boudoir και σου συνιστώ να το παραγγείλεις αμέσως γιατί είναι υπέροχο και θα σε κάνει να χαμογελάς όλη μέρα.

Η Κλαίρη με μεγάλη χαρά μου παραχώρησε μια συνέντευξη για αυτό πάμε αμέσως να δούμε τι μου εκμυστηρεύτηκε :

1 Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησες το Feminine Boudoir;

“Για μένα, η δημιουργία του Feminine Boudoir είναι εμπνευσμένη από το ποίημα “Φαντάσου μια Γυναίκα” που πρωτοεμφανίστηκε στο βιβλίο “Ένας Θεός που μου μοιάζει” της Patricia Lynn Reilly. 

Θέλοντας να επικοινωνήσει το μήνυμα του βιβλίου σε όλες τις γυναίκες, η συγγραφέας ξεχώρισε και έφτιαξε 8 μαγικές στροφές για να μας θυμίζουν την ουσία μας, κι εγώ εντελώς τυχαία βρέθηκα να γράφω σε εσένα σαν να έγραφα στην καλύτερή μου φίλη ή και στον εαυτό μου.

To ποίημα μπορείς να το διαβάσεις και εδώ: www.feminineboudoir.gr/ και στο thestoryofmyfeminineboudoir

2.Από που εμπνέεσαι όταν δημιουργείς ;

“Από τις γυναίκες που συναναστρέφομαι με οποιονδήποτε τρόπο και συζητήσεις βαθιές μεταξύ μας, από μια εικόνα, μια ερώτηση, ένα τραγούδι ή ένα βιβλίο που μελετώ. Η έμπνευση είναι παντού, γιατί η γυναικεία φύση αγγίζει σχεδόν τα πάντα.”

3.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά;

“Θέλει σκέψη και δράση έξω από το κουτί ο κόσμος σε όλους τους τομείς.

Η συμβουλή είναι να φιλτράρουν με την καρδιά τις συμβουλές που ακούν.

Να κάνουν τα δικά τους, να εμπνέονται πολύ από αυτά που τους γεμίζουν και να μην ακούν κανέναν αφιλτράριστα. Είναι άλλη γενιά, δεν πρέπει να γεμίσει φόβο, εύχομαι να γεμίζει δύναμη και αυθεντικότητα-αν ακούσει συμβουλές αμάσητα θα επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα.”

4.Ποια είναι η αγαπημένη σου δημιουργία;

“Η ομορφιά. Λατρεύω να ομορφαίνω τις γυναικείες μας πλευρές: με γράψιμο, με καλλυντικά, με ιδιαίτερα θηλυκά προϊόντα, με μίξεις και προσμίξεις από άνθη, βότανα και λουλούδια.”

5.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;

“Να φτιάχνω μαζί με μια καταπληκτική ομάδα γυναικών Feminine Retreats αισθήσεων. Θα επανέλθω σε αυτό λίαν συντόμως και θα είστε όλες καλεσμένες να απολαύσετε θηλυκότητα.”

6. Αγαπημένο μότο κ τραγούδι αυτή την εποχή που σε εκφράζει;

“BE Willing-“να είσαι πρόθυμη” είναι το μότο.  Πρόθυμη να αναπτυχθείς, να δοκιμάζεις, να απολαμβάνεις, να προσφέρεις, να λαμβάνεις, να χαμογελάς.

Τραγούδι το “Frosty Morning” από Korablove, το βρήκα στο SoundCloud τυχαία και το ακούω σχεδόν καθημερινά.”

7.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Στο feminineboudoir.gr και στα social media. Αν πάλι ψάξει να με βρει να μιλήσουμε, πιθανότατα να είμαι στη θάλασσα, στα νότια, στην Αττική. Όπως και να έχει το email του FeminineBoudoir είναι το info@feminineboudoir.gr και είναι ανοιχτό για ανταλλαγή απόψεων και θηλυκής σύμπραξης.”

8.Πες μας για το ημερολόγιο λίγα λόγια το οποίο από ότι βλέπω έχει επιτυχία 

“Είναι η 5η χρονιά που λανσάρω ημερολόγια και η 2η που το FeminineBoudoir έχει το δικό του ημερολόγιο. To ημερολόγιο του 2017 λέγεται THE FEMININE DAYS και είναι ένας χειροποίητος θησαυρός με αισθησιακή υφή χαρτιού τυπωμένου με χρυσοτυπία φτιαγμένος εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός ημερολογίου, planner, agenda, με μοναδικά εργαλεία στρατηγικής οργάνωσης και δράσης, με προσωπικές γωνιές για να σχεδιάζεις τις μέρες σου, τη φροντίδα του εαυτού σου, το πρόγραμμα και τη ζωή σου οργανωμένα, στοχευμένα, εστιασμένα, με απόλαυση! Περιλαμβάνει ετήσιο ημερολόγιο, μηνιαία και εβδομαδιαία planners, εορτολόγιο, διεθνείς γιορτές, τα φεγγάρια κάθε μήνα, εμπνευστικά κείμενα για κάθε μήνα ξεχωριστά, άπλετο χώρο για να σχεδιάζεις τον κάθε μήνα και την κάθε εβδομάδα σου, επιμέρους σαλόνια για να μην ξεχνάς να σημειώνεις τη φροντίδα και τα ραντεβού με την ομορφιά σου και αποκλειστικά κείμενα για να εμπνέεσαι σε κάθε προσωπική σου ανάγκη ή επιθυμία.”

 9.Μια ευχή για το 2017 κ για το It’s My Life By Tina Michaelidou

“Αυθεντικότητα, no matter what και πολλή (θηλυκή) δύναμη για να απολαμβάνεις no matter what…”