Την αγαπημένη μου Σελβίρα την γνώρισα μέσα από το site της το οποίο και λατρεύω και το διαβάζω συνέχεια.
Μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για να μάθουμε περισσότερα για εκείνη και το site της.
Ας δούμε λοιπόν τι μου είπε και αν δεν διαβάζετε το υπέροχο www.myselvi.gr αρχίστε να το διαβάζετε αμέσως.
1.Πώς προέκυψε το myselvi και πείτε μας λίγα λόγια για εσάς;
 Το www.myselvi.gr προέκυψε από μια τρελή ιδέα! Σε μια συζήτηση που είχαμε με τον καλό μου φίλο και πλέον συνεργάτη μου Αντώνη Παπαμιχαλάκη καταλήξαμε πως δυστυχώς οι πληροφορίες που δέχεται σήμερα  ο κόσμος αφορούν μόνο δυσάρεστα και στενάχωρα γεγονότα. “Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου”, του είπα και αυτός συμπλήρωσε “Θες να κάνουμε ένα site;”. Έτσι γεννήθηκε το Myselvi γιατί ήθελε να χαρίσει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα του κόσμου, να γεμίσει με αισιοδοξία τους αναγνώστες του και να εκφράσει το διαφορετικό, το ξεχωριστό που όλοι μπορεί να κρύβουμε μέσα μας. Σχετικά με εμένα, γεννήθηκα στις Σέρρες, αλλά μεγάλωσα σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου. Από μικρή μου άρεσε η επικοινωνία και η δημιουργία, γι’ αυτό το λόγο σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και αργότερα έκανα ένα μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Με τη δημιουργία του Μyselvi, αποφάσισα να διευρύνω και άλλο τις γνώσεις μου και είμαι πλέον μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας στο ΑΠΘ. Το Myselvi, εκτός από εμένα που ασχολούμαι με την αρχισυνταξία και την επιμέλεια των κειμένων και τον Αντώνη που έχει αναλάβει όλο το τεχνικό, καλλιτεχνικό φωτογραφικό κομμάτι του site, αποτελείται από πολύ αξιόλογους αρθρογράφους, καταξιωμένους, ο καθένας στον τομέα του.
2. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σας συμβουλή στα νέα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους;
Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το πιο λυπηρό είναι ότι έχει επηρεάσει περισσότερο τη γενιά μας. Όχι μόνο ως προς την εύρεση εργασίας, αλλά γενικότερα και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας μας. Δεν είναι όμως τυχαίο το ρητό πως “ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται”! Καθώς πιστεύω πως μία κρίση, με όσα αρνητικά και να έχει, δημιουργεί ευκαιρίες, θα έλεγα στα νέα παιδιά να μην καταθέσουν τα όπλα και να κυνηγήσουν το όνειρό τους! Θα μου πεις στα λόγια καλά τα λες, αλλά έχω ένα ζωντανό παράδειγμα….το Myselvi.gr! Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εάν εμείς οι νέοι δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε μόνοι μας τον κόσμο, πίστεψε με δεν θα μας τον χαρίσει κανείς έτσι όπως τον θέλουμε!
red_6693
3. Με τι άρθρα πραγματεύεται το site σας;
Όπως σας ανέφερα το site μας προσπαθεί να δώσει μια ευχάριστη, διαφορετική νότα στην καθημερινότητα του αναγνώστη και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να τον ταξιδέψουμε έστω και για λίγο, έστω νοερά! Μας απασχολούν θέματα που αφορούν τη γυναικεία καθημερινότητα όπως ομορφιά, μόδα, συνταγές, εργασία, οικογένεια, παιδί. ψυχολογία, σχέσεις και σεξ, πολιτισμός, ταξίδια! Μας διαβάζουν όμως και άντρες, οι οποίοι αποδείχτηκαν πολύ φανατικοί καθώς μας προτείνουν και θέματα για επόμενα άρθρα. Στο site μας υπάρχει και το Myselvi TV, όπου κάνουμε συναντήσεις και συνεντεύξεις με διάφορες, ξεχωριστές και καταξιωμένες προσωπικότητες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μας, που ο καθένας έχει το δικό του “κουμπί” ΄ή καλύτερα το δικό του ¨βαγόνι¨στο τρένο του Myselvi.gr. Είναι όλοι τους αξιαγάπητοι και μοναδικοί σε αυτό που κάνουν!
4.Όλοι πλέον κάνουν site/blogs. Πόσο δύσκολο είναι να πετύχει κάποιος;
Το να δημιουργήσει κάποιος το δικό του blog ή site, να το στήσει δηλαδή και να βγει στον αέρα είναι πλέον εύκολο σήμερα με τα μέσα που υπάρχουν! Το δύσκολο όμως είναι να γίνει γνωστό και ακόμα πιο δύσκολο να το αποδεχτεί ο κόσμος. Γιατί το στοίχημα είναι να κερδίσεις τον αναγνώστη και την επόμενη φορά να σε αναζητήσει μόνος του. Στο λέω από προσωπική εμπειρία, γιατί και εγώ και ο Αντώνης, έχουμε καταναλώσει άπειρες ώρες για να δημιουργήσουμε όμορφα και πετυχημένα θέματα και έχουμε μαλώσει ακόμα περισσότερες μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά μέσα σε όλο αυτό το σύστημα δεν μπορείς να αποφύγεις και τα “κακά” αντίγραφα, που δυστυχώς δεν προσπαθούν να παρουσιάσουν κάτι δικό τους, απλά χρησιμοποιούν τη μέθοδο της παρτιτούρας! Όμως, όπως ξέρεις κι εσύ το πρωτότυπο πάντα είναι μοναδικό! 
nonanik_6666
5.Αγαπημένη φράση και τραγούδι αυτή την εποχή που σας εκφράζει;
Αγαπημένη φράση…..Η ζωή αλλιώς!
Τραγούδι αυτή την εποχή “Η επιμονή σου”, από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Κωστα Λειβαδά
6.Τι να περιμένουμε από εσάς στο μέλλον;
Να περιμένετε όμορφα και ξεχωριστά πράγματα, γιατί το Myselvi.gr δεν θα σταματήσει ποτέ να σας ταξιδεύει και να σας μαγεύει! Την καινούρια χρονιά σας ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις! 
nik_9010
7.Τι είναι αυτό που σας κάνει να διαφέρετε από το τα άλλα site;
Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε είναι ότι εμείς έχουμε “προσωπικότητα”. Το site μας έχει όνομα και πρόσωπο,το όνομα μου όπως θα κατάλαβες. Πέρα όμως από αυτό, τα άρθρα μας όλα προέρχονται από “παρθενογένεση”. Είναι σκέψεις και βιώματα των αρθρογράφων μας και αποφεύγουμε το copy paste! Για να καταλάβεις για παράδειγμα στην κατηγορία travel, είναι ταξίδια που έχουμε κάνε είτε εμείς, είτε οι αναγνώστες μας και οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του καθενός.
8.Που μπορεί να σας βρει κανείς;
Σας περιμένουμε όλους στις Σέρρες….(χαχα)….Φυσικά μπορεί να μας βρει στο internet στη διεύθυνση www.myselvi.gr, στη σελίδα μας στο facebook Myselvi.gr, στο twitter @MySelvi_gr , στο instagram selvital και στο e-mail μας myselvi.gr@gmail.com.
9.Μια ευχή για το It’s My Life By Tina Michaelidou
Θέλω να σας πω συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που κάνετε στο it’s my life by tina michaelidou και να σας ευχηθώ ακόμα περισσότερες επιτυχίες και υπέροχα άρθρα. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες μας!